daha önce kas zarı altı demişsin canım şimdi farkettim. kas zarı altında çok fazla ağrın olacağını sanmıyorum. ağrı kesicilerle idare edebilirsin. ama kol hareketlerin biraz kısıtlı olabilir.
İki cocugun varsa en az bir hafta izin kullanmalısın. Ben de gecen hafta oldum ameliyatımı ve iki cocukluyum, kucugunu anneme gonderdim bir sure mecburen, küçükler kucak istiyor ve ameliyatlı halinle alamayınca cok aglayıp hem kendinş hem seni daha da üzüyor. Bir süre anneden uzak olması en iyisi, imkanın varsa tabi.Biri 6 biri 2 yasinda doktor 225 cc lik veya 250 cc lik yuvarlak protezi uygun gordu kas zari altina dedi ve cuma ameliyat olursun pazartesi ise donersin dedi ama burada kizlarin yazdiklarinda cok agri olmus senin cok agrin oldumu??haftaya carsambaya gun aldim heyecanliyim mutluyum bi taraftanda iyimi yaptim diyorum
Birde sana onerim cc konusunda israrci ol bnmde meme dokum azdi 300cc takildi ve ben neden 350 taktirmadim die pismanim dr da 350ye kadar cikabilirim demisti buyuk olur die korktun hicte buyuk olmazmis
225 cok kucuk bnce sonra pisman olma
İstersen bazi arkadaslarimizin fotolari var onlara bak cc leride yaziyor fikir olusur kafanda
Canim gogus alti olcusu dedigin komle sirtla beraberse 82 doktor ameliyatta 250 de takabilirim dedi bi de meme uclarim ayri imis biraz fazla buyuk taktikca iyice ayri gozukur cirkin durur dedi ama simdi sizde kucuk dediniz bilemedimki mesela 300 cc takinca portakal gibimi elma gibimi oldu yani kisaca ornek verebilirmisiniz opuyorum hepinizi
Eki Görüntüle 713894
canım bu fotodaki gibi ölçebilirsin göğüs altı ölçünü. B ile gösterdiği ölçüm göğsünün tam altından yaptığın ölçümdür. A ile gösterdiği ise göğüslerinin en dolgun yerinden yaptığın ölçüm.
şuanki göğüs ölçülerini bilmiyorum ama sanki az gibi geldi bana 225 cc :44:
bende 340 cc var, biraz iri portakal gibiler diyim
fotoğrafları görebilmen için kişilerle arkadaş olabilmen gerekiyor ve mesaj sayın 25den fazla olacak.
ben seni ekliyorum arkadaş listeme. şuan fotoğrafım yok ama yarın cicilerime alışveriş yapıp foto yükliycem inşallah. o zaman görüp bir fikir edinebilirsin belki
Birde sana onerim cc konusunda israrci ol bnmde meme dokum azdi 300cc takildi ve ben neden 350 taktirmadim die pismanim dr da 350ye kadar cikabilirim demisti buyuk olur die korktun hicte buyuk olmazmis
225 cok kucuk bnce sonra pisman olma
İstersen bazi arkadaslarimizin fotolari var onlara bak cc leride yaziyor fikir olusur kafanda
damla silikonun normalden farkı nedir?
damla silikonun normalden farkı nedir?
Yaprakcim bnmde high profile projeksiyonuda 5.6 dar taban ve kas zari alti yontemiyle oldum
Ben arkadasa fikrimi soyledim okudugum kadariyla 225 250 taktiranlarin keske dedigini okudum
Beklenti farkli olabilir ama bu kadar zahmet cekiyoruz maddi manevi oyuzdende sonradan uzulmesin iyice arastirsin oncesi sonrasi fotolara baksin
Ben bakmadim cc konusunda fazla arastirmadim sonra keske daha buyuk olsaydi dedim
selamlar, bugün ameliyat olalı 6. günüm sargılarım falan açıldı doktorum duş alabileceğimi söyledi ama benim içimde korku var sizce ne yapmalıyım? :S duş alınca dikiş yerleri açılacak yada mikrop kapacakmış gibi sanıyorum :S
Canım,günümüzde kullanılan,tercih edilen protezlerin hepsi çok iyi markalar zaten..Doktorların çoğu Mentor marka protezi tercih ediyor genelde.Bunun dışında ismi geçen protez markaları Arıon ve Natrelle dir..
Mentor protez sitesindeki bazı yazıları paylaşmak istiyorum seninle
Meme Protezleri
Mentor 1984 yılından beri tüm dünyada en yüksek kalitede meme implantı üreticileri arasında lider olarak tanınmaktadır. Mentor'un zengin geçmişi endüstrideki ilkler, yenilikçi ürün tasarımları ve çığır açan araştırmalarla doludur. Diğer üreticiler gelip geçerken, Mentor sürekli olarak katı kalite ve test standartlarını karşılayan ve bu standartları aşan, teknolojik olarak en gelişmiş meme büyütme ve rekonstrüksiyon ürünlerini üretmiştir.
İki temel meme protez tipi vardır:
- İçi jel dolu meme protezleri
- İçi salin dolu meme protezleri.
Mentor marka Protezlerin Yapısı:
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.
MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER.
Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I : Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır.
Mentor Protez Şekilleri:
Elde etmeyi beklediğiniz meme şekline bağlı olarak, yuvarlak ya da anatomik şekilli bir protez seçebilirsiniz. Anatomik şekilli protezlerin damlaya benzer bir şekli vardır ve hastalara daha doğal görünümlü meme sağlayabilir. Mentor meme protezlerinin dışa doğru çok sayıda farklı öne çıkım dereceleri (projeksiyon/profil) vardır: düşük, orta, orta plus, yüksek ve ultra yüksek. Yüksek profilli protezler daha büyük öne çıkım isteyen ve göğüs duvarı dar olan kadınlar için mükemmel bir seçimdir.
--------------------------------------------------------------------------------
İçi Jel Dolgulu (MemoryGel®) Meme Protezleri - Özellikleri:
Yıllarca süren araştırma ve testlerin sonucunda MemoryGel® Meme Protezleri FDA tarafından onaylanmıştır (2006). MemoryGel® Meme Protezleri Düz Yüzeyli ve Pürüzlü olarak sunulur. Bu protezler vücudunuza en uygun protezi sağlayabilmek için çok geniş aralıkta ölçü ve öne çıkım seçenekleriyle mevcuttur. İşte, Mentor meme protezlerinin neden hem doktor hem de hasta için en popüler seçenek olduğunu gösteren birkaç neden:
• MemoryGel® Meme Protezleri FDA ve CE onaylıdır.
• Herbir implant meme dokusuna benzeyen ve doğal bir his bırakan Mentor kohesif jel ile doldurulmuştur.
• İmplantlar doğru sonuç tahmini için tam olarak doldurulmuştur.
• MemoryGel® Meme İmplantları beş öne çıkım seçeneğiyle sunulur: Düşük, Orta, Orta Üzeri, Yüksek ve Ultra Yüksek – nasıl görünmek isterseniz onu seçin…
• Düz yüzeyli ve pürüzlü yüzeyli seçenekleri bulunur.
• Protezler Mentor garantisi altındadır
Bendede Mentor marka protez var.Ameliyat olalı 2 sene oldu.Kıvamındanda,duruşundanda çok çok memnunum
Sizin seçeceginiz doktorda size hangi marka protezi önerirse onu tercih edin benceİçinizde bir şüphe olmasın ama yinede araştırın.Bu forumunda size çok yardımı olacaktır muhakkak [/QUO
çok teşekkür ederim çok güzel bir anlatım ve hala ciddiyim sen bu işi profosyonelliğe dök şekerim :)
Jass ve Arrogant..Kızlar ikinizede geçmişler olsun..Bu yazın tadınıda bizilerle birlikte doya doya çıkarın inşallah
Al benden de o kadar. Gecen persembe ameliyat oldum, benim de ilk narkozum ve karnim halen davul gibi sis. Bol bol su icmek ve maydanoz yemek benim yaptiklarim. Biran once gecmesi dilegimle
Bende doktorum duş alabilirsin dediğinde duş almamıştım..Birkaç gün daha bekledim,birşey kaybetmezdim
Zaten uzun süreli banyoda kalmayacaksın.Ayakta çabucak yıkanacaksın duş şeklinde ..Hatta sen saçlarını vücudunu yıkama evde banyo yapmana yardımcı olacak biri varsa o yıkasın saçlarını..Kollarını zorlama sakın..Suyun sıcaklığıda fazla olmasın
Duştan sonra dikiş yerlerine tendürdiyot sür doktorun önerdiyse eğer,Üzerinede yine temiz gazlı bez koy canım
Valla benim ozellikle karnimda sislik var daha. Umarim memelerde de vardir, cunku boyle kalmalarini istemiyorum, fazla buyuk gibi. Senin durumlar nasil? Bu arada ben persembe sabah ikinci hafta kontrolume gidecegim, senin de o gun ise karsilasiriz belki. Sutyende de degisiklik yaptim, daha siki ve kapali bir sutyene gececegim, belki daha cabuk otururlar yerlerine.Canım nasıl oldun şişlerin geçti mi biraz? Merak ettim seni
doktorum herhangi bi pansuman önermedi :S yapmalımıyım yapmamalımıyım şimdi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?