- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Yaa.. çok üzüldüm... neden tekrarlıyor bu durum acaba?kızlar herkese günaydın.mesajlarınızı okudum.benim gibi olan var mı merak ediyorum.benim sağ göğsüm iyileşti herşey çok güzel gidiyor fakat sol göğsümde hala bir sıkıntı var. ameliyattan 1 hafta sonra doktorum,benim zorlamamdan kaynaklandığını söylediği kan toplanması olmuştu bunu boşalttı.geçen hafta çarşamba kontrole gittim solun iç kısmında hala şişlik vardı geçeceğini ve boşaltmaya gerek olmadığını söyledi.cuma günkü kontrolde tekrar kalan kanı boşalması gerektiğini söyledi ve içerde biriken kanı boşalttı.şuan psikolojım alt üst olmuş durumda.cuma ve ctesi aşırı derecede üşüdüm ve ctesi mecburen market alışverişi ve çocuğumun ihtiyaçları için dışarı çıktım.ağrım oldu ve dün hafif bir şişlik lduğunu farkettim.
kızlar ben napmalıyım masaj yapıp yatınca yumşuyor rahatlıyorum ama mecburum çalışıyorum işe gelmek zorundayım.e bir tane kızım var kalkıp yemek yapmam gerekiyor.temizlik deseniz 2 hafta yapmadım ama çamaşırdı yatak çarşaf mecburuz bunları değiştirmeye.deliricem artık neden sol taraf iyileşmiyor yaaa
Durum kan toplaması ise (sıvı toplaması değil) içeride sızma yapan bir damar olduguna işarettir aslında. O damarın koterle yakılması,o kan sızmasının durdurulması gerekir. Hatta durumu kontrol etmek içinde dren takılır,durum gözlemlenir. Meme içerisinde sıvı veya kan toplamasını dışarı atmanın Ve gözlemlemenin en iyi yoludur dren. Masaj yapman şu durumda ne kadar mantıklı peki? Doktormu önerdi bunu?içeride hasarlı bir doku var,sen göğsünü oldukça sıktıkça sızmalar tekrarlamazmı peki?