Ben de ayni durumdaydim ameliyatim
Kisa surmus ama ben de acsi gececek deselrr o an cikarttirirdim bi hafta sonrasina kadar gormedim bile, cidden acisi sizisi cok oluyir benim iki hafta bitti yatip kalkabiliyorum ama hala dikis yeri altlari sizliyor, benim doktorum ameliyattan ciktiktan sonra kol hareketleri vermisti ac kapa one arkaya salla diye hoc korkma dedi, evet insan yapamiyor ama gececek merak etme bi hafta dolsun rahatlarsinKızlar benim bugün 4. Günüm ama bu 4 gün nasıl geçti Allah biliyor. Sanki hiç iyilesemeyecegim gibi geliyor bana çok ağrım var sırt üstü yatmaktan sırtım komple yara ayağa kalkamıyorum. Değil kollarımı şuan bu yazıyı yazarken bile acayip zorlanıyorum çok pişmanım degermiydi bu kadar acıya hiç bilmiyorum. Ameliyatim tam tamına 4 saat sürmüş ameliyat esnasında entübe etmişler boğazım çok ağrıyor burada yazılanları çok okudum ameliyat olmadan önce hiç kimse acidan bahaetmemisti. Belkide ben denk gelmedim. Sizce kaç güne bu agrilarim diner. Ha bu arada boy 1.64 kilo 55 kas altı 350 CC mentor marka takıldı samimiyetimle söylüyorum henüz merak edipde bakmadım bile o derece nefret ettim