• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatsız göğüs dolgusuyla ilgili bilgisi olan varmı..!

ben de kalıcı olmadığını ve bu nedenle estetisyenlerin tercih etmediğini duymuştum yoksa vücuduma yabancı bir madde koydurtmaktansa kesinlikle düşünmeden olurdum silikon olmaktansa

Ben okudum bir yerde. Sonra bu maddeyi getiren firmanın sitesini buldum. Yabancı madde değilmiş. Konulan madde jel kıvamında olup %98 i vücudda bulunan madde ile aynı yapıda imiş. Doğru yere konulur ise hiçbir sakıncası yok deniyor. Deneyimli birine yaptırmak önemli imiş anladığım kadarıyla.

Bu forumda yaptiran ve 2 yilda kuculmeye basladi diyen biri vardi. En iyi ihtimalle Her 4 senede bir yeniden yaptirmak lazim ki bu da gercekten cok buyuk bir maaliyet.
Bir de bu yontemi yaptirip fotograf koyan var mi acaba.. Ben konusmalar haricinde hic bir aktivite gormedim de.. Aslinda yontem super keske daha uygun fiyatli olsa

bence de ameliyattan korkanlar için özellikle..Ama çok da güvenilir bir bilgi yok sanırım:(

Back