Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
300cc damla model kas altı canımSelam cnm, gecmis olsun sana da.. kac cc ve hangi yontemle oldun?
Ben de cts olucam. Kimi cok agrim oldu diyo kimi hic, ne dusunecegimi sasirdim vallaaa:)))300cc damla model kas altı canım
Canım sen hiç ağrıya falan odaklnma kolay bir süreç diyemem ben sonrasını araştrmdn çok yakın arkadşm yaptrmştı onu görüp cesaretlndm ben yatma kısmnda rahatsızım hala resmen oturarak uyuyorum kollarmı tam kaldıramıyorum hayatım kısıtlı illaki zor bir süreç bizi bekliyorr eee o kadar da katlanalım artk diye düşünüyorumBen de cts olucam. Kimi cok agrim oldu diyo kimi hic, ne dusunecegimi sasirdim vallaaa:)))
Insallah kisa zamanda toparlariz hepimizCanım sen hiç ağrıya falan odaklnma kolay bir süreç diyemem ben sonrasını araştrmdn çok yakın arkadşm yaptrmştı onu görüp cesaretlndm ben yatma kısmnda rahatsızım hala resmen oturarak uyuyorum kollarmı tam kaldıramıyorum hayatım kısıtlı illaki zor bir süreç bizi bekliyorr eee o kadar da katlanalım artk diye düşünüyorum
Kişiden kişeye cidden değişiyor canım ağrı eşiği etkiliyor, yöntem etkiliyor gördüğüm kadarıyla kasüstü daha rahat atlatıyorlar, emzirmiş olmak bi avantaj bence bir de bütün bunların ötesinde doktorun elinin hafifliği derler ya o da etkili benceBen de cts olucam. Kimi cok agrim oldu diyo kimi hic, ne dusunecegimi sasirdim vallaaa:)))
8. Gün fotoğrafı ekledim bende
İzlemeye aldım seni , bende görmek isterim izin verirsen8. Gün fotoğrafı ekledim bende
Canım bir karışıklık olmuş herhalde. Benim ameliyatım yeni değil. Şu anda 6 haftam oldu.Kızlar iyi akşamlar herkese ben de cuma sabah ameliyat oldum 1 gece hastande kaldım sürekli ağrı kesiciler ve antibiyotik takviyesi yapıldı ameliyattn önce damar yolu açılmştı zaten sakinleştrici vurulmştu benim hiç ağrım olmadı sadece gerginliğim çok oldu hala daha var her geçen gün azalıyor ilk gün göğsüme öküz oturmş gibiydi tabii kollarımı çok açamıyorum hala zorlamıyorum da L limette lütfen dişini sık biraz ama anneni çağırmakla çok iyi yapmşsn bende evliyim ama hastndn sonra anneme geçtm kadın dolaşyor etrafmda kıyafetme kadar o giydrdi;( çok merak ediyorum gergnlk ne zaman geçecek daha açıp bakmadım bile o doğal görünm ne zamn olur;(
İzledim bende canımİzlemeye aldım seni , bende görmek isterim izin verirsen
Beni de izler misinİzledim bende canım
Beni de izler misin canimİzledim bende canım
İzledim canımBeni de izler misin canim
Canım beni de izlemye alır mısın? Bir de bir hafta sonra kollarını tam kaldırabiliyr musun?İzledim canım
Evet canım kaldırabiliyorum kendim duş alabiliyorum hattaCanım beni de izlemye alır mısın? Bir de bir hafta sonra kollarını tam kaldırabiliyr musun?
Foto yok muCanım sen hiç ağrıya falan odaklnma kolay bir süreç diyemem ben sonrasını araştrmdn çok yakın arkadşm yaptrmştı onu görüp cesaretlndm ben yatma kısmnda rahatsızım hala resmen oturarak uyuyorum kollarmı tam kaldıramıyorum hayatım kısıtlı illaki zor bir süreç bizi bekliyorr eee o kadar da katlanalım artk diye düşünüyorum@CharmAddict
kas altını önermiyorlar yamulma gibi yan ekileri oluyor ama en sağlam yöntem göğüs altı daha uzun ömürlü ve sorunsuz.slm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??