- 10 Kasım 2016
- 101
- 55
Boyun ve omuzlardan destek alKalkamiyorum koldan destek almadan agriyor.kafamdan itmek yetmiyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyun ve omuzlardan destek alKalkamiyorum koldan destek almadan agriyor.kafamdan itmek yetmiyor ki
Canım dr ilaç vermedimi? Burda birkaç arkadaşta okumuştum sadece antibiyotik ve ağrı kesici vermiş dr u. ameliyat sonrası verilen ilaçlar sayesinde( kas gevşeticiler, ve sinir ucu iyileştiriciler) bence ağrılar çok tolere edilebilir oluyo çünkü.. gerçi hepimizin ağrı eşiği farklı tabi ama.. hepimizin reçeteleride farklı gibiKalkamiyorum koldan destek almadan agriyor.kafamdan itmek yetmiyor ki
Canım çok çok geçmiş olsun, insanın en çok kendisine nazarı değermiş zateKızlar yeni fotoğraf yükledim. sol tarafım sağa göre hâlâ sis.daha önce ameliyat olan arkadaslar sizin de meme çevresi morarmis miydi benim göbegimin üstü bile yeserip sarardi.fotografta da görürsünüz.sol tarafın etrafı daha da kötü tabiki geçen ki su toplanması ve boşaltma işleminden sonra .
Kızlar yeni fotoğraf yükledim. sol tarafım sağa göre hâlâ sis.daha önce ameliyat olan arkadaslar sizin de meme çevresi morarmis miydi benim göbegimin üstü bile yeserip sarardi.fotografta da görürsünüz.sol tarafın etrafı daha da kötü tabiki geçen ki su toplanması ve boşaltma işleminden sonra .
Ay benu kimse dolastrmadi :) yatiyorum hala. Yari oturuk pozisyonda. Goguslerim agriyor onun disinda sikinti yokBen ameliyattan uyandım sadece çok üşümüştüm
Isınınca odama çıkardılar sedyeden yatağa zaten kendim geçtim sonra yarım saat yattım dinlendim ondan sonra inan bana akşama kadar en çok rahat ettiğim pozisyon yatakta bağdaş kurarak oturmak oldu.
Yardımcı olsun refakatçin biraz otur
Hemşireler de seni dolaştıracaklardır
Hep yatarsan daha kötü olursun
Çok geçmiş olsun
anladim cok tesekkurlerrGeçmiş olsun. Yarın direnler çıkınca kendini daha iyi hissedersin. 3 gün kalkarken boynundan destek Alman gerekli
Vermis gece 2 de agri kesici verilcekmis yine. Bu uçlarının da cok sivri olmasi gecermi ilerleyen zamnlardaCanım dr ilaç vermedimi? Burda birkaç arkadaşta okumuştum sadece antibiyotik ve ağrı kesici vermiş dr u. ameliyat sonrası verilen ilaçlar sayesinde( kas gevşeticiler, ve sinir ucu iyileştiriciler) bence ağrılar çok tolere edilebilir oluyo çünkü.. gerçi hepimizin ağrı eşiği farklı tabi ama.. hepimizin reçeteleride farklı gibi
hahaaaha tammam koyyum yastiklariKızz 2-3 yastık koy arkana , dümdüz yatma sende, kalkması daha kolay olur :) eğimli yatarsan çabuk kalkarsın kollarından destek almana gerek kalmaz şu an daha çok erken ayrıca yapay ve değişik görünümde olabilir 1 haftaya daha düzelmiş bi görüntüsü olur
Ay yarin agrin artmazsaA
hahaaaha tammam koyyum yastiklari
Yalniz cok sexiii ya iyiki yaptrdim agrilar elbet gecicek bu bombalar kalicak :)
Normal meme şeklin sivriyse çok geçmez canım ama illaki düzgünleşicek şekli için rahat olsunVermis gece 2 de agri kesici verilcekmis yine. Bu uçlarının da cok sivri olmasi gecermi ilerleyen zamnlarda
Ay korkcak hicbisey yok . Millet neler yasiyor. Bu gogusler icin iki agri cekmissin cok mu . Agirdikca memelerine bakar unutursun agriyiAy yarin agrin artmazsa
Ay harikasin:)) cok gecmis olsun :))) yarin da ölümune agrin olmazsa bitmistir bu is:)) cok korkuyorum ben. bunlari okuyunca azcik rahatliyorum
Evet biraz sivri o kahverengi halkamda kucuk ,cocuk gibi :)Normal meme şeklin sivriyse çok geçmez canım ama illaki düzgünleşicek şekli için rahat olsun
Yaaa dimiii:))) fotolarini bekliyoruzAy korkcak hicbisey yok . Millet neler yasiyor. Bu gogusler icin iki agri cekmissin cok mu . Agirdikca memelerine bakar unutursun agriyi
Olur tabiii :)Yaaa dimiii:))) fotolarini bekliyoruz
İzle beniYaaa dimiii:))) fotolarini bekliyoruz
Izledimmm var mi fotonnn goremedimİzle beni
Daha cekemedim serum takili tek elle yapamiyorum yuksek ihtimal sabah cekicem diren falan cikincaIzledimmm var mi fotonnn goremedim
Eski halini koy pDaha cekemedim serum takili tek elle yapamiyorum yuksek ihtimal sabah cekicem diren falan cikinca