Meme büyütme doktorları

Meme büyütme için tavsiye edeceğiniz doktorlar ?

• Cevap

OY: 1 100,0%
  • Sınırsız

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

_ozengull

🖤
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
772
687
merhaba kızlar. Yıllardır göğüs estetiği yaptırmak istiyorum. Şu son iki yük doktorları araştırıyorum. İsveç klinik ve Fatih Dağdelen haricinde bana önereceğiniz doktorlar var mı ?
Siz bu operasyondan kiminle geçtiniz ? İstediğiniz gibi oldu mu ? Operatör doktordan memnun kaldınız mı (güven verdi mi, tavsiyeleri iyi miydi vs vs) ? Ne kadar ödediniz, toplu oteli otelsiniz mi ödediniz ?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba..
Forumda birçok kişinin doktor ismini paylaştığı ve ameliyat bilgilerini paylaşmak için açtıgı kişisel sayfa varsa linkleri paylaştığı bir sayfa var. Oraya bir bakın derim :KK66:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-ve-bilgileri.503052/
Kişisel açılan sayfalarda süreçler detaylı yazıyor zaten. Ordan birçok bilgiye ulaşabilirisin :KK66:
Genelde sonuçlardan memnun herkes,ufak tefek sıkıntılar yaşayanlarda oldu tabi. Kimi büyüklüğünden tatmin olmadı,yada erken süreçlerde yaşanan sıkıntıları atlatmakta zorluk yaşadılar.
Bence doktor görüşmeleri yapın mümkün olduğunca. Doktorlarla görüşme yaptıkça kafanız netleşecek ve doğru doktoru bulacaksınız :KK66:

X