bu arada eşim görcek ya hani ben ona söylemek istemiyorum evlenecegim insana yani..o yüzden izi grsün istemiyorum yoksa şuan da kafama taktıgım bişey degil öyle aklıma yatan bir şeydi okadar ..ben de forumda paylaşmak istedim :)
yara izi gördüm. çok yakından dikkatlice bakılmadıkça gözükmüyor. bence biraz zamana bırakmalısın. hem göğüs boyutunu hem kesi izlerini. inan bana değişim seni de şaşırtacak. her şey gönlünce olsun.
kesi izlerini takmıyorum çok zaten snuçta bunu göze alıp giriyoruz bu ameliyata..ama boyut için aynı şeyi söleyemem her baktıgımda moralim bozuluyor..aksini söylersem yalan olur..ama bekliyorum işte doktoruma bir daha sorcam ..aslında bunu söylemem forumdakiler içinde iyi oluyordur..çünkü bu ameliyata çok araştrmadan gerçekten kendni ifade etmeden giren insanlar olsun istemiyorum benim gibi..ben amelyattan sonra istediğim olur sanıyodum hiç düşünmemeiştim yani benim vucduama olmaz falan filan diye ..herkes çok dikkat etsin bu boyut durumuna çünkü gerçekte önemli
ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var benim, ben tam bır ay once amelıyat oldum doktor bır ay sonra denıze girebilirsin çok güneşte kalmamak şartıyla demişti ama ben emın olamadım cunku hala dikiş yerlerinde ipler ve kabuklar var siz ne kadar sonra denize girdiniz??
boyut konusu gerçekten önemli. yaz tabi canım. sana iz konusunda takıntılısın dedim. boyut konusunda değil, bilesin.
kesi izlerini takmıyorum çok zaten snuçta bunu göze alıp giriyoruz bu ameliyata..ama boyut için aynı şeyi söleyemem her baktıgımda moralim bozuluyor..aksini söylersem yalan olur..ama bekliyorum işte doktoruma bir daha sorcam ..aslında bunu söylemem forumdakiler içinde iyi oluyordur..çünkü bu ameliyata çok araştrmadan gerçekten kendni ifade etmeden giren insanlar olsun istemiyorum benim gibi..ben amelyattan sonra istediğim olur sanıyodum hiç düşünmemeiştim yani benim vucduama olmaz falan filan diye ..herkes çok dikkat etsin bu boyut durumuna çünkü gerçekte önemli
ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var benim, ben tam bır ay once amelıyat oldum doktor bır ay sonra denıze girebilirsin çok güneşte kalmamak şartıyla demişti ama ben emın olamadım cunku hala dikiş yerlerinde ipler ve kabuklar var siz ne kadar sonra denize girdiniz??
slm kızlar. çoluk çocuk hastalığı derken 6 gün hastanede yattık anca geri döndüm aranıza. drumla görüştüm bi gögsümün alt kısmında yumuşaklık vardı sordum o memedeki derimin fazla olduğunu 3-6 ay arası takip edeceğimizi ve gerekirse rütus ameliyatı yapacagını söyledi. ama yine de garip geliyor sütyensiz bir sey giydiğimde biri dik diğeri yuvarlak basık duruyor. bi terslik var ama hangi dr yapamamışım derki. sanırım 6 ay sonra düzeltme ameliyatı olacagım basit bi ameliyat değilki ha deyince olasın. canım sıkkın. sizlerinkini gördükçe içim bi garip oluyorgüzel güle kullanın kızlar. inş yeni ameliyat olacaklar da memnun olurlar.
Geçmiş olsun canım..Memedeki deri gevşekligi birinin digerine göre biraz daha aşşagıda olması bu sorunları yaratabiliyor işte.Ben buradan bu farkı gördügüm arkadaşları bazı şekilde uyarmaya çalışyıroum ama bazen yanlış anlaşılıyor..Zaten her iki meme eşit olmaz,vücudumuzun sagı ve solu hep aynımı zaten gibi yorumlar okuyorum.Tabiki aynı degil.Gözümüz,kaşımız,ayagımız,elimiz...Sag taraf ve sol tarafda ufak degişiklikler vardır.
Meme büyütmede iki gögsün arasındaki fark meme büyüyünce ortaya çıkıyor ve kafaya takacak sorunlar oluşturuyor bazen.Bazende kişiler bunun farkına bile varmıyor taki başka biri söyleyene kadar.Ameliyat sonrası yaşanan sorunları herkes söylese senin gibi burada birçok kişi daha fazla bilgi sahibi olacak,belki dikkat edecek,önemseyecek..
Ne kadar şanslısınki doktorun birşey yok,normal deyipte sallamamış..Düzeltme ameliyatlarından hiç korkma canım.Agrı düzeyi çok azdır ve eger gerçekten düzeltebilecekse,güzel bir sonuç çıkaracaksa bu işin üzerinde dur ve bu ameliyatı olSakın canınıda sıkma olurmu..Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle
arzumcum bence sen kesinlikle meme estetiği danışmanlığı yapmalısın müthiş para kırarsınben ciddiyim valla ..çünkü herşey hakkında hemen hemen bi bilgin var gibi geldi sana sorası geliyor insanın arada özelden sorular sorabilirim bi sakıncası olmazsa :)
anlamadIm amel. nekadar denisim yasayabilirsinizki? inanmak zor geliyor!
arzumcum bence sen kesinlikle meme estetiği danışmanlığı yapmalısın müthiş para kırarsınben ciddiyim valla ..çünkü herşey hakkında hemen hemen bi bilgin var gibi geldi sana sorası geliyor insanın arada özelden sorular sorabilirim bi sakıncası olmazsa :)
evet katılıyorum...kessinlikle yapmalı bu işi...hatta reefransı biz veririz. :))))))))))))))))))))
Yavrum ben bu yardımları ticari amaçlı yapmıyorum,yapmamda..Bir ara öyle şeyler söylendi o yüzden yazıyorm..Bu zamana kadar edindiğim bilgileri sizinle paylaşıyorum yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Allah razı olsun demeniz yeterliBen forumda bilgilendirmek sizlere yardımcı olmak adına buradayım,çokta mutluyum şükür... Özelden,heryerden yazabilirsiniz bana şekerim.. Elimden ne gelirse yardımcı olurum Ben sizin Memetörünüzüm,yetmezmi... İlla parami vereceksiniz yani.Valla olmaz ııhhhh almam.Aman beee tamam yan cebime atın madem
Paralar peşin,kırmızı meşin.. Beni siz yoldan çıkarttınız.Günah benden gitti valla
Aman aman şimdi ciddiye alanlar falan olurda şaka yapıyorum heee ... Canlarım beni,valla arkadaşlığımız dostluğumuzda buradayız ne güzel valla...
Not:Sitedeki havuza davet edersin artık yanii...
ahhahaha çok tatlı bi kadınsın vallaben hemen burdan sorayım bitane ..benim meme ucum koyu degil ucu koyu pembe kenarları acık krem rengi o ilerde koyulaşıyor mu ya..bir de elleyince uçlanıyor böyle üşüynce falan çirkin bir şey mi bu ?
slm kızlar. çoluk çocuk hastalığı derken 6 gün hastanede yattık anca geri döndüm aranıza. drumla görüştüm bi gögsümün alt kısmında yumuşaklık vardı sordum o memedeki derimin fazla olduğunu 3-6 ay arası takip edeceğimizi ve gerekirse rütus ameliyatı yapacagını söyledi. ama yine de garip geliyor sütyensiz bir sey giydiğimde biri dik diğeri yuvarlak basık duruyor. bi terslik var ama hangi dr yapamamışım derki. sanırım 6 ay sonra düzeltme ameliyatı olacagım basit bi ameliyat değilki ha deyince olasın. canım sıkkın. sizlerinkini gördükçe içim bi garip oluyorgüzel güle kullanın kızlar. inş yeni ameliyat olacaklar da memnun olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?