- 23 Nisan 2013
- 52
- 26
Çok teşekkür ederimm :))Hayırlı olsun canım, artık tadını çıkarmak kalıyor sanada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimm :))Hayırlı olsun canım, artık tadını çıkarmak kalıyor sanada
hadi hayırlı olsun inş hep ağrısız olursun canım..Bende şimsi çıktım ameliyattann 365cc yuvarlak takıldıı suanlık hiç agrım yok maşallah sonuctanda cok memnunumm
İnşallah canım. Darısı olmak isteyen herkesin başına inşaallah
hadi hayırlı olsun inş hep ağrısız olursun canım..
Nasıl yani ameliyat olacaksın diye istifamı ettin sen? Ya yeniden iş bulmak o kadar kolaymı Türkiye'de ??Çok morelim bozuldu işten çıktım ay sonu ise girebilirim olup iyilesmek istemistim hiç birsey istediğim gibi olmuyor
Meme aşkınaayy bende gün saydım burda hatta ay ay saydım çok bekledim ben.. ama gelip geçiyor oldumda işe başladım bile beklemek en zor yanı düşün acıları bile güzel ameliyatın memeler herşeye değer
süper canım şükür sıkıntı yok belki akşam eve gidince çıkar yorgunlukMeme aşkına
Nasıl geçti işyerindeki memeli ilk günün
İyisin diye hemen yorma kendini sonra bir şey olmasınsüper canım şükür sıkıntı yok belki akşam eve gidince çıkar yorgunluk
Demekki çok düşük CANIM ameliyata engel...Ya kızla şimdi aradılar iptal ettiler.nalet olsun ya soğudum yemin ederim neymiş kanım düşükmüş benim yıllardır düşük aglicam ya
Bu dalgalanma.nasil.oluyor acaba nasil arkettiniz, kas alti miydi sjzin de cok gecmis olsun cogunu atlatmissinizkızlar herkese günaydın.uzun zamandır yazamıyorum malumunuz sınavlar vardı.benim bugün 48 gün oldu tam olarak.cuma günü kontrole gittim.ultrason çekildi ve hiç bir sıkıntı yok çok şükür.dokular protezi sarmış.sol tarafımın iç kısmında ve sol memenin şeklinde sıkıntı var biraz o da doktorum 6 aya kadar düzeleceğini sıkıntı olacak hiç bir durumun olmadığını söyledi.solun iç kısmın da çok hafif ağrı,renk koyuluğu ve dalgalanma var.zamanla düzelcekmiş inaşallah.ordaki dokular hala iyileşmemiş tam olarak.6 ay içinde ikisi çok farklı olabilir biri yukarda biri aşağıda,sağda solda yamuk yumuk olabilir bu çok normal 6-12 ay arasında şekli de oturacak gayet de güzel olcakmış.doktorum bunları söyledi.2 ay olsun foto yüklicem.bakalım hep beraber nasıl olcak
Hayır yıl sonunda işten çıkarıldık.Nasıl yani ameliyat olacaksın diye istifamı ettin sen? Ya yeniden iş bulmak o kadar kolaymı Türkiye'de ??
Olemis ama ben sanırım vazgeçiyorum çünkü benim yıllardır bole kan degerim.Demekki çok düşük CANIM ameliyata engel...
öyle düşünme her işte bir hayır vardır.
Ameliyattan sonra öksürünce ağrınız olabilirHanımlar yarın ameliyatım var çok heyecanlıyım.blraDanöksğrüknvar inşallah sıkıntı yaratmaz
Neden ilaçla falan Yükselmiyor muOlemis ama ben sanırım vazgeçiyorum çünkü benim yıllardır bole kan degerim.
Bir anlık karar ve üzüntü ile vaz geçersen pişman olursun diye düşünüyorum. Bana göre en zoru karar verip adım atmaktır, sende bunu yapmışın zaten.Olemis ama ben sanırım vazgeçiyorum çünkü benim yıllardır bole kan degerim.
Üzüldüm, ama iyi tarafından bakmaya çalış. Ameliyat sonrasında dinlemeye zamanın olacak.Hayır yıl sonunda işten çıkarıldık.
Banada ne protez kutusu ne de sertifika hiçbirşey verilmedi.. sadece bi kart verildi hangi marka ve kaç cc olduğu yazıyor.. bu yeterlimiProtez kutularıdamı verilmedi?
bana da aynı sekilde verildi umarım yeterlidir :)Banada ne protez kutusu ne de sertifika hiçbirşey verilmedi.. sadece bi kart verildi hangi marka ve kaç cc olduğu yazıyor.. bu yeterlimi
Arzum selam canım bacakta yag alındı alt bacak tan bilenlerden yüze enjekte edildi ameliyat 6 saat sürdü narkozun etkisini 2 gun atamadım mide bulantısı ve sırt ağrısı oldu çok. Canım hala kan geliyor direnlerden bilmiyorum belki yarın çıkacak sizde nasıl oldu acaba kaç gün sürdü. Yüzüm hiç morarma olmadı bacaklarım acımadı pek memelerim den daha çok zorlandım.Geçmiş olsun,bacak operasyonundan dolayımı ağır atlattın acaba? Yani bacak ağrısı dahamı fazlaydı,memeye göre?
Yüze de dolgu olacaktı sanırım,yapıldımı hepsi?