Esteworld altınuzade caner bey ne kadar sürdü operasyon ?Sizin nerede olacak? Dr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esteworld altınuzade caner bey ne kadar sürdü operasyon ?Sizin nerede olacak? Dr?
Cuma olacak operasyonEsteworld altınuzade caner bey ne kadar sürdü operasyon ?
Pardon benim kafa gitti yarın operasyon olunca stres oldum biraz kusura bakma :)Cuma olacak operasyon
Senin az kalmış. Bol şans dilerimPardon benim kafa gitti yarın operasyon olunca stres oldum biraz kusura bakma :)
Benim tanidigim bir kac kisi silikon krem, adi prosil, kullandi ve cok memnunlar. Hemen hemen hic iz kalmiyormus.Arkadaşlar kesi izleri için activ'm silikon bantlardan aranızda kullanan varmı acaba?
İzler konusunda oldukça başarılıymış
Kızlar yeniden merhaba:)
daha önce yazmıştım ama fotoğrafım olmadığı için bana yardımcı olamamıştınız. Şuan albümüme ekledim:) Yardımlarınızı fikirlerinizi merakla bekliyorum:)
1,60 boyundayım 58 kilo civarındayım fakat geniş omuzlu olduğum için minyon bir tip sayılmam şuan ki südyen ölçüm 75 b 80a dolgulu kullanıyorum.
Doktorla görüştüm 350 yada 325 yuvarlak düşünüyor.
Benim iki korkum var birincisi çok küçük olursa dekolte veremezsem
ikincisi büyük olursa iyice şişko durur muyum?
Fikirleriniz benim içiin çook önemli hepinizi şimdiden öperim
Baktım şimdi resmine , ben olsam 350 olsun derdim herhalde . Yıllarca ufak memeli gezmişiz madem , bundan sonra daha dolgun olsun demi ama . Şişman görünmezsin diye düşünüyorum canım
Çok bilgim Yok ama diğer arkadaşların resimlerinden yola çıkarsak birleşir diyorum . Kime ne zaman olacaksın bellimi senin ?Sence bu ayrıklık birleşir mi dersin. Çok teşekkürler fikrin için:)
Birleşiyor canım çokta güzel oluyorSence bu ayrıklık birleşir mi dersin. Çok teşekkürler fikrin için:)
Resim ekleyim dedim ama resmen beceremedim ya :)))))) nerde bu ekleme yeri
Birleşiyor canım çokta güzel oluyor
Ahahah bende herşeyi burada öğrendim cancazımYardımların için ne kadar teşekkür etsem az 23 yıllık memişim şeklini senden öğrendim
Teşekkür ederim :)Senin az kalmış. Bol şans dilerim
Ne zaman giriyorsun operasyona?Teşekkür ederim :)
Saat 14.30 da bendede alerjik astım var ... diren takılıyo iz kalmıyo arkadaşımda sorun yok iz konusunda ben ameliyata girmekten korkuyorum sonrası umrumda değil :))))Ne zaman giriyorsun operasyona?
Beni anestezi sonrası korkutuyor. Hortumdan kaynaklı boğazımda ağrı oluyor. Sesim kısılıyor.