- 13 Ekim 2016
- 176
- 165
- 46
Benim 275..ama minyonum.. Boy ve kilo ile orantılı olsun istedim.. Cok dikkat cekmesin diye. Simdi acama 300 mu olsaydı diyorum :)çok güzel cnm senin ya 300 cc mi benim yarın belli olur cc ler. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 275..ama minyonum.. Boy ve kilo ile orantılı olsun istedim.. Cok dikkat cekmesin diye. Simdi acama 300 mu olsaydı diyorum :)çok güzel cnm senin ya 300 cc mi benim yarın belli olur cc ler. :))
aynen tatlım ya 420 çok abartı durmuyor. ama güzel olmuş. bana gidermi işte onu doktorla bir konuşalım. olanın en büyüğü buda abartımı oluyor :))Memelerin düze yakınsa 400 üstü kullanmanı tavsiye ederim. 420 hiçbirşey.. Korkma yani doğal duruyor hatta küçük memeli kafınlar gbiyim yani. Hala o koca memeli arkadaslarımla yarısamam doğal olsun istedgm için 420 seçtk biz. 485cc gayethoş olureger göğüs kafesin uygunsa.. Doktorunla bir görüşün ama kesinlikle 390ccden küçük taktırma. Sonra üzülürsün.
Doktorum bana dermatixsi ultra gel verdi. Ama henuz kullanmaya baslamadim. Kabuklarin bitmesi gerek dedi. Suan sadece bacoderm sürüyorum. O da antibiyotik.Selam kızlar,
Ameliyatının üstünden 3-5 ay geçmişlere bir sorum olavaktı. Hangi kremi kullandınız dikişlerin kaybolması için? Scarex kullanıp memnun kalanlar var mı? Bu silikonlu kremlerden en etkilisi hangisi?
Teşekkürler,sevgiler :)
Evet canım benim 300 cc high profil damla. Derim kalın ve göğüs çapım dar olduğu için bana sığabilecek max ın bu olduğunu söyledi dr um..göğüs ölçümden çok memnunum şu anda ben, darısı sana olsunçok güzel cnm senin ya 300 cc mi benim yarın belli olur cc ler. :))
Can'ım Pentide kesin bulursun farklı mağazalarına bak ben almıştım çokta rahat...kızlar yeni albüm yaptım, 1 ay 3 gün. Değişimi görmek isteyen, meme başı dikiş izlerini merak eden bakabilir.
3 ay doluncaya kadar balenli sütyen yasak
Ne pentide ne H&M de balensiz model bulamadım (yada sadece çirkin şeyler)
Balensiz yok mu ya güzel sütyenler ??
@mutluluk2015 arzum77 @silaboz @Cyndyrella @Esmerim233 L limette
Adet tarihin yakin mı.. Ben bugün onu farkettim.. Adetim bitmek üzere ve şişlikler biraz daha indi gibi.. Sanırım adet tarihi yaklaşınca bir de onun hassasiyeti ekleniyor.Ya benim bugun besinci gunum sabahtan beri bi sislil var ki sormayin agri kesici aldim gecmedi, davul gibi sisler, bir de iki gogsumun arasi aciyor ara ara bu sislikler nasil gececek bi fikriniz var mi ben sutyeni de hc cikarmiyorum
On gun var aslonda daha ya ona gore tarih almistim zatenAdet tarihin yakin mı.. Ben bugün onu farkettim.. Adetim bitmek üzere ve şişlikler biraz daha indi gibi.. Sanırım adet tarihi yaklaşınca bir de onun hassasiyeti ekleniyor.
Bana sadece parol verdi ya bi tane de antibiyotik diger agri kesici neydi seninO zaman normal süreç.. Ben ilk defa bugun kendimi cok iyi hissettim. Uc haftam bitti. O şişlikler agrilar icin ilk bir hafta normal bence. Doktorum normal de içtiğim agri kesici yanina parol ekledi.digerinden iki saat sonra parol ic dedi. O da iyi gelmişti bana.
saol canım :) inşallahEvet canım benim 300 cc high profil damla. Derim kalın ve göğüs çapım dar olduğu için bana sığabilecek max ın bu olduğunu söyledi dr um..göğüs ölçümden çok memnunum şu anda ben, darısı sana olsun
geçmiş olsun cnmYa benim bugun besinci gunum sabahtan beri bi sislil var ki sormayin agri kesici aldim gecmedi, davul gibi sisler, bir de iki gogsumun arasi aciyor ara ara bu sislikler nasil gececek bi fikriniz var mi ben sutyeni de hc cikarmiyorum
Advil. Cok geçmiş olsun canım.Bana sadece parol verdi ya bi tane de antibiyotik diger agri kesici neydi senin
Koltukaltı tarafından balenin baş tarafından biraz makasla delip balenleri çıkartabilirsin Sonra dik orayı,ben öyle yapıyordum. Balenli giyindigimde memede iz yapar,şeklini değiştiriyor ne kadarda olsa..kızlar yeni albüm yaptım, 1 ay 3 gün. Değişimi görmek isteyen, meme başı dikiş izlerini merak eden bakabilir.
3 ay doluncaya kadar balenli sütyen yasak
Ne pentide ne H&M de balensiz model bulamadım (yada sadece çirkin şeyler)
Balensiz yok mu ya güzel sütyenler ??
@mutluluk2015 arzum77 @silaboz @Cyndyrella @Esmerim233 L limette
Kızlar , bu balen dediğiniz şey nedir . Anlayamadım ben bir türlü ?Koltukaltı tarafından balenin baş tarafından biraz makasla delip balenleri çıkartabilirsin Sonra dik orayı,ben öyle yapıyordum. Balenli giyindigimde memede iz yapar,şeklini değiştiriyor ne kadarda olsa..
Çok değişmiş,daha güzelleşmiş memelerin maşallah canım
Ben arada bir kalktıp yürüyorum , ve şişliklere faydası olduğunu düşünüyorum . Belkide buna inandırdım kendimi bilemiyorum . Ama genel olaraktan komple ile rahatlıyorum diyebilirim biraz yürüyünce .geçmiş olsun cnm
Sütyenlerin alt kısmından bulunan Demir tel gibi birşey varya,o balen işte.Kızlar , bu balen dediğiniz şey nedir . Anlayamadım ben bir türlü ?
Sağol canım, 350 ve 325 cc.çok güzel olmuş cnm. oturmuş biraz daha. kaç cc takılmıştı maşallah . bende büyükçe dolgun yaptırıcam. uyku tutmuyor. bir saattir uyumaya çalışıyorum. sabah oldu deyip kalktım. boş yere uğraşmanın anlamı yok. ameliyata kadar 7 gün daha böyle. sonra uyuruz artık rahat rahat inşallah.
Canım cok gecmiş olsun..Arzum canım bilmiyorum ki ne olduğunu. Bugün kontrole gittim. korkacak bir şey yok bu beklediğimiz bir şişlik inecek dedi. Eğer için rahat etmiyorsa istersen amelyathanede orayı tekrar açar temizlerim dedi ama gerek görmüyorum sakin ol içini rahat tut dedi.ben dinlenemedim bi türlü masaj yapıyorum zeytinyagiyla yatıyorum sabah kalktigimda ağrım azalmış şişlik inmiş oluyor. Ama sabah 1saat yolda ise gidiyorum. akşam tekrar 1saat yolda.sogugu zaten soylemiyim.is yerinde sandalyede oturmak kalkıp yürümek işkence oluyor ve aksama kadar şişiyor iyilesmiyor.rapor vercek 1hafta yatcam inşallah duzelcek.