Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim gogus alti olcusu dedigin komle sirtla beraberse 82 doktor ameliyatta 250 de takabilirim dedi bi de meme uclarim ayri imis biraz fazla buyuk taktikca iyice ayri gozukur cirkin durur dedi ama simdi sizde kucuk dediniz bilemedimki mesela 300 cc takinca portakal gibimi elma gibimi oldu yani kisaca ornek verebilirmisiniz opuyorum hepinizi

İki cocugun varsa en az bir hafta izin kullanmalısın. Ben de gecen hafta oldum ameliyatımı ve iki cocukluyum, kucugunu anneme gonderdim bir sure mecburen, küçükler kucak istiyor ve ameliyatlı halinle alamayınca cok aglayıp hem kendinş hem seni daha da üzüyor. Bir süre anneden uzak olması en iyisi, imkanın varsa tabi.

Fotolora nerden girebilirim msj larim o kadar olmadigindan goremeyebilirim sanirim

canım bu fotodaki gibi ölçebilirsin göğüs altı ölçünü. B ile gösterdiği ölçüm göğsünün tam altından yaptığın ölçümdür. A ile gösterdiği ise göğüslerinin en dolgun yerinden yaptığın ölçüm.

şuanki göğüs ölçülerini bilmiyorum ama sanki az gibi geldi bana 225 cc :44:

bende 340 cc var, biraz iri portakal gibiler diyim

fotoğrafları görebilmen için kişilerle arkadaş olabilmen gerekiyor ve mesaj sayın 25den fazla olacak.

ben seni ekliyorum arkadaş listeme. şuan fotoğrafım yok ama yarın cicilerime alışveriş yapıp foto yükliycem inşallah. o zaman görüp bir fikir edinebilirsin belki

Tesekkurler kizlar inanin icimi rahatlattiniz paylasin ada cook mutlu oldum doktorumla telefonda gorustum biraz dolgun istedigimi soyledim o da anladim merak etme sen dedi sana en uygununu koyucam guven bana dedi hayirlisi bakalim gelsin carsamba !!!bu arada fotolorini bekliyor cicislerinle:)))))

cc oranına karışmayın da! büyük meme istediğinizi söylemeniz normaldir.
"doğal görünümlü, ameliyat olduğum belli olmayacak biçimde bir büyüklük istiyorum" ile
"ameliyat olduğum belli olabilir ama büyük memelerim olsun" aynı şey değil.
300 cc protez vardır sizde, fakat projeksiyonu düşüktür, tabanı daha geniştir ve dolgun değildir.
başkasında 280 ya da daha altı vardır. tabanı daha dardır daha dolgundur. her insan aynı biçim memeyle mutlu olmuyor ki!
ben yuvarlak memeyi hiç sevmem! başkası damlayı hiç sevmez.
bunları düşünmek gerek.
"forumda hep 300 cc altı düşünme, mutlu olmazsın!" biçiminde yazılıyor. ameliyat yöntemi bile memenin büyüklüğünü etkilerken böyle konuşmak ne kadar doğru olabilir ki?

bir de:
225 cc dondurmayla doymazsınız anlarım da, biz ameliyattan, insan bedeninin sınırlarından bahsediyoruz.
önceki meme dokusu
göğüs kafesi genişliği, darlığı
deri kalitesi
seçilen ameliyat yöntemi
doktorun yeteneği
oooohoooo o kadar çok etmen var ki :))

Son düzenleme:
damla silikonun normalden farkı nedir?

damla protezler normal meme görüntüsünde.
fakat seçilen ameliyat yöntemi ile yuvarlak protezler ile de damla görüntüsü sağlanabiliyor diyor doktorlar.
özellikle meme üst dokusu olmayanlar için, dual plan ya da diğer kas altı yöntemler ile yuvarlak protezle yumuşak bir geçiş sağlanıyormuş.
nette çok fazla fotoğraf da var. bakmanı öneririm.

damla silikonun normalden farkı nedir?

Sana bu konuda uzunca bir açıklama yapmış bir doktorun yazısını kopyaliyim,oku canım.. Bu yazıyı Dr.Tuğrul Turan yapmıştır..istersen buradanda okuyabilirsin,başka yazıları yorumlarıda var http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...rtugrul-turana-ameliyat-olanlar-buraya-2.html
Protez şekilleri: Yuvarlak - Damla:

Damla protezlere "yuvarlaktan ayırmak için" bilinçli olarak "natürel protez" de denmiştir. Vücutta çok daha doğal durduğu için değildir!?? Neden?... Yanıt. Normal bir gençkızda, meme yuvarlak gelişir, yattığında meme yusyuvarlaktır. Ayağa kalktığında ise yerçekimi etkisiyle damla görünümü alır bu yuvarlak meme.??
Yani insan vücudunda gelişen normal bir meme güzelliği damla değil yuvarlaktır... ama ayakta damla durmaktadır. Yuvarlak silikonlar masa üzerinde yuvarlak durur; yatınca da yuvarlaktır ve ayakta ise zaten "damla" şekli alır... normal memelerde olduğu gibi!?

Damla protezler ise masa üzerinde damla şeklinde dururlar? peki ayağa kalkınca nasıl duracaklar?? bir düşünün? Peki, o zaman damla protez neden üretildi? Çünkü bazı kadınlar çoook ince uzundur ya da yanlara doğru tıknazdırlar. ışte sadece bu tipteki kadınlarda normal meme gelişmiş olsaydı vücut yapıları nedeniyle diğer kızlar gibi yatarken bile yuvarlak olmayacaklardı? Ve bu kadınlarda yuvarlak protez ortada sırıtmaktadır? ışte sadece bu tip vücutlarda kullanılmak üzere dizayn edilen "damla protezler" normal ameliyatla ve yuvarlak protezlerle güzel sonuçlar elde edemeyen plastik cerrahların sığınağı olmuştur? Usulüne göre yapılmış doğru yapılmış bir kasüstü yuvarlak protez zaten vücutta damla şeklinde durmaktadır!? Nedeni ise karşıkonulmaz bir güçtür: yerçekimi !:)

Damla protez normal vücut yapısındaki bir kadında daha doğal falan olmaz; hatta vücut yapısı normal kadınlarda doğal olmamaya çok çok yatkındır? yer çekimi yüzünden saçma sapan görüntüler ortaya çıkabilir?.... Hele hele; aylar sonra yuvarlak bir protez vücuttaki yerinde dönerse hiçbir şey olmaz; ama damla bir protez dönerse... işte o zaman öyle garip görüntüler ortaya çıkar ki... akıllara durgunluk verir ? :))) Demek ki; damla yapıdaki protezleri kullanırken biz cerrahların dikkat etmesi gereken ayrıntılar da değişir. Ama anlattığım gibi gerekli olan kadınlarda ve usulüne uygun yapıldığında damla protezler de yuvarlak protezler gibi güzel sonuçlar verir. High profil (yüksek profilli) low profil (alçak profilli) ... aynı hacimdeki aynı silikonun vücuttan ne kadar yükseldiğini anlatan bir terimdir. Teknik olarak hepsinin yeri ve kullanılacağı yer vardır. Dünyada ağırlıklı olarak ve zqaten göğüs olmadığı için ameliyat olunduğundan çok da doğal olarak high profil kullanımı çok daha sıktır; bazı kadınlarda zaten meme dokusu ve güzel meme şekli de varsa şeklini değiştirmeden dolgunluk sağlamak amacıyla alçak profil protezler tercih edilebilir.

Yaprakcim bnmde high profile projeksiyonuda 5.6 dar taban ve kas zari alti yontemiyle oldum
Ben arkadasa fikrimi soyledim okudugum kadariyla 225 250 taktiranlarin keske dedigini okudum
Beklenti farkli olabilir ama bu kadar zahmet cekiyoruz maddi manevi oyuzdende sonradan uzulmesin iyice arastirsin oncesi sonrasi fotolara baksin
Ben bakmadim cc konusunda fazla arastirmadim sonra keske daha buyuk olsaydi dedim

dikkat edersen forumda "300 ccden aşağısını düşünme" cümleleri çok dönüyor. her 300 cc deki protez herkesin göğüs kafesine oturmaz ki. 300 cc olup, boyu, tabanı farklı olan bir sürü protez çeşidi var bir o kadar da markası. bununla birlikte hastaların beden yapıları da farklı. ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.

selamlar, bugün ameliyat olalı 6. günüm sargılarım falan açıldı doktorum duş alabileceğimi söyledi ama benim içimde korku var sizce ne yapmalıyım? :S duş alınca dikiş yerleri açılacak yada mikrop kapacakmış gibi sanıyorum :S

Bende doktorum duş alabilirsin dediğinde duş almamıştım..Birkaç gün daha bekledim,birşey kaybetmezdim

Zaten uzun süreli banyoda kalmayacaksın.Ayakta çabucak yıkanacaksın duş şeklinde ..Hatta sen saçlarını vücudunu yıkama evde banyo yapmana yardımcı olacak biri varsa o yıkasın saçlarını..Kollarını zorlama sakın..Suyun sıcaklığıda fazla olmasın
Duştan sonra dikiş yerlerine tendürdiyot sür doktorun önerdiyse eğer,Üzerinede yine temiz gazlı bez koy canım

herkese selam uzun zamandır uğrayamıyordum. sayfaları tek tek okuyamadım o yüzden kusura bakmazsanız bu aradaki süreçte ameliyat olan ve hayallerine kavuşan tüm kızlara hem geçmiş olsun hem de mutluluklar dilerim :))

doktorum herhangi bi pansuman önermedi :S yapmalımıyım yapmamalımıyım şimdi :S

Canım nasıl oldun şişlerin geçti mi biraz? Merak ettim seni
Valla benim ozellikle karnimda sislik var daha. Umarim memelerde de vardir, cunku boyle kalmalarini istemiyorum, fazla buyuk gibi. Senin durumlar nasil? Bu arada ben persembe sabah ikinci hafta kontrolume gidecegim, senin de o gun ise karsilasiriz belki. Sutyende de degisiklik yaptim, daha siki ve kapali bir sutyene gececegim, belki daha cabuk otururlar yerlerine.

doktorum herhangi bi pansuman önermedi :S yapmalımıyım yapmamalımıyım şimdi :S

Benim ameliyattan bi gün sonra pansuman yapıldı, 3.gün bandajları açıp duş alabilirsin pansuman yapmana da gerek yok demişti. ertesi gün duş aldım ama annem yıkadı saçlarımı ben kollarımı hiç kaldıramıyodum henüz. Su çok sıcak olmazsa dikişlerini hissetmiyorsun bile, çıktıktan sonra üzerine bişeyde kapatmadan sütyenimi giydim herhangi bir sorun olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…