- 29 Nisan 2016
- 487
- 471
- 37
Aynen kişiye bağlı. İçine kim siniyorsa ona yaptır zatenAslinda karar verdim yaa.. daha da kafami karistirmasam mi bilemedim.. benimki gibi izli meme gordum. 2 sene sonra hicbisi kalmamisti.. tabi kisiye bagli bisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kişiye bağlı. İçine kim siniyorsa ona yaptır zatenAslinda karar verdim yaa.. daha da kafami karistirmasam mi bilemedim.. benimki gibi izli meme gordum. 2 sene sonra hicbisi kalmamisti.. tabi kisiye bagli bisi
Doku olmasi daha kotu bu durum icin maalesef(Senin göğüs dokun varmış benim yoktu ama iki bebek emzirince böyle nasıl oldular onu anlayamıyorum :)) olmayan şeyler sönük minik balonlara dönüştüler resmen
Once sonra yapcam :) simdi tek guzel olmaz :))) gorunmuyolar bile bomboss goguslerHadi hayirlisi.. foto koy hadi bu halini:)
tamamdır kuzum ama verilen fiyatı sana yapmaz ki dedim ya tanıdık var hastanede çalışan ama yinde söylerim fikrin olur..
kız bana bak birlikte gidelim iki kişi indirimi alırız seda hanımda 5 bine bağlarız bu işi bide reklamınızı yapıcaz bizim formda çok pasif kalmışsınız dedik mi tamamdır bu iş
Forumda başka kişilerin fotolarını yükleyip bu benim diyenlerde oldu,erkek üyelerde çıktı. Sonuçta özel fotolar ama. Çıplak hali var,sütyenli hali var. Peki kim böyle fotolarını herkesin veya isteyen herkesin görmesine müsade eder? Bakın,olmayan memelerim var diyorsunuz,niye ekliyim diyorsunuz ama bizde olmayan memeleri görme merakımızdan görmek istemiyoruz. Emin olmak istiyoruz sadece,bayan olduğuna,durumuna falan.. kimi normal fotolarını koyuyor,face de,Instagram v.s sosyal ortamda bu tarz fotoları bulup kullanmakta zor degilki...
Real self siteler var,öncesi sonrası fotoların bol olduğu siteler.. orda çok foto var ona bakarsan..
Ben bu forumdan çok bilgi aldım,görsel bakıp fikir edindim doğru. Ama bu özel fotolarımı ben şahsen herkese açamam..
Haksızmıyım Larimar Herkese gösterilebilecek fotolarmı benimkiler mesela??
tamamdır kuzum ama verilen fiyatı sana yapmaz ki dedim ya tanıdık var hastanede çalışan ama yinde söylerim fikrin olur..
kız bana bak birlikte gidelim iki kişi indirimi alırız seda hanımda 5 bine bağlarız bu işi bide reklamınızı yapıcaz bizim formda çok pasif kalmışsınız dedik mi tamamdır bu iş
Esteworld caner bey evet bugün bi tık daha iyiyim :)
Cnm senin de mi kas altiydi? beynim yandi artik kusura bakma:)) ve cok agrin olmus muyduAynen kişiye bağlı. İçine kim siniyorsa ona yaptır zaten
AMELİYAT ZAMANI ÖNEMLİ DEĞİL SEN ÖNCE OLURSUN NE OLACAKkattina canım gel beraber gidelim. Dediğin gibi ama ben beklemek istemiyorum. Benim küçük çocuğum yok. 13 ve 5,5 yaşlarında benim kızlar.
Cnm senin de mi kas altiydi? beynim yandi artik kusura bakma:)) ve cok agrin olmus muydu
Cok korkuyorum yaKas altı dual plan canım :) Evet Ağrım çok oldu 3. Günden itibaren rahatladım. En kötü gün 2. Gündü zaten
Bugün tam 3 haftalık olduk sadece gece uyuyup kalkarken kas Ağrısı oluyor onun dışında çok iyiyim
Tabikii sorun yok :)))miskpap canım c.tesi 2 gibi randevu alıcam caner beyden. Seni referans vericem ona göre tamam mı canım.
Tabikii sorun yok :)))
İyiyim şükür ...Nasılsın.
İsim neydi canım ?Nasılsın.
İsim neydi canım ?
Yazdım ben az önce göremiyomusun acaba 8 dk fln oldufatoş ismim yarın caner beye gidicem inşallah cnm. sana özelden mesaj attım cnm. cevap yazarsan sevinirim
tmm cnm yazdım özeldenYazdım ben az önce göremiyomusun acaba 8 dk fln oldu