- 1 Aralık 2016
- 221
- 142
- 29
Napiyim bantlari cikaramamkiDalga geçmiş bak birde benle,yatmış üzerinede pikeyi çekmiş. Bak nasıl olmuş diyor Nasıl nerden anliyim bu şekilde,örtüyü kaldırıp Şen'inde ayağa kaldıramamki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napiyim bantlari cikaramamkiDalga geçmiş bak birde benle,yatmış üzerinede pikeyi çekmiş. Bak nasıl olmuş diyor Nasıl nerden anliyim bu şekilde,örtüyü kaldırıp Şen'inde ayağa kaldıramamki
geçmiş olsun cnm dikkatli olGece uyudum uyumada sorun yok . Suan kalktim koltuk agrim ve goguslerimde siddetli agri var . Ama hareket etmedikce sikiti yok. Agzi kesici vurulup 1 saate eve gecicem
Yok yok olumluyum hala iyiki yaptirdim diuorum . Ama benim fizigimde baska eksik yok ondan dedim :) yoksa yaptirilir tabiAy dur olumlu konusuyodun, kotu seyler soyleme simdi:)))))
Cok tesekkurler evet gittigim gibi de yaticam.geçmiş olsun cnm dikkatli ol
Bantları çıkartma tabi ama üzerindeki örtüyü aç en azındanNapiyim bantlari cikaramamki
Tabiki.. Doktorlar daha iyi bilir hangi teknik gerekli olur iyi olur diye. Fakat dikleştirme ameliyatlarında genelde kas altı yöntemi tercih edilir. En garantili,uzun vadede kullanılan teknik odur Son ameliyat olsun diyearzum77 canım benim protez artı dikleştirme mentor takacak ama teknik kısmına karışma gibi bana bırak dedi. oda haklı tabi. 380 kas altı olursa biraz daha küçükmü görünür acaba. dikleştirme ve protezlerde kas altımı uygun canım. kas zarı altı uygun olmuyormu.
2 gune oyle super fotolar atcamki , biran once kurtulayim agridan :) ah neler giyerim nelerrrBantları çıkartma tabi ama üzerindeki örtüyü aç en azından
Peki... Beklentimizi yüksek tutuyoruz o zaman2 gune oyle super fotolar atcamki , biran once kurtulayim agridan :) ah neler giyerim nelerrr
Ay cnm insallah ya..2 gune oyle super fotolar atcamki , biran once kurtulayim agridan :) ah neler giyerim nelerrr
Tmm canim cok saol acaba ne gibi etkisi oluyordurCanim ne alaka degil, hatta cok mantikli Benim dr um ameliyattan 1 ay once birakmak, sonrasindada 1 ay icmemek gerekiyo demisti
Dogum kontrol haplari kandaki pihtilasmayi arttirip, akciger embolisi riskini artiriyomus cnm allah korusun..Tmm canim cok saol acaba ne gibi etkisi oluyordur
Evet doğum kontrol hapını özellikle soruyolar ameliyattan önce bi sor benceCanim ne alaka degil, hatta cok mantikli Benim dr um ameliyattan 1 ay once birakmak, sonrasindada 1 ay icmemek gerekiyo demisti
tamam cnm peki iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum. heyecan yapıyorum. çarpıntı oluyor bazenTabiki.. Doktorlar daha iyi bilir hangi teknik gerekli olur iyi olur diye. Fakat dikleştirme ameliyatlarında genelde kas altı yöntemi tercih edilir. En garantili,uzun vadede kullanılan teknik odur Son ameliyat olsun diye
Bi de beni dusun daha 2 ay vartamam cnm peki iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum. heyecan yapıyorum. çarpıntı oluyor bazen
Seninle ayvayı yedik zaten cınımmm :)))))))Bi de beni dusun daha 2 ay var
canım allah yardımcımız olsun. arada kalp atışlarım hızlanıyor offBi de beni dusun daha 2 ay var
Hahahhahah olduktan sonra hic mesaj gelmicek artik buraya. cunku hepsini ben atiyodum :))))Seninle ayvayı yedik zaten cınımmm :)))))))
Ahahahhhh :)))))))))Hahahhahah olduktan sonra hic mesaj gelmicek artik buraya. cunku hepsini ben atiyodum :))))