- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Güzel yazmışsın arkadaşım. Ama o zatın amacı zaten başka belli zaten. Neyse konuyu uzatmaya gerek Yok. Ben doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli kullanın,ağrı kesicileride düzenli kullanın zira ağrı kesici ilacın ödem giderici etkisi var dedim kendisi o yorumuma istinaden ben sizi herkese yardım eden biri sanıyordum ama artık sanmıyorum diyip doktorumdan,ameliyatlarımdan girmiş çıkmış :)Burda ağrı kesici gruplarını tartısmıyoruz. Burada cerrahların hastalarına önerdiği ilaçlardan bahsediyoruz. Herkes kendı sürecinde doktorundan ve yasadıklarından bahsediyo ve arkadas ilaç ismi bile vermemiş sadece
yazdıklarını kullan demiş. Sizin kalkıpta burada doktoruna güvenme falan gibi sözler sarfetmeniz hadsizlik.
11 yıl okuyan bi insanın seviyesine gelip daha sonra eleştiri yapma hakkına sahip olursunuz. Yada gidersiniz o cerraha ameliyat olursunuz verdıgı ilaç karaciğerini çökertir o zaman hertürlü hakkını ararsın. Ama ezbere yazıpta bi cerrahı kötüleyemezsin. Önce uzman tıp doktoru ünvanını alman lazım tatlım.
Yorumları okuyan neyin ne olduğunu anlar zaten. Polemik yaratmaya gerek yok,buna zemin yaratmayada gerek yok. Bilgi isteyenle yaşadıklarımız dahilinde yazarız,o kadar.