Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kuzum seni bastan uyardım keske daha büyük olsaydı deme diye sana yasak onu merak etmek:halay:ben zayıf olmama ragmen o narkoz karnımı yapmıstı kocaman bi davul, kütük gibi belim vardı:confused: çok güzel oldu seninkiler gayet dolgun maşallahh :KK200:
Ne desen haklısın :))) :halay:bende çıplak halime bakıp duruyorum arada . Tabiki göbeği içeri çekip öyle . Sonra diyorum kendime manzara müthiş , heleki yandan :KK66:)) bunların benim olduğuna inanmak zor geliyor hala. Bıldır bıldırım işte ben :)))) 77CEYLAN 77CEYLAN duy sesimizi , büyük cc lerden çekinme

Ne desen haklısın :))) :halay:bende çıplak halime bakıp duruyorum arada . Tabiki göbeği içeri çekip öyle . Sonra diyorum kendime manzara müthiş , heleki yandan :KK66:)) bunların benim olduğuna inanmak zor geliyor hala. Bıldır bıldırım işte ben :)))) 77CEYLAN 77CEYLAN duy sesimizi , büyük cc lerden çekinme
tamam da cnm kocam korkuyor bişey olacak diye ilerisi için sağlığını bozma diyor :) ben bildiğimi okurum genede :))

tamam da cnm kocam korkuyor bişey olacak diye ilerisi için sağlığını bozma diyor :) ben bildiğimi okurum genede :))
Ya bırak şu anda kocayı . Benim kocada silikonu ilk duyduğunda şarırdın sen demişti bana . Baktı kararlıyım iyi araştır demeye başladı daha sonra çok büyük olmasın dedi ve şimdide bunlar füze gibi diyor :))) . Takıldım bende bunlara bi ton yatırım yaptım , burda Servet yatıyor ona göre davran diye :21:

Ya bırak şu anda kocayı . Benim kocada silikonu ilk duyduğunda şarırdın sen demişti bana . Baktı kararlıyım iyi araştır demeye başladı daha sonra çok büyük olmasın dedi ve şimdide bunlar füze gibi diyor :))) . Takıldım bende bunlara bi ton yatırım yaptım , burda Servet yatıyor ona göre davran diye :21:
aynen canım servet yatıyor. maşallah :nazar: allah neşemizi bozmasın canım. hayırlısıyla bende bir kurtulayım. Allahın izniyle. Çok aşırı büyük istemem ama yaptırmışken de istediğim gibi olsun istiyorum. :))

77CEYLAN 77CEYLAN bana göre şöyle bir gerçek var . Her kadın bu ameliyatı ilk başta kendisi için ister , sonradan kocan veya birlikte olduğun insan gelir . İnsanın kendi sağlığında en çok kendisi düşünür ona göre seçim yapar .
Aynen canım ben kendim için yapıyorum. Aynaya bakınca hiç mutlu olmuyorum. Mutlu olmak istiyorum artık :)
Herşey yerinde olsun yani eksiği olmasın. Fazlası olabilir sorun yok :)))

Bencede öyle de. Ağrılı bir dönem geçireceksin . Ve buna değsin . Hayalimdeki memeler nasılsa öyle olsunlar . Ama büyüdükçe daha mutlu oluyor sanki insan . Burda Missezgi Missezgi ve arzum77 arzum77 çok tşk ediyorum . Bana büyüklüğü konusunda çok destek oldular
Yaa sorma,sana dolgun meme yaptıracağız diye az uğraşmadık valla :KK53: Normalde kadınlar birbirini çekemez genelde,benden güzel olmasın diye vazgeçirip tersini tavsiye eder ikna etmeye çalışır. Biz daha güzel olsun,pişman olmasın kimse diye uğraşıyoruz :KK19:

Sağol canım benim, ben de bi Allahın kulu cevap yazmadı diye üzülmüştüm ki cevabın ilaç gibi geldi :KK66:
Ben de bir ayı doldurdum, dün doktorumun yanındaydım. Tahmin ettiğim gibi sağ göğüste hafif Rippling, yani dalgalanma mevcut.., ama eski resimlere baktık da Nasıl olmasın ki... Resimlerime bakın eskiden memem şimdikinin yarısında bitiyor oralarda yağ dokusu sıfır .
Kollarımı kaldırdığımda ve üzerine bastırınca belli oluyor ama artacağını düşünmüyor doktorum, ben de... Ve dün masaja başladım; inanmayacaksınız ama bugün bile düzelme oldu resmen... Zaten protezin üstü zar oluşturdukça hafifleme şansı var.

Meme başı İzlerim de oldukça iyi görünüyor 1 ay için. Sadece bepantol sürecekmişim sabah akşam.

Bu arada tübüler memeye normalde hep kas üstü yapılır
Başka doktora kas üstü yaptırsaydım şu an Nasıl kötü bi görüntü olabilirdi düşünmek bile istemiyorum
En azından şimdi çamaşırdan görünen tüm üst kısım çok doğal duruyor ve protezi hissetmek mümkün değil ..,

Çok uzun yazdım, üzgünüm
@Tiramisu35 @Missezgi belki bilmek isterisiniz :KK66:
Hiç takılma o dalgalanmalara,olacak o kadar :KK66: Umarım zamanla ilerlemez.
Masaj önerdiyse doktorun yap. Düzenli kontrollerine git,doktorunun önerilerine uy. Senin yapacağım sadece bunlar artık.
Allahım herkese sorunsuz süreçler nasip etsin..

X