Mrbbenimde senin gibi 385cc ama kasalti.
Ben sadece bir hafta evde dinlendim sonrasinda herseyi eskisi gibi yapmaya basladim.hic agrim sizim olmadi baski vardi tek üstümde okadar.
tek derdim sirt üstü yatmakti onuda bir ay doktorum dedigi icin yattim sonrasinda yan yattim devam.
Korseyide hemen 3 hafta sonra cikarip spor sütyeni yada demirsiz sütyen taktim.
Yumusamaya gelince 3 ay oldu benim daha yeni yumusadi ama tam yumusak degi daha tam sekini de almadi umarim biraz daha büyük olurlar.Peki sen büyüklügünden memnunmusun ben keske daha büyük yaptirsaydim diyorum söyle 450cc felan
Profil resmindeki sensen bence gayet iyi duruyor yas kac.Mrbbenimde senin gibi 385cc ama kasalti.
Ben sadece bir hafta evde dinlendim sonrasinda herseyi eskisi gibi yapmaya basladim.hic agrim sizim olmadi baski vardi tek üstümde okadar.
tek derdim sirt üstü yatmakti onuda bir ay doktorum dedigi icin yattim sonrasinda yan yattim devam.
Yumusamaya gelince 3 ay oldu benim daha yeni yumusadi ama tam yumusak degi daha tam sekini de almadi umarim biraz daha büyük olurlar.Peki sen büyüklügünden memnunmusun ben keske daha büyük yaptirsaydim diyorum söyle 450cc felan
Bak bende profile koydum resmimi.. benim yas 40 cnmMrbbenimde senin gibi 385cc ama kasalti.
Evet görenlerde cok begeniyor ama doyumsuzluk herhalde ondan bana kücük geliyor:) yasim 30 iki cocuk annesiyim :)Profil resmindeki sensen bence gayet iyi duruyor yas kac.
Masallah bende cok begendim benimde okadar olsaydi keske en azindan ortasi birlessin cok özenirdim dekoltem olsun diye ama daha olmadi.doktorumun asistani 6ay beklememi söyledi sabrediyorum artikBak bende profile koydum resmimi.. benim yas 40 cnm
Gulüm bence senın ıkı meme aranda bosluk yok gayet ıyı benım nerdeyse uc parmak gırıo bazen uc bazen ıkı bende cok ıadıordum ama olmadıMasallah bende cok begendim benimde okadar olsaydi keske en azindan ortasi birlessin cok özenirdim dekoltem olsun diye ama daha olmadi.doktorumun asistani 6ay beklememi söyledi sabrediyorum artik
Herkes begeniyor esim bile cok begendi hic kötü bisey demedi hatta baya büyükler diyo ama iste sonradan görünce bisey oldu ama nankörlük ediyomGulüm bence senın ıkı meme aranda bosluk yok gayet ıyı benım nerdeyse uc parmak gırıo bazen uc bazen ıkı bende cok ıadıordum ama olmadı
Merhabalar...
Bugun meme protez ameliyatimin 10.gunu. kas ustu 385 cc yuvarlak konuldu. Genel durumum iyi araba kullanabiliyorum cok yorulmadan ev supurmeden ufaktefek isleri hallediyorum.ama hala dikis yerlerim acio ve hala sirt ustu yatiyorum yan yatamiyorum. Memeler hala cok sert. Birde su siyah lastik bant hala duruyor .hergun takiyorum.Sizlerde benle paylasirmisiniz iyileşme surecinizi.. ne zaman yan yatmaya basladiniz rahat rahat acimadan batmadan. Dikis yerlerinizin acisi ne zaman gecti. Ve memeleriniz ne zaman yumusadi... o banttan ne zaman kurtuldunuz... bekliyorum kizlar...
Iki memeninde iyilesme süreci ayni olmuyor evet normal.benimde biri üstte gibiydi daha sisikti suan ikiside ayni boyuttaMerhaba kizlar
Bir memenin digerine gore daha sert olmasi normalmi ya... sol gogus daha yumusak sag daha sert benim. Bugun 19.gunum. duzelicek diye umud ediyorum .ne diosunuz.
Simdiden hayirlisi olur insallah bende hastanede olmayi dusunuyorum fiyatlari nasil merak ettimarkadaslar merhaba, aylardir buadaki tum yorumlari okudum ve sizlerin sayesinde hadi artik diyebildim kendime. hem doktor guvenilirligi hem de fiyati acisindan dusununce Kubilay Özdil ve Hakan Uzun arasinda kaldim. Hakan bey Hacettepe'de gerceklestiriyor ameliyatlarini ve gerek meme gerek burun ameliyatlariyla ilgili hic kotu bir yorum okumadim hatta muayene sonucunda 11 Ocak icin ameliyat gunu bile aldim :) fakat hala kararsizim. Sanirim yarin Kubilay Özdil'e de muayene olucam ama bu konuda tecrubesi olan arkadaslardan bana destek olmalarini rica edecegim. Kubilay bey icin yorumlar cok iyi ama acaba hacettepe'de olursam daha fazla hasta sirkulasyonundan dolayi Hakan hoca'nin el yatkinligi ya da tecrubesi vs daha da gelismius midir diye de soruyorum kendime ya da tam tersi olup acaba umursamaz bir havada mi yapar ya da hijyen acisindan daha mi zayif kalir acaba. Cok az zamanim kaldi ameliata, is yerinden 2 haftalik iznimi falan herseyi cok cok onceden aldim ama yine de cok kafami kurcaliyor bu durum, lutfen memesi olmayan bu arkadasiniza da yardimci olun o da sizler gibi guzel memeliler kervanina katilsin :)
cok tesekkurler simdiden hepinize
Ayazilkim cok tesekkur ederim, hastane 10bin kadar tutuyor ama niyeyse son karar olarak ve burdan okuduklarim sayesinde Kubilay Özdil'e ameliyat olmaya kadar verdim, eminim hastanedeki doktor da cok iyidir isinde ama meme buyutme yorumlarindan cok daha baska estetik ameliyatlarla ilgili cok guzel yorumlar okudum belki de bu yuzden hastane malesef tam icime sinmedi, Kubilay bey icin meme buyutme hakkinda birsuru ve cok guzel yorumlar var boylece insan daha bir rahatliyor bilmiyorum dogru mu ama birkac bin lira icin bu kusku ve kafa karisikligini yasamaya degmez diye dusunuyorumSimdiden hayirlisi olur insallah bende hastanede olmayi dusunuyorum fiyatlari nasil merak ettim
Merhaba ameliyat oldunuz muAyazilkim cok tesekkur ederim, hastane 10bin kadar tutuyor ama niyeyse son karar olarak ve burdan okuduklarim sayesinde Kubilay Özdil'e ameliyat olmaya kadar verdim, eminim hastanedeki doktor da cok iyidir isinde ama meme buyutme yorumlarindan cok daha baska estetik ameliyatlarla ilgili cok guzel yorumlar okudum belki de bu yuzden hastane malesef tam icime sinmedi, Kubilay bey icin meme buyutme hakkinda birsuru ve cok guzel yorumlar var boylece insan daha bir rahatliyor bilmiyorum dogru mu ama birkac bin lira icin bu kusku ve kafa karisikligini yasamaya degmez diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?