Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tiramisu35 Tiramisu35 resim koymayi unutmaa merakla bekliyoruz muthis degisimi :)

Can'ım yağ enjekte edildi ya şu an kızarıklık morluk herşey var biraz düzeldikten sknra koymayı düşünüyorum acaba bir de büyür mü bunlar yoksa küçülür mü yanı Nasıl diyim yıllarca memesiz gezdim ya kafamda çok mu abarttım bilmem ama ben daha büyük istiyordum

agkadaşlar ben çoktım şimdi odsya aldılar müthiş şiddetli bir baskı hissi var ve çok yorgun hissediyorum krndimi çok ıykum var. 325 cc dual plane ile takılmış hepiniz sağolun sonra görüşürüz bayy

Canım senin dokun vardı zaten 325ler harika durur sende :KK66: gözün aydın Canım yorma kendini destek alarak kalk bir gün bile inanılmaz fark ediyor değişimi göreceksin

Can'ım yağ enjekte edildi ya şu an kızarıklık morluk herşey var biraz düzeldikten sknra koymayı düşünüyorum acaba bir de büyür mü bunlar yoksa küçülür mü yanı Nasıl diyim yıllarca memesiz gezdim ya kafamda çok mu abarttım bilmem ama ben daha büyük istiyordum

O halde duzeldikten sonra koyarsın resimleri canım. Diger sorununa gelince nasıl desemki resmine baktim hiç dokusu olmayan birine 325cc cokda buyuk degil malesef. Ama minyon isen zayıf ve omuzların dar ise 325 güzel durur. Doktorunla görüştünmü neden daha buyuk koymamış? Vucut ölculerinle mi alakalı yoksa doģal olsun dedin diyemi? Bide şuan cok yeniler birazda yukarıdadırlar yumuşayıp dogallasınca insallah sana gzuel görünmeye başlarlar. Insan para da verince büyük olsun yaptırdıgima degsin diyo valla

O halde duzeldikten sonra koyarsın resimleri canım. Diger sorununa gelince nasıl desemki resmine baktim hiç dokusu olmayan birine 325cc cokda buyuk degil malesef. Ama minyon isen zayıf ve omuzların dar ise 325 güzel durur. Doktorunla görüştünmü neden daha buyuk koymamış? Vucut ölculerinle mi alakalı yoksa doģal olsun dedin diyemi? Bide şuan cok yeniler birazda yukarıdadırlar yumuşayıp dogallasınca insallah sana gzuel görünmeye başlarlar. Insan para da verince büyük olsun yaptırdıgima degsin diyo valla

Aynen öyle Canım. Benim omuzlarım geniş 80 beden sütyen takıyorum ben, hatta dedim memem de yok göğüs kısmın da geniş büyük takılır diye düşündüm. Doktoruma da söyledim büyük istiyorum olabileceği en büyük olsun diye. 375 cc denedim olmadı Dedi. Bari 350 olsaydı. Çok merak ettim acaba Nasıl duracak diye şu an böyle görüneceğimi bilsem belki yaptırmazdım. Ha diğer haline göre tabii ki çok iyi oldu Çünkü hiç yoktu ama biraz da memnuniyet namına yapıyoruz bunu hani daha çok yeni ama bu şekilde olursa bir daha ameliyat olmayı düşünebilirim. Onu da eşim istemez gerçi Bi daha olmamı da.. Of ya ne bileyim Canım

Aynen öyle Canım. Benim omuzlarım geniş 80 beden sütyen takıyorum ben, hatta dedim memem de yok göğüs kısmın da geniş büyük takılır diye düşündüm. Doktoruma da söyledim büyük istiyorum olabileceği en büyük olsun diye. 375 cc denedim olmadı Dedi. Bari 350 olsaydı. Çok merak ettim acaba Nasıl duracak diye şu an böyle görüneceğimi bilsem belki yaptırmazdım. Ha diğer haline göre tabii ki çok iyi oldu Çünkü hiç yoktu ama biraz da memnuniyet namına yapıyoruz bunu hani daha çok yeni ama bu şekilde olursa bir daha ameliyat olmayı düşünebilirim. Onu da eşim istemez gerçi Bi daha olmamı da.. Of ya ne bileyim Canım

Gercekten cok merak ettim nasıl olduklarını ilk gunden bu kadar mutsuz olunurmu :KK43: geniş omuzluysan kas üstü deneseymiş keske belki onda buyuk ccler takılirdı. Gercı doktor daha iyi bilir ama ne yapalım kısmetten öteye gidemiyosun iste. Bende her sabah diyorumki keske doktorum gel 400 takalim kocana soylemezsin bosver dediginde yok olmaz buyuk olur bana kizar 375 takın demeseymişim. Küçükmü duruyor suan hayir ama insanoglu doyumsuz hep bi tık daha fazlasini istiyor işte.. umarim ikimizinkide kuculmez ve hep boyle kalirlar

Gercekten cok merak ettim nasıl olduklarını ilk gunden bu kadar mutsuz olunurmu :KK43: geniş omuzluysan kas üstü deneseymiş keske belki onda buyuk ccler takılirdı. Gercı doktor daha iyi bilir ama ne yapalım kısmetten öteye gidemiyosun iste. Bende her sabah diyorumki keske doktorum gel 400 takalim kocana soylemezsin bosver dediginde yok olmaz buyuk olur bana kizar 375 takın demeseymişim. Küçükmü duruyor suan hayir ama insanoglu doyumsuz hep bi tık daha fazlasini istiyor işte.. umarim ikimizinkide kuculmez ve hep boyle kalirlar

Yok ya ben küçülmez değil de büyür diye dua ediyorum :)) seninkiler yine güzel maaşallah gerçi aramızda kilo farkı var belki ben çok zayıfım diye oldu bunlar bir de hiç dokum yoktu zaten .. Yanı doktor daha iyi bilir tabii ama bu biraz da memnuniyet meselesi bazısı diyor doktorumla kararlaştırdık şu kadar cc takılacak diye çok özeniyorum zaten öyle olmalı ..

Hadi benim elimde değildi ama sana özellikle söylenmiş kızarsa da kızsaydı kocan vücudun elveriyormuş demek ki ama yine de küçük durmuyor Canım maaşallah diyeyim.. Buralarda mısın özel mesaj atayım sana foto

Benim 1 ay icinde sislik gittikce kücüldüler Canim

Kücük veya büyük hic fark etmiyo valla sonuc güzel olsun, saglikli sorunsuz herseyi atlatabilmek cok Daha önemli Ben bugün ateslenirler cok korktum , Simdi iyiyim Ama . Daha atesim cikmadi bakalim.

Benim 1 ay icinde sislik gittikce kücüldüler Canim

Ya sen de dersen küçüldü diye. Ben ne diyim. Tabii mnemli olan sağlıklı olmak ama sonuöta biz bu kadar sıkıntıya istediğimiz göğüslere sahip olmak için katlanmadık mı? Senin istediğin gibi oldu ama benimki olmadı,işin garibi senle benim göğüs altı ölçülerimiz aynı ama bende yarısı kadar silikon var. Tamam o kadar büyüğü bana olmazdı ama şu anki halinden daha büyük göğüs istiyordum ben. Foto da gösterdim. Böyle dursun dedim. Benim gösterdiğim foto 415 cc likti, bende de atıyorum 350 öyle duruyorduysa onu taksaydı keşke cc duruşları kişiden kişiye değişiyor bunu iyi gördüm ama ben istediğim büyüklüğü gösterdim göstermesem neyse.

X