Merhaba cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın. Kk dediğiniz nedir anlayamadım? Ben salı günü ameliyat olacağım arif beye. Uyarınızı dikkate alacağım çok teşekkürler. :)Bir arkadas var burda kk da ve cok memnun idi...sadece kucuk yaptigini soylemisti...ona git ama buyuk istedigini soyle uzerine basa basa demisti ve tavsiye etmisti...ama ben baska dr aklimda oldugu icin Arif dr ile gorusmedim...
Kk kadinlar kulubu demekMerhaba cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın. Kk dediğiniz nedir anlayamadım? Ben salı günü ameliyat olacağım arif beye. Uyarınızı dikkate alacağım çok teşekkürler. :)
Öğrenmiş oldumKk kadinlar kulubu demekGecmis olsun kac cc takildi ? Benim de derdim hep cc lerle
Aa hadi bakalim cikinca buraya yazin olur mu merak ederim nasil gectiginiÖğrenmiş oldumhenüz ameliyat olmadım salı günü olacağım ameliyat esnasında belirli olacağı söylendi.
fiyat olarak ne kadar ben de başka ilden gelmeyi düşünüyorum aynı dr içinBir arkadas var burda kk da ve cok memnun idi...sadece kucuk yaptigini soylemisti...ona git ama buyuk istedigini soyle uzerine basa basa demisti ve tavsiye etmisti...ama ben baska dr aklimda oldugu icin Arif dr ile gorusmedim...
Yazarım tabii ki. Çok teşekkür ederim inşallahAa hadi bakalim cikinca buraya yazin olur mu merak ederim nasil gectiginiinsallah guzel gecer ameliyat
Canim 6 ay once olmus su an fiyatlar 20 bin civarindafiyat olarak ne kadar ben de başka ilden gelmeyi düşünüyorum aynı dr için
Ben Arif Bey'in hastasıydm eğer ameliyat olmadıysan özelden yaz banaArkadaşlar herkese merhaba. Meme büyütme ameliyatı için bu gün Arif beye muayene oldum. Söyledikleri hem beni ikna etti hem de doktor hasta ilişkisindeki güveni hissedebildim. Kendisine daha önceden meme büyütme ameliyatı olan, olup memnun kalan ya da kalmayan var mı? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba ben de Arif beye muayene oldum siz böyle yazınca merak ettim paylaşır mısınız benimle özeldenBen Arif Bey'in hastasıydm eğer ameliyat olmadıysan özelden yaz bana
Merhaba ben de Arif beye muayene oldum siz böyle yazınca merak ettim paylaşır mısınız benimle özeld
İstediğiniz net ölçüyü üstüne basa basa söyleyinMerhaba bende arif bey den randevu alacagim bu hafta icin.deneyimlerinizi paylasir misinz benimle
Kas alti cok agri yapiyor mu peki cok fazla.izin kullanma sansim olmuyor 4.gun ise gidebikir miyim acaba bankaciymİstediğiniz net ölçüyü üstüne basa basa söyleyin
Kişiden kişiye değişiyor ben ameliyat oldum 3 gün çok kötüydüm 4. Gün kontrolume kendim gittim. 5.gun uçakla tatile gittim. Dediğim gibi benm canm çok kıymetli değildi tatilde de zorlamadim kendimi masa başı işin varsa 4. Gün işine gidebilirsin kendini zorlamadan. İlk 3 günü atlattiktan sonra gerisi emin ol kolay olur.Kas alti cok agri yapiyor mu peki cok fazla.izin kullanma sansim olmuyor 4.gun ise gidebikir miyim acaba bankaciym
Gecen sene ameliyat oldum 12.000 TL idi. Ameliyattan sonra çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım dikislerim falan çok iyi iyileşti. Özelden yazın detaylı bilgi veriyimSiz memnun musunuz arif bey den birde ne kadara mal oldu size.umarim benim surecimde anlattiginiz gibi olur
Aynen bende ikisi arasındayım. Hala düşünüyorum, siz karar verebildiniz mi ?Merhaba ariy bey ve cenk bey arasında bende kararsız kalmıştım neden öyle yazdınız merak ettim bende