- 11 Kasım 2016
- 62
- 47
HÇok ağrım var. Ayağa kalktıktan sonrası kolay yürüyebiliyroum suyumu kendim içebiliyorum tuvalet işimide görebiliyorum orturup kalkmada da sorun yok ama yarı oturur pozisyonda bile olsa kalkmak çok zor. Yatarken kendim yatıyorum ama kalkmak ölüm gibi. Yarın ağrım daha mı az olacak? Yojsa bikaç gün böyle mi olacak
Buarada 375 high profil takmış doktorum diğeri koluna değiyordu aşırı gergindi dedi. Ama baya iriler vücuduma da çok uygun görünüyor tabi açık halini henüz göremicem ama olsun.
İlk günündesin, bir an önce ağrıların geçip istediğin sonuca kavuşursun umarım geçmiş olsunÇok ağrım var. Ayağa kalktıktan sonrası kolay yürüyebiliyroum suyumu kendim içebiliyorum tuvalet işimide görebiliyorum orturup kalkmada da sorun yok ama yarı oturur pozisyonda bile olsa kalkmak çok zor. Yatarken kendim yatıyorum ama kalkmak ölüm gibi. Yarın ağrım daha mı az olacak? Yojsa bikaç gün böyle mi olacak
Buarada 375 high profil takmış doktorum diğeri koluna değiyordu aşırı gergindi dedi. Ama baya iriler vücuduma da çok uygun görünüyor tabi açık halini henüz göremicem ama olsun.