- 8 Kasım 2015
- 216
- 268
Hayırlısıyla kavus insallah canım agrısız bir süreç olsunbenim de kas altı olacak cnm. bakalım hayırlısı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla kavus insallah canım agrısız bir süreç olsunbenim de kas altı olacak cnm. bakalım hayırlısı.
aminnnnn inşallah cnm. Çarşamba saat birde randevum var. Bakalım hayırlısı. kaç cc olucak aşağı yukarı belli olur. ameliyata bir hafta kaldı diyelim artık. :))) hayırlısıyla.İnşallah sende yakında en az benim kadar mutlu olursun canım .
aminnnn canım.Hayırlısıyla kavus insallah canım agrısız bir süreç olsun
Ne desen haklısın :))) bende çıplak halime bakıp duruyorum arada . Tabiki göbeği içeri çekip öyle . Sonra diyorum kendime manzara müthiş , heleki yandan )) bunların benim olduğuna inanmak zor geliyor hala. Bıldır bıldırım işte ben :)))) 77CEYLAN duy sesimizi , büyük cc lerden çekinmeKuzum seni bastan uyardım keske daha büyük olsaydı deme diye sana yasak onu merak etmekben zayıf olmama ragmen o narkoz karnımı yapmıstı kocaman bi davul, kütük gibi belim vardı çok güzel oldu seninkiler gayet dolgun maşallahh
tamam da cnm kocam korkuyor bişey olacak diye ilerisi için sağlığını bozma diyor :) ben bildiğimi okurum genede :))Ne desen haklısın :))) bende çıplak halime bakıp duruyorum arada . Tabiki göbeği içeri çekip öyle . Sonra diyorum kendime manzara müthiş , heleki yandan )) bunların benim olduğuna inanmak zor geliyor hala. Bıldır bıldırım işte ben :)))) 77CEYLAN duy sesimizi , büyük cc lerden çekinme
Ya bırak şu anda kocayı . Benim kocada silikonu ilk duyduğunda şarırdın sen demişti bana . Baktı kararlıyım iyi araştır demeye başladı daha sonra çok büyük olmasın dedi ve şimdide bunlar füze gibi diyor :))) . Takıldım bende bunlara bi ton yatırım yaptım , burda Servet yatıyor ona göre davran diyetamam da cnm kocam korkuyor bişey olacak diye ilerisi için sağlığını bozma diyor :) ben bildiğimi okurum genede :))
aynen canım servet yatıyor. maşallah allah neşemizi bozmasın canım. hayırlısıyla bende bir kurtulayım. Allahın izniyle. Çok aşırı büyük istemem ama yaptırmışken de istediğim gibi olsun istiyorum. :))Ya bırak şu anda kocayı . Benim kocada silikonu ilk duyduğunda şarırdın sen demişti bana . Baktı kararlıyım iyi araştır demeye başladı daha sonra çok büyük olmasın dedi ve şimdide bunlar füze gibi diyor :))) . Takıldım bende bunlara bi ton yatırım yaptım , burda Servet yatıyor ona göre davran diye
Aynen canım ben kendim için yapıyorum. Aynaya bakınca hiç mutlu olmuyorum. Mutlu olmak istiyorum artık :)77CEYLAN bana göre şöyle bir gerçek var . Her kadın bu ameliyatı ilk başta kendisi için ister , sonradan kocan veya birlikte olduğun insan gelir . İnsanın kendi sağlığında en çok kendisi düşünür ona göre seçim yapar .
Süpersin :))Aynen canım ben kendim için yapıyorum. Aynaya bakınca hiç mutlu olmuyorum. Mutlu olmak istiyorum artık :)
Herşey yerinde olsun yani eksiği olmasın. Fazlası olabilir sorun yok :)))
en kötü günümüz böyle olsunSüpersin :))
Amin , inşallah canımen kötü günümüz böyle olsun
Cnm belki gelirim senin ameliyat gununde hastaneye:)allah mutluluğunu bozmasın canım. DAİM olsun.
Cnm belki gelirim senin ameliyat gununde hastaneye:)
Yaa sorma,sana dolgun meme yaptıracağız diye az uğraşmadık valla Normalde kadınlar birbirini çekemez genelde,benden güzel olmasın diye vazgeçirip tersini tavsiye eder ikna etmeye çalışır. Biz daha güzel olsun,pişman olmasın kimse diye uğraşıyoruz
Hiç takılma o dalgalanmalara,olacak o kadar Umarım zamanla ilerlemez.Sağol canım benim, ben de bi Allahın kulu cevap yazmadı diye üzülmüştüm ki cevabın ilaç gibi geldi
Ben de bir ayı doldurdum, dün doktorumun yanındaydım. Tahmin ettiğim gibi sağ göğüste hafif Rippling, yani dalgalanma mevcut.., ama eski resimlere baktık da Nasıl olmasın ki... Resimlerime bakın eskiden memem şimdikinin yarısında bitiyor oralarda yağ dokusu sıfır .
Kollarımı kaldırdığımda ve üzerine bastırınca belli oluyor ama artacağını düşünmüyor doktorum, ben de... Ve dün masaja başladım; inanmayacaksınız ama bugün bile düzelme oldu resmen... Zaten protezin üstü zar oluşturdukça hafifleme şansı var.
Meme başı İzlerim de oldukça iyi görünüyor 1 ay için. Sadece bepantol sürecekmişim sabah akşam.
Bu arada tübüler memeye normalde hep kas üstü yapılır
Başka doktora kas üstü yaptırsaydım şu an Nasıl kötü bi görüntü olabilirdi düşünmek bile istemiyorum
En azından şimdi çamaşırdan görünen tüm üst kısım çok doğal duruyor ve protezi hissetmek mümkün değil ..,
Çok uzun yazdım, üzgünüm
@Tiramisu35 @Missezgi belki bilmek isterisiniz
Ay gel bende gidicem görüşelim ❤
Tamam super 27siydi dimi atasehir estetika miydi ? Atiyo muyum yoksa:)))Ay gel bende gidicem görüşelim ❤