- 17 Aralık 2015
- 187
- 118
findukser S Senacicekk kızlarr ağrınız var mı peki? Yumuşaması için birkaç ay geçmesi lazım sanırım,sabredin kızlar önemli olan ağrı olmaması benceY
Yarın dördüncü haftam doluyor... Hala daş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
findukser S Senacicekk kızlarr ağrınız var mı peki? Yumuşaması için birkaç ay geçmesi lazım sanırım,sabredin kızlar önemli olan ağrı olmaması benceY
Yarın dördüncü haftam doluyor... Hala daş gibi
Beni de izler misin :)7. ayımızda 3 fotoğraf koydm :)
Albümünz varsa tabikiBeni de izler misin :)
Ameliyattan sonra boy boy fotolarımı koycm inş ama şimdilik sarkık fotolarım varAlbümünz varsa tabiki
İzliyorum şimdi : ))))
Ben göremiyorum ama ...7. ayımızda 3 fotoğraf koydm :)
Ağrı önceki günlere göre daha az.. Hatta yan yatabiliyorum artık. Sızı daha çok ki sanırım soğuktan :) evet girdik bir yola sabır tek çare :)findukser S Senacicekk kızlarr ağrınız var mı peki? Yumuşaması için birkaç ay geçmesi lazım sanırım,sabredin kızlar önemli olan ağrı olmaması bence
Sabah kalktigimda agrim oluyor kalktiktan 5 dk sonra geciyor :) birde cok kullandigimda sag gogsum agriyorfindukser S Senacicekk kızlarr ağrınız var mı peki? Yumuşaması için birkaç ay geçmesi lazım sanırım,sabredin kızlar önemli olan ağrı olmaması bence
İzle betuscumm7. ayımızda 3 fotoğraf koydm :)
Ben 3 doktor gezdim. Aysegul hanımla gorusmemde enerjisi bana çok iyi geldi direk muayenede spor sudyeni içinde cc deniyor nasıl durabilceği hakkında fikriniz oluyor. Ameliyatı yapacağı hastaneyide sevdim. 6.500 tl ye anlaştımAyşegül Sivriyi instagramdan takip ediyorum, iyi bi doktora benziyor ama hiç kendisiyle görüşmedim. Sizin onu tercih etme sebebiniz nedir? Bi de ne kadar fiyat verdi?
Ben 3 doktor gezdim. Aysegul hanımla gorusmemde enerjisi bana çok iyi geldi direk muayenede spor sudyeni içinde cc deniyor nasıl durabilceği hakkında fikriniz oluyor. Ameliyatı yapacağı hastaneyide sevdim. 6.500 tl ye anlaştım
Bende izliyorum Ayşegül hanımı ve o kadar güzel işler yapıyor ki istanbul da olsam kesinlikle onu tercih ederdimBen 3 doktor gezdim. Aysegul hanımla gorusmemde enerjisi bana çok iyi geldi direk muayenede spor sudyeni içinde cc deniyor nasıl durabilceği hakkında fikriniz oluyor. Ameliyatı yapacağı hastaneyide sevdim. 6.500 tl ye anlaştım
Evet bende yaptığı resimleri çok inceledim beğendiklerim çok var instagram hesabından paylaşıyorBende izliyorum Ayşegül hanımı ve o kadar güzel işler yapıyor ki istanbul da olsam kesinlikle onu tercih ederdim
Evet ve cok ilgili bir doktora benziyor hatta tam istediğim gibi bir göğüs yapmış şimdi izmir deki doktoruma p fotoğrafı gostericem bundan istiyorum diye :)Evet bende yaptığı resimleri çok inceledim beğendiklerim çok var instagram hesabından paylaşıyor
İyiyim demeyi çok isterdim canım ama dğn gece tekrar yatırdılar hastaneye çok ağrım var ve neden bilmiyorum drenlerim çok doluyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum kıpırdayamıyorum bile kas ağrım var çok fena nefes aldırtmıyor dikişlerimde çok sızlıyor ne zaman iyileşicem ben yardım edin moral verin ne yapmam gerekiyor daha çabuk iyileşmek için..Perii7777 nasıl oldun. geçmiş olsun.
Geçmiş olsun cnm. Bana direnleri ertesi gün çıkarıcaz dedi doktor. Allah yardımcın olsun. Moralini bozma. Geçecek bunlar.İyiyim demeyi çok isterdim canım ama dğn gece tekrar yatırdılar hastaneye çok ağrım var ve neden bilmiyorum drenlerim çok doluyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum kıpırdayamıyorum bile kas ağrım var çok fena nefes aldırtmıyor dikişlerimde çok sızlıyor ne zaman iyileşicem ben yardım edin moral verin ne yapmam gerekiyor daha çabuk iyileşmek için..