-
- Konu Sahibi melisdefneylmz
23. Günümdeyim bugün dahil 2 düğün 3 sefer jolly e gittim dışarda gezdiğinin haddi hesabı yok şuan çok gerilmediğim sürece ameliyat olduğumu unuttum araba sürüyorum sürekli ütü yapıyorum yemek alışveriş ooooo neler neler o yüzden hiç korkmayın sadece kontrolü elden bırakmayın sonuç mükemmel açıp açıp aynaya bakıyorum kocaman memelerim var şu görüntü için 1-2 gün çekilir dayanılmayacak bir acı değil git ve yaptır dostum beklemeİdolümsün.Şimdi gözüm kapalı ameliyat olacağım.
335 ama küçük oldu keşke sizle daha önce konuşsaymışım. bana 375 konsa ideal olacaktı bence.Acaba kac CC olarak koydu Dr merak ettim doğrusuiyimisiniz
Merhaba siz anlaştıktan sonra doktor kafasına göre takabiliyor mu istediği silikonu?ben 168 boy 57 kiloyum. 300 CC anlaşmışken doktor 350 cc takmış. Genel olarak vücüdum zayıf kalçam da küçük memelerim DEV gibi duruyor. Mentor marka silikonum. Ben keşke 250 falan taksalardı diyorum pişmanım
Öncelikle hayırlı olsun :) 335 cc sütyen bedeni olarak 85 e mi denk geliyorMerhaba benim boy 170 kilo 50 ve dokum yoktu 3 hafta önce 325cc high profil takıldı ben memnunum şuan. Muayene sırasında 3 boyutlu gördüm 305cc yi de gösterdi aralarında cok aşırı bi fark yoktu oyüzden ben 335cc yi seçmenizi tavsiye ederim benimki high profil olmasına rağmen aşırı büyük değil hatta kıyafetlerle küçük gibi geliyor kıyafetsiz baktığımda gözüm alışkın olmadığından büyük geliyor
B cup oldu benim meme olcumude mezura ile 15 16 falan çıkıyor göğüs ucu ile göğüs göğüs çevresi farkını hesaplayarak cup bulunuyor ya.Öncelikle hayırlı olsun :) 335 cc sütyen bedeni olarak 85 e mi denk geliyor
Merhaba benim boy 170 kilo 50 ve dokum yoktu 3 hafta önce 325cc high profil takıldı ben memnunum şuan. Muayene sırasında 3 boyutlu gördüm 305cc yi de gösterdi aralarında cok aşırı bi fark yoktu oyüzden ben 335cc yi seçmenizi tavsiye ederim benimki high profil olmasına rağmen aşırı büyük değil hatta kıyafetlerle küçük gibi geliyor kıyafetsiz baktığımda gözüm alışkın olmadığından büyük geliyor
Merhaba ayni boy ve kilodayiz bnde olacagim allah in izniyle su anki durum nasil buyuklugu dokum cok az yinese buyuk istiyoruuuumMerhaba benim boy 170 kilo 50 ve dokum yoktu 3 hafta önce 325cc high profil takıldı ben memnunum şuan. Muayene sırasında 3 boyutlu gördüm 305cc yi de gösterdi aralarında cok aşırı bi fark yoktu oyüzden ben 335cc yi seçmenizi tavsiye ederim benimki high profil olmasına rağmen aşırı büyük değil hatta kıyafetlerle küçük gibi geliyor kıyafetsiz baktığımda gözüm alışkın olmadığından büyük geliyor