Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Siz yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. 7 sene önce amelıyat oldum ve doktorum özellikle dolarex adlı ilacı kullan ve bir kutu bitir dedi ayrıca 1 kutuda antibiotik kullandım. Dolarex adlı ilacın ödem atma özelliği var. Hem burun hemde meme de kullandım. Bunu bize öneren kişi 6 yıl tıp 5 yıl uzmanlık yapan bir cerrah. Ayrıca bana doktorum yeşil reçeteyle verilen ciddi bir agrı kesici verdı ve uyardıda cok cok ciddi bir agrın olmadıkca kullanma. Ne zaman dayanılmaz bir agrın olur uzaktasında o zaman bunu kullan. Morfin etkili bir agrı kesiciydi. Bir tane kullandım ve geri verdim cünkü bagımlılık
yapabilceği konusunda da uyardı.

Biz burda hiçbirimiz cerrah değiliz ve tüm cerrahlara saygımız var. Hiçbirimiz tıp okumadık ok ama burdada kimse bir cerrahın ona onerisinden farkli birsey yazmıyo.

Bence sen biraz ağrı kesicileri ve onların ödem hakkındaki etkilerini araştır ve öyle yaz buraya. Ezbere yazma ve insanlarıda boş yere yargılayıp , şikayet etme.
Ayrıca burda herkes kullanılan ilaçların direk karaciğeri etkileyecegıni bilecek zekada.

Asagıdakıde alıntıdır ilaçweb sitesinden bi göz atmanda fayda var.
Dolarex antienflamatuvar grubu, analjezik değil.
Yani dokunun gösterdiği reaksiyon -iltihap, ödem- durumlarında verilir.
Grupların farklılığına özellikle dikkat çektim, verdiği hasara göre, ama yine de farklı grup olduğunu söylüyorum.

V

Bana verilmedi :KK43:
Hem protezlerin kutusu (içinde kitap şeklinde kılavuzları,kartları Ve barkodları) hemde kartvizit şeklinde protez kartı veriliyor. Birçyüzünde sol gögüs bilgisi bir tarafta sağ gögüs bilgisi. Protez barkod numarası,seri numarası falan,cc,profil bilgileri mevcut.

Dolarex antienflamatuvar grubu, analjezik değil.
Yani dokunun gösterdiği reaksiyon -iltihap, ödem- durumlarında verilir.
Grupların farklılığına özellikle dikkat çektim, verdiği hasara göre, ama yine de farklı grup olduğunu söylüyorum.

Burda ağrı kesici gruplarını tartısmıyoruz. Burada cerrahların hastalarına önerdiği ilaçlardan bahsediyoruz. Herkes kendı sürecinde doktorundan ve yasadıklarından bahsediyo ve arkadas ilaç ismi bile vermemiş sadece
yazdıklarını kullan demiş. Sizin kalkıpta burada doktoruna güvenme falan gibi sözler sarfetmeniz hadsizlik.
11 yıl okuyan bi insanın seviyesine gelip daha sonra eleştiri yapma hakkına sahip olursunuz. Yada gidersiniz o cerraha ameliyat olursunuz verdıgı ilaç karaciğerini çökertir o zaman hertürlü hakkını ararsın. Ama ezbere yazıpta bi cerrahı kötüleyemezsin. Önce uzman tıp doktoru ünvanını alman lazım tatlım.

X