kalıcı bi işlem değil diye biliyorum ama yanıltmayayım seni..[/Q
araştırıyorum bende 4 5 yıllık bi kalıcılığı varmış baya uzun bi süre.. ameliyat olmaktansa dolgu yaptırmak aklıma daha çok yattı
Arkadaşlar ameliyatsız dolguyla göğüs büyütme işlemi bilgisi olan varmı
bahsettiginiz dolgu maddesi nedir acaba??
bu dolgu jel ile tek göğsü alınmış bir arkadaşıma göğüs yapıldı ve diğerinden farksızdı, çok şaşırmıştım. Arkadaşım ne kadar sevinmişti bilemessiniz. Kalıcılığı 4-5 yıl demişti doktor bey. Bir diğer arkadaşımın göğüslerine de yaptırdık. Direk doğal görünüyor.eşi cidden şanslı bence:) bu arada fiyatlar göğüs büyütmede 4000tl-8000 tl arası değişiyor diye biliyorum. 5*6 yıl kalıcılığı garantisi verildiğinden biraz pahalı gibi geldi sanki bana..
bahsettiginiz dolgu maddesi nedir acaba??
bende uzun zamandır araştırıyorum 2500-5000 arası fiyat verdiler 5 yıla kadar kalıcılık olduğunu söyledi doktor ama bu enjekte edilen maddenin yan etkisi olup olmamasından emin değilim.doktor yan etkisi olmadığını belirtiyor.henüz karar veremedim bu sebepten.ayrıca çok büyük olmuyor silikon gibi,ben göğüs içine enjekte edilen madde konusunda kararsızım braz.yaptırn varsa sonuçları paylaşabilir mi
Arkadasım bir baska konu başlığı altında , sanıyorum gogus büyütmede dolgu maddeleri isimli konuda bununla ilgili tüm deneyimimi aktardım. İstersen ordan bak. Bulamazsan ben bulup sana tekrar yazarım. Kısaca su kadar soyleyeyim sakın yaptirma, sonuc husran çünkü.
bende uzun zamandır araştırıyorum 2500-5000 arası fiyat verdiler 5 yıla kadar kalıcılık olduğunu söyledi doktor ama bu enjekte edilen maddenin yan etkisi olup olmamasından emin değilim.doktor yan etkisi olmadığını belirtiyor.henüz karar veremedim bu sebepten.ayrıca çok büyük olmuyor silikon gibi,ben göğüs içine enjekte edilen madde konusunda kararsızım braz.yaptırn varsa sonuçları paylaşabilir mi
Bu dolgu jel ile tek göğsü alınmış bir arkadaşıma göğüs yapıldı ve diğerinden farksızdı, çok şaşırmıştım. Arkadaşım ne kadar sevinmişti bilemessiniz. kalıcılığı 4-5 yıl demişti doktor bey. Bir diğer arkadaşımın göğüslerine de yaptırdık. Direk doğal görünüyor.Eşi cidden şanslı bence:) Bu arada fiyatlar göğüs büyütmede 4000TL-8000 TL arası değişiyor diye biliyorum. 5*6 yıl kalıcılığı garantisi verildiğinden biraz pahalı gibi geldi sanki bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?