Her bünye farklı canım bi 15 gün geçmesi lazım iyice toparlanman için ama vücudunun o ağırlıklara alışması 2 ay istemsiz öne eğilirek yürüyorsun bir süre ödemler için bol bol su tüket herşey geçecek üzülmeMerhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatımın 9.günündeyim. 300cc mentor takıldı. Fakat yürümekte hâlâ zorlanıyorum yatıp kalkarken zorlanıyorum hareketlerim hâlâ kısıtlı göğüslerim sertler ödemim gitmiyor. Okuduğum heryerde 3-4 günde işe başlamışlar ben 3. 4üncü günde acıdan ağlıyodum kıpırdayamıyodum bile bu şekilde olan var mı endişeleniyorum
Çok geçmiş olsun benimde amaliyatimin 16.gunu daha yeni bu 9 .günü çok erken daha bir haftaya kadar daha çok rahatlarsin inanma bir haftada ağrıları bitenlere sonuçta amaliyat bu bende amaliyatimin 5gününde dışarı çıkmak zorundaydım ama inan çok zorlandım hareketler çok kısıtlıydı şimdi daha iyiyim daha rahat hareket edebiliyorum ama daha tam olarak iyiylesmis sayılmam ağrı olmuyor ama eskisine göre iyi sayılırım sabret geçecek şimdiye kadar daha ödem var bir ayı bulur diye düşünüyorum umarım yardımcı olabilmisimdirMerhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatımın 9.günündeyim. 300cc mentor takıldı. Fakat yürümekte hâlâ zorlanıyorum yatıp kalkarken zorlanıyorum hareketlerim hâlâ kısıtlı göğüslerim sertler ödemim gitmiyor. Okuduğum heryerde 3-4 günde işe başlamışlar ben 3. 4üncü günde acıdan ağlıyodum kıpırdayamıyodum bile bu şekilde olan var mı endişeleniyorum
Süreciniz gayet normal. Bir haftada ayağa kalkanlar sanırım kas üstü protez taktıranlar, ya da abartıyorlarMerhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatımın 9.günündeyim. 300cc mentor takıldı. Fakat yürümekte hâlâ zorlanıyorum yatıp kalkarken zorlanıyorum hareketlerim hâlâ kısıtlı göğüslerim sertler ödemim gitmiyor. Okuduğum heryerde 3-4 günde işe başlamışlar ben 3. 4üncü günde acıdan ağlıyodum kıpırdayamıyodum bile bu şekilde olan var mı endişeleniyorum
kas altı mı kas üstü mü oldunuz acaba?Merhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatımın 9.günündeyim. 300cc mentor takıldı. Fakat yürümekte hâlâ zorlanıyorum yatıp kalkarken zorlanıyorum hareketlerim hâlâ kısıtlı göğüslerim sertler ödemim gitmiyor. Okuduğum heryerde 3-4 günde işe başlamışlar ben 3. 4üncü günde acıdan ağlıyodum kıpırdayamıyodum bile bu şekilde olan var mı endişeleniyorum
geçmiş olsun toparlanma süreci kişiden kişiye değişiyor herkes aynı değil kas altında ağrı daha fazla oluyor benim 4.günde baya iyiydim ama tabiki harekette kısıtlanma oluyor 1 ay sonra baya toparlarsın tam oturması 6 ayını alırMerhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatımın 9.günündeyim. 300cc mentor takıldı. Fakat yürümekte hâlâ zorlanıyorum yatıp kalkarken zorlanıyorum hareketlerim hâlâ kısıtlı göğüslerim sertler ödemim gitmiyor. Okuduğum heryerde 3-4 günde işe başlamışlar ben 3. 4üncü günde acıdan ağlıyodum kıpırdayamıyodum bile bu şekilde olan var mı endişeleniyorum
Endişlenme çok erken dha benimde 9.günüm bu ikinci ameliyatım 1 yıl önce yaptirmistim birdeMerhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatımın 9.günündeyim. 300cc mentor takıldı. Fakat yürümekte hâlâ zorlanıyorum yatıp kalkarken zorlanıyorum hareketlerim hâlâ kısıtlı göğüslerim sertler ödemim gitmiyor. Okuduğum heryerde 3-4 günde işe başlamışlar ben 3. 4üncü günde acıdan ağlıyodum kıpırdayamıyodum bile bu şekilde olan var mı endişeleniyorum
Endişlenme çok erken dha benimde 9.günüm bu ikinci ameliyatım 1 yıl önce yaptirmistim birdrMerhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatımın 9.günündeyim. 300cc mentor takıldı. Fakat yürümekte hâlâ zorlanıyorum yatıp kalkarken zorlanıyorum hareketlerim hâlâ kısıtlı göğüslerim sertler ödemim gitmiyor. Okuduğum heryerde 3-4 günde işe başlamışlar ben 3. 4üncü günde acıdan ağlıyodum kıpırdayamıyodum bile bu şekilde olan var mı endişeleniyorum
Benim hiç kuculmedi nasıl kücüldü bilmiyorum 1 yil sonra gidip ikinci ameliyati oldum yeni daha kücügünü taktirdim bu bile büyük pismanim 270 taktirmadigima1 ayı geçti ameliyat olalı.O kocaman memeler artık yok.Hiç inmeyecek gibiydiler.Gerçekten herkesin söylediği gibi 1 aydan sonra o şiş hali geçti.Geçmezse diye çok korkuyordum.Şimdi biraz daha küçülebilirler.Umarım daha fazla küçülme olmaz