Arzum canım bilmiyorum ki ne olduğunu. Bugün kontrole gittim. korkacak bir şey yok bu beklediğimiz bir şişlik inecek dedi. Eğer için rahat etmiyorsa istersen amelyathanede orayı tekrar açar temizlerim dedi ama gerek görmüyorum sakin ol içini rahat tut dedi.ben dinlenemedim bi türlü masaj yapıyorum zeytinyagiyla yatıyorum sabah kalktigimda ağrım azalmış şişlik inmiş oluyor. Ama sabah 1saat yolda ise gidiyorum. akşam tekrar 1saat yolda.sogugu zaten soylemiyim.is yerinde sandalyede oturmak kalkıp yürümek işkence oluyor ve aksama kadar şişiyor iyilesmiyor.rapor vercek 1hafta yatcam inşallah duzelcek.Yaa.. çok üzüldüm... neden tekrarlıyor bu durum acaba?
Durum kan toplaması ise (sıvı toplaması değil) içeride sızma yapan bir damar olduguna işarettir aslında. O damarın koterle yakılması,o kan sızmasının durdurulması gerekir. Hatta durumu kontrol etmek içinde dren takılır,durum gözlemlenir. Meme içerisinde sıvı veya kan toplamasını dışarı atmanın Ve gözlemlemenin en iyi yoludur dren. Masaj yapman şu durumda ne kadar mantıklı peki? Doktormu önerdi bunu?içeride hasarlı bir doku var,sen göğsünü oldukça sıktıkça sızmalar tekrarlamazmı peki?