- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyBenimde 27 aralikti . Sonra gidip dayanamicam bekleyemicem diyip erkene aldirmistim
ay tamamını oukadan atladım. pardon benim 27 aralık :)ayyy
canım beraber aynı gün olucaz
Çok belirsizleşiyormuş o iz zaten canım önemli olan dik ve dolgun olmaları tabi benim de büyük protez dedik ama doktor birkaç cm'lik izden kaçmak için yapay bir görüntü yapmayalım ameliyat esnasında kararı bana bırakır mısınız dedi tabi ki dedim ben de:) yani benim de dikleştirme olabilir her şey ameliyatta belli olacak aslındaCanım benim birisi fazla sarkmış. Simetri değil. Mecburen bu şekilde olması gerekiyor. Yarın tekrar gidecem kan vermeye görüşürüm tekrar yapacak başka bir şey yok malesef. Ben kabullendim. Artık allaha emanet.
İstanbul da mı olacaksın?Kizlar bende aranıza yeni katıldı m siz özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi oluyorsunuz bide fiat lar nasil
7.500 du. 6.750 ye bi kerede odedigim icin indirim yaptilar. Ozel hastanede oldum. ama doktorumun klinigi var . Hergun asistani ariyor nasilim diye . Her an ilgililer. Ozel olmasi daha iyi benceKizlar bende aranıza yeni katıldı m siz özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi oluyorsunuz bide fiat lar nasil
Evet benim oldu bir hafta gecti bile :)ay tamamını oukadan atladım. pardon benim 27 aralık :)
biliyorum tatlım. inşallah benim de biter. zaman geçmiyor.Evet benim oldu bir hafta gecti bile :)
hayırlısı cnm nerde yaptıracaksın.Çok belirsizleşiyormuş o iz zaten canım önemli olan dik ve dolgun olmaları tabi benim de büyük protez dedik ama doktor birkaç cm'lik izden kaçmak için yapay bir görüntü yapmayalım ameliyat esnasında kararı bana bırakır mısınız dedi tabi ki dedim ben de:) yani benim de dikleştirme olabilir her şey ameliyatta belli olacak aslında
Ben Antep'te yaptıracağım canımhayırlısı cnm nerde yaptıracaksın.
Aynı gün ameliyat olmuşuz. Benim sol göğsümün altında dün akşamdan beri sızlama şeklinde ağrı var hareketlerimi kısıtlıyor ve acı veriyor ağrı kesiciyi değiştirdik biraz rahatladım. Senin durumun nasıl ağrılar tamamen geçtimiSelam kızlar, ben geçen cuma acıbademde Prof. Dr. Ersin Ülkür'e ameliyat oldum. 18 yaşımdan beri bu ameliyatı olmak için bekliyordum :) Çok fazla doktor araştırdım ve hastane tabiki.. Ve en sonunda Ersin beye güvendim ve kendimi teslim ettim. Zaten görüp konuştuktan 2 gün sonra yaptırdım şuan 7. günümdeyim yani tam bir hafta oldu. Her türlü sorunuzu yanıtlamak isterim. İnanın korkup bekleyenler olduktan sonraa boşuna o kadar beklemişim ve stres olmuşum diyecekler. Mme büyütm doktorunuz iyiyse bademcik ameliyatından farksızmış.. Ben onu anladım. :)) Yani korkanlar korkmasın, hemen olsunlar :))) kendni sevip beğenip mutlu olmak gibisi yok
Aynı gün ameliyat olmuşuz. Benim sol göğsümün altında dün akşamdan beri sızlama şeklinde ağrı var hareketlerimi kısıtlıyor ve acı veriyor ağrı kesiciyi değiştirdik biraz rahatladım. Senin durumun nasıl ağrılar tamamen geçtimi
Istanbuldaydim yeni taşındım diyarbakir ama tekrar donecem e malum is ya oyuzden 3 ay kalacam devlet hastanesinde oluyormu merak ettim olursa ordakinde olacam olmasa bir da özel hastanede yapan var ama kararsızımİstanbul da mı olacaksın?
3 bin tl olduğuna eminmisiniz? Birtek protezin ücreti bile 3 binden fazla çünkü..Kızla r fiyatlar nasıl benim bir arkadaşım oldu 3 bin tl ama nerde olduğunu hiç sormadım su anda gorusmuyotuz ki sorayım bide yeni evliydim ve çocuğum yoktu
Ama şimdi doğum emzirme vesaire derken benimkilerde yerçekimi alıp gitti yardım lutfeeenn
Ben de ozellikle ikinci gun can cekistim :) hala hareket ettigimde aciyor goguslerim ne zaman aci biticek bilmiyorum. Bir de soguya cikinca cooook aciyor evden cikmiyorum :) kac cc takildi boy kilon ne senin canmGeçmiş olsun canım. Bir aya hiç birşeyimiz kalmaz umarım :))
Ben sadece gece yatarken ağrı kesici alıyorum bu son 2 gündür. İlk 3 gün ağrım çoktu. Sebebi de kollarımı hemen oynatıp saçımı başımı kaşımam, kollarımı kaldırıp bişiler taşımam Zaten olan ağrı da uzun süre spor yapmamış da birden 2 saat aralıksız spor yapmışım (ağırlık taşımış, voleybol oynamışım gibi) kol kaslarım kasılmış, göğsüm şişmiş gibi bir ağrı yani ekstra sızlamalı bir ağrım olmadı. Yatıp kalkarken zorlanıyordum ben. Dümdüz uzandıysan kalkarken can çekişiyorsun ilk 3 gün :)))
Kızla r fiyatlar nasıl benim bir arkadaşım oldu 3 bin tl ama nerde olduğunu hiç sormadım su anda gorusmuyotuz ki sorayım bide yeni evliydim ve çocuğum yoktu
Ama şimdi doğum emzirme vesaire derken benimkilerde yerçekimi alıp gitti yardım lutfeeenn
Ben de ozellikle ikinci gun can cekistim :) hala hareket ettigimde aciyor goguslerim ne zaman aci biticek bilmiyorum. Bir de soguya cikinca cooook aciyor evden cikmiyorum :) kac cc takildi boy kilon ne senin canm