ya ama işte olmuyorsa hiç olmuyormuş ..esneme ne kadar zaman sonra oluyor mu ki? bir yıl sonra falan degil herhalde 3 yıl sonra falan mı oluyor? ben de daha büyük istiyorum çünkü
bende göğüs estetiği yaptırmak şstşyorum bulunduğum şehirde 2 doktor tek var ve ikisiylede görüşmeyi düşünüyorum ama doktoru neye göre seçmeliyim burda yaptırmalı mıyım emin diilim başka ekimde kıbrısa gidiorum o yüzden şimdi burda yaptırmak istiyorum ama kafam karışıksiz doktorunuzu nasıl belirlemiştinizz
yani işte benim doktorum öle dedı bende öle yaptırdım bende cok memnumum nese önemli olan sonuctan memnun kalmamız siz o yontemle ben bunla :)
cnm sende oldunmu amelıyat suan kac beden takıosun.valla ben gorustugumde hatta bana bıkac ay sonra bile buyugunu takarız demıstı öle dediğine göre kesınlıkle olur buyuk esner suan atıorum ben 80 takıorum zaten en fazla 90 ısterım zayıf bırıyım ben bı beden kadar daha buyultulebilir sanmıorum cok kısı fazla buyuk takıo ondan yana sıkıntın olmasın
ya bilmiyorum bana olmaz fslan dedi hatta ikinci ameliyat istyorum flan dediğim de işte hani kasların yırtılır falan dedi..6 ay sonra esneme olur diye düşünmüştüm ben de ama..yani zaten bu ameliyat mecburen 6 7 ay sonra oluyrmuş sanırım..ben de kontrollere gittigimde yine sorarım..kilo almayı planlıyorum inşallah aldıgımda da derim gerekirse şimdi olur mu falan diye..senin doktorun sana ne dediki ikinc ameliytaın konusunda 6 ay sonra yapabilirz mi dedi..
Canım daha öncede dedigim gibi biraz sabredip beklemeni öneriyorum.. Bence kendi doktorun protezini değiştirmek istemediğinden böyle demiş olabilir.Bilemiyorum tabi biz doktor değilizAma zaman sonra tabiki derin dokun esneyecek ve biraz daha büyük protez olacaktır.. Emzirme dönemlerinde göğsün ne kadar büyüdüğünü görsen hayret edersin.Başka birkaç doktordan bu konu ile ilgili bilgi alabilirsin canım... Valla papatya arkadaşımızada Hasan bey 400cc taktı ama kaslarda bir yırtılma olmadı sanırsam... Olunca oluyor işte
yok o kas yırtılması benim için geçerli ben zayıf oldugum için hani göğüs çevrem için yapabileceginin en büyügünü ypmış ..bi başksı tabikide daha büyügünü kaldrabilir..ama dediğin gibi bence 6 7 ay sonra ben daha büyügnü kaldrabilirm diye düşünyürıum ya ..
Canım öyleyse eger bu halinle mutlu olmaya bak artık bence.Sen daha büyüğü olsaydı filan yazınca dışardan sanki büyüğü olabilirmişte doktorun yapmamış gibi görünüyor6- 7 ay sonrada durumun olursa,hala mutsuz olursan bakarsın artık
bencede dimi ..çünkü her halukarda 6 7 ay beklicem yapcak bişey yok..hem o zamana kadar tam oturmş olur şeklini de görürüm hala memnun olmazsam artık doktorumla konşurum drim ben hala daha büygünü istiyorum olur mu sizce diye ..ama arzum şimdi bişey sorcam sana ..benim şimdi yapılan göğüslerimi kimse anlamaz yani ben çünkü hep dolgulu sütyen takıyordum..ama mesela bu buyuklukle arkdşlarımla denize gttim bikini giydim diyelim seneye daha büyügünü taktırıp gittgimde daha büyük oldgnu anlarlar mı acaba? sen çünkü benimkini anlamdılar dedin ya hani ordan içim biraz rahatladı..ama giysiyle anlmazlar önemli olan bikni giydginde anlrlar mı acaba?
Benim kıyafetlerle ameliyat oldugumu kimse anlamıyor canım.Dekolte dar kıyafetler giyinince,bikini giyinince tabiki göğüslerimin büyüdüğü anlaşılıyor,belli oluyor.Zaten herkes ameliyat oldugumu biliyor.Aradaki farkı görememek imkansız.. Ama dışardan gören,ameliyat oldugumu bilmeyen hayran hayran süzüyor beni..Cesaret edipte yanıma gelen Maşallah harkulade göğüsleriniz var,merakımı maruz görün bu işin sırrı nedir nasıl vu kadar diri duruyorlar diye soruyorlar.. Kimse ameliyat oldugumu anlamıyor,izim bile yok... Nasıl anlasınlar
benim kesi yerim meme altım iz görüncek mmi ki? ben oraya iyileştikten sonra kalıcı makyaj yaptrmayı dşşnüyorum yaralar için falan iyileştkten sonra cildinle aynı tonda yapılıyormuş iyi fikir gibi geldi bana..ama ikinci ameliyatın bi riski olmaz degil mi ya da iz yerlerinde daha cok iz bırakmaz..ben herşeyi göze alabiliyorum gerçi..çünkü 6 ay sonra hem vize tatilime denk geliyor hem de seneye yazım mahvolmuyor..tek mesele doktorun onaylaması ve para :/
benim kesi yerim meme altım iz görüncek mmi ki? ben oraya iyileştikten sonra kalıcı makyaj yaptrmayı dşşnüyorum yaralar için falan iyileştkten sonra cildinle aynı tonda yapılıyormuş iyi fikir gibi geldi bana..ama ikinci ameliyatın bi riski olmaz degil mi ya da iz yerlerinde daha cok iz bırakmaz..ben herşeyi göze alabiliyorum gerçi..çünkü 6 ay sonra hem vize tatilime denk geliyor hem de seneye yazım mahvolmuyor..tek mesele doktorun onaylaması ve para :/
Canım.Ameliyat izlerini bir sene sonra lazerle silikleştirebilirsin bence.Kalıcı makyaj olayını hiç duymadım ameliyat yeri için.Ama vücudun her yerine yani ameliyatla kesi olan bölgelere yine bir sene geçtikten sonra dövme ile kapatılıp kamufle edilebiliyorAynı yerden ikinci kes kesilmesi izleri daha derin yapmaz.Ama tabi iyleştikten sonra yine kesilecek tekrar bir iyileşme bekleme süresi olacak.Kesi yapılacak yerin çok düzgün açılması ve dikilmesi önemli bu hususta..
Hayırlısı olsun senin için.Senin hayatın,senin kararların..Bizler sadece bilgi verebiliriz.Maddiyatı ve kendini hazırlarsan neden olmasın
yazdıklarını hayretle okuyorum. ameliyat izlerine kalıcı makyaj mı!
ya aslında ben bunu internette bi video da kalıcı makyaj tanıtımında duydum..ameliyat izleri iyileştikten sonra falan hafif kalan izleri kalıcı makyajla vucut tonunda kapatıyorlarmış..benim aklıma yattı ama doktoruma sorcaktım unuttum bu gidşimde sorucam işte..ama arzum lazerle silinebilir falan dedi o daha mantıklı geldi ama tabiki doktora sormadan bişey yapamam
kaç kişi senin göğüs altını görecek acaba ömrün boyunca? çok dikkat edilirse görünen bir iz kalıyormuş sadece.
iyileşme sürecinde ağrı, ödem, biçimlenme... bilgilerini değil de, sürekli olarak daha büyük göğüs boyutuna odaklanmanı okudum. gerçekten üzücü... şimdi de ize takmışsın kafanı. sana "bayan takıntı" diyebilir miyim? izninle?
zulkut resimlerde iz var fakat ama sen çok yeni ameliyat oldun 1 sene sonrasına bence gözükmez izlerin o kadar takma boyutuda güzel onuda takma bi süre geçsin alışşırsın inşallah sorun kalmaz sağlığana bak sen
kaç kişi senin göğüs altını görecek acaba ömrün boyunca? çok dikkat edilirse görünen bir iz kalıyormuş sadece.
iyileşme sürecinde ağrı, ödem, biçimlenme... bilgilerini değil de, sürekli olarak daha büyük göğüs boyutuna odaklanmanı okudum. gerçekten üzücü... şimdi de ize takmışsın kafanı. sana "bayan takıntı" diyebilir miyim? izninle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?