- 4 Ağustos 2016
- 103
- 65
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozel mesajina bakarmsnBu ağrı sızı kişiden kişiye göre değişiyor kızlar doktorun elinin hafifliği bile inanın çok önemli, sonrasında kullandığınız ilaçlar çok çok önemli.. benim dr um antibiyotik ağrı kesici, 2 farklı çeşit kas gevşetici ve en önemlisi sinir ucu iyileştirici ilaç vermişti. Burda okuyorumda çoğu dr antibiyotik ve ağrı kesici veriyo sadece..malesef yeterli değil...
Benim düz dururken kesinlikle ağrım yoktu, uyurkende yoktu, yürürkende yoktu sadece kolumu uzattığımda ve yataktan kalkarken kas ağrım vardı, hamken çok spor yaptığın zamanki ağrı gibi yani korkunç ağrılar değildi
Ağrısı olanlar inşallah tez zamanda gecsin agrilariniz❤
Cnm ozel mesajina bakarmisn gelen kutunaNe demek istediğini anlamadım ama izledim seni. Bakabilirsin
korkma inşallah bi sorun olmadan atlatırsın. karar vermişken ol ve bitsin sonrasında ki mutluluğu düşün!Kızlar cumartesi ameliyatim vallah korktum şimdi bu kadar çokmu ağrı oluyo ay 3çocukla üstesinden gelirim inşaallah. Küçük kızım 1.bucuk yaşında napacam bilemedim sonki yorumlar beni baya urkuttu
Korkum ağrılar çok olursa yorumlar beni korkuttu. Rabbim hepinize yardımcı olsun mesakatli bi yolkorkma inşallah bi sorun olmadan atlatırsın. karar vermişken ol ve bitsin sonrasında ki mutluluğu düşün!
korkma cnm ben daha yeni oldum 3. günüm çok şükür iyiyim herkez bir olmuyor. hafif bir ağrı sızı varKorkum ağrılar çok olursa yorumlar beni korkuttu. Rabbim hepinize yardımcı olsun mesakatli bi yol
Ben ankara da haldun kamburoğlu na oldumHangi doktora oldunuz ameliyatinizi bir d
Ben sporcu sütyeni aldım çok rahatBenim de hiç sutyenim yok kızlar.bu ameliyattan sonraki sütyen çıktığında nasıl bir şey olur bilmiyorum. Hiç bir şey giymek de gelmiyor içimden:)) varla yok arası sutyenlrr alcam kendime oh be
dinlenin lütfen sakın kendinizi kollarınızı zorlayacak şeyler yapmayın.1 hafta sonra sanki herşey normale dönmüş gibi hissediyorsunuz.öyle olduğunu düşünüp rutin yaptığınız ev işi temizlik dolaplara uzanma ve yürüyüş yapma gibi hatalar yapmayın ben bunları yaptım ve sonrsında çok sıkıntı yaşadım.10 gün dinlenmek yatmak şart.bunu hep yazıyorum ve yazacağım çünkü çok kötü şeyler yaşadım ben.kimse yaşamasın.her kes iyi olsun pişman olmasın.Merhaba kızlar ameliyatımin üzerinden tam 1 hafta geçti. Kontrole gittim doktor 10 gün sonra gel dedi başka bişey demedi . Şimdi şu aşamadan sonra nelere dikkat etmem gerekiyor ?
Kas ustumu seninki canım diklestirmede varmı kaç cckorkma cnm ben daha yeni oldum 3. günüm çok şükür iyiyim herkez bir olmuyor. hafif bir ağrı sızı var
daha çok şişlik raharsız ediyor.
valla ben de şaşıyorum.. Benim ağrı eşiğim düşük galiba diye teselli ediyorum kendimi bugün arabamın üzerini temizledim.. Kar altinda kalmıştı.. Sanırım o yuzden sızım var.. DokunamıyorumGercekten mi bi ay sonra hala dikis yerlrri ici sizloyor mu allahim madem bu kadar acili bu surec nasil oluyor bunca insan ya gercekten anlamiyorum ya bir de size de cok yapay geliyor mi iko tane top gibi benim hic dokum olmadigindan mi boyle acaba
dual plan ve dikleştirme varKas ustumu seninki canım diklestirmede varmı kaç cc
resmim yok bende izleri sorun ettiğim için prof a yaptırdım. az iz olacak dedi. şimdilik bilmiyorum ne durumda :))Çok diksin varmı banada diklestirme dedi doktor ben istemedim beni izlersen resmin varsa bakarım canim
İnsaAllah çok güzel. Olmusturresmim yok bende izleri sorun ettiğim için prof a yaptırdım. az iz olacak dedi. şimdilik bilmiyorum ne durumda :))
Nereden aldiniz acaba marka model verir misiniz ben de yeni sutyen almak istiyorum ise basayinca bununla gidememBen sporcu sütyeni aldım çok rahat
Teşekkür ederim :)
Elimi bişeylere atmaya başlamıştım yazdığın iyi oldu . Daha fazla dikkat etmeliyim demekki . Peki ne zamana kadar sırt üstü yatmalıyım ? Ne zman yan yatislarin başladı V -violetdi
dinlenin lütfen sakın kendinizi kollarınızı zorlayacak şeyler yapmayın.1 hafta sonra sanki herşey normale dönmüş gibi hissediyorsunuz.öyle olduğunu düşünüp rutin yaptığınız ev işi temizlik dolaplara uzanma ve yürüyüş yapma gibi hatalar yapmayın ben bunları yaptım ve sonrsında çok sıkıntı yaşadım.10 gün dinlenmek yatmak şart.bunu hep yazıyorum ve yazacağım çünkü çok kötü şeyler yaşadım ben.kimse yaşamasın.her kes iyi olsun pişman olmasın.