- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 34
-
- Konu Sahibi ydshazirlik_
siz en basiti bu siteyi bile adam akıllı takip etmiş olsaydınız da bu orana ulaşırdınız zaten benim açıklamama gerek kalmazdı. Kaç kişinin bu şikayetleri yaşadığı burada da yazıyor en basiti. Ben çok nadir denk geldim. Siz yazdığınız mesajı tekrar bir okuyun bence, nasıl cümleler kurduğunuzu bir daha gözden geçirin anlarsınız ne kadar sert ve saldırgan yazdığınızı. Sanki herkes yaşamak zorunda gibi... iyi doktor, iyi hastane, iyi araştırma! Ve kaliteli protez eğer de maddeye alerji geliştirmezse vücut yaşamazsınız. Buradaki konuları tekrar bir gözden geçirin bence...Bahsedilen şikayetleri yeni duyduysaniz gerçekten çok iyi araştırma yapmışsınız...zaten eger öyle araştırma sonucunda(!) bu orana ulassaydiniz verdiğiniz oran için "bence binde bir bile değil" ifadesini kullanmazdiniz. Bu arada hangi cümlem veya kelimem saldırı ifadesi taşıyor onu da açıklasaniz bir zahmet?
Ay gerçekten siz şaka misiniz? Ben dünya çapında yapılan araştırmalardan bahsediyorum, bilimsel sonuçlardan bahsediyorum siz tutmuş burayi takipten vs. bahsediyorsunuz bu aciklamanizdan da anlaşılacağı gibi verdiğiniz oranın ne kadar dayanaksız ve atmasyon olduğu ortaya çıktı.. Bir de Maşallah doktor edasıyla " iyi doktor,iyi hastane,iyi araştırma" diyorsunuzsiz en basiti bu siteyi bile adam akıllı takip etmiş olsaydınız da bu orana ulaşırdınız zaten benim açıklamama gerek kalmazdı. Kaç kişinin bu şikayetleri yaşadığı burada da yazıyor en basiti. Ben çok nadir denk geldim. Siz yazdığınız mesajı tekrar bir okuyun bence, nasıl cümleler kurduğunuzu bir daha gözden geçirin anlarsınız ne kadar sert ve saldırgan yazdığınızı. Sanki herkes yaşamak zorunda gibi... iyi doktor, iyi hastane, iyi araştırma! Ve kaliteli protez eğer de maddeye alerji geliştirmezse vücut yaşamazsınız. Buradaki konuları tekrar bir gözden geçirin bence...
iyi doktor iyi hastane demek doktor olduğum anlamına geliyorsa burada herkes doktor :) teşekkür ederim bu mertebede gördüğünüz İçin beni. Verdiğim orana bu kadar takıldığınıza göre doğru oranı siz biliyorsunuz demektir. Siz yazın biz aydınlanalım. Muhatabım değilsiniz derken? Muhatap değilseniz yazmazsınız unutmayın benim yorumuma ilk cevap veren sizdiniz. Siz benimle muhatap olmak istemişsiniz neden acaba ? :) siz okuduğunuz bilimsel açıklamaları burada yayınlasaydınız herkes aydınlanırdı. Kendi bilginizi kendinize saklayarak, bildiğini paylaşan insanlara saldırmak hoş değil, etik değil... ha unutmadan iyi doktor iyi hastane iyi protez lafım sizi rahatsız ettiğine göre siz “kötü doktor kötü hastane ve sağlıksız protez” seçmişsiniz. Geçmiş olsun. Hoşçakalın.Ay gerçekten siz şaka misiniz? Ben dünya çapında yapılan araştırmalardan bahsediyorum, bilimsel sonuçlardan bahsediyorum siz tutmuş burayi takipten vs. bahsediyorsunuz bu aciklamanizdan da anlaşılacağı gibi verdiğiniz oranın ne kadar dayanaksız ve atmasyon olduğu ortaya çıktı.. Bir de Maşallah doktor edasıyla " iyi doktor,iyi hastane,iyi araştırma" diyorsunuzOkuma anlamanizda sıkıntı var sanırım. Saldırgan bir ifademi yazin, soru sormak ne zamandan beri saldırganlık oldu..? Bilimsel bir oran verip, bence ifadesini kullanip sonra burada sorun yaşayan insanlari hiç görmedim demeniz özet zaten . Okuyan anlar zaten. Muhatabım değilsiniz.
En doğrusunu yapmışsınnn hiç pişman olmamerhaba.22 yaşındayım.uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmayı çok istiyodum. ankarada ameliyat gününü de kararlaştırmıştık.az bir süre kala iptal ettim.yabancı plastik bir malzemenin vücudumda bulunacak olması beni korkuttu galiba. sizce doğru mu yaptım? yaptırıp da pişman olan var mır
Bizi gerçekten anlamıyorlar sanırım sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz protez konusunda belkide anlamak istemiyorlar kendileri bilirler artık daha fazla nasıl ifade edebilirz kendimizi diye düşünmekten alıkoyamıyorum Pozitif yorum yapmamızı istiyor olabilirler ama bu mümkün değil sanırım kendileride yaşadıkları zaman belki anlarlar ne demek istediğimizi yapcak birşey yok YAPTIRIN ARKDAŞLAR HİÇ PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ desemde inanmayınBosver ne okudugunu unut bazı ınsalar uc maymun olmaktan mutludur bende uc maymunu oynuorum bundan sonra kendım kurtuldumda ınanmak ısdemeyen ınsanlar umrumda degıl bundan sonra
Bizi gerçekten anlamıyorlar sanırım sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz protez konusunda belkide anlamak istemiyorlar kendileri bilirler artık daha fazla nasıl ifade edebilirz kendimizi diye düşünmekten alıkoyamıyorum Pozitif yorum yapmamızı istiyor olabilirler ama bu mümkün değil sanırım kendileride yaşadıkları zaman belki anlarlar ne demek istediğimizi yapcak birşey yok YAPTIRIN ARKDAŞLAR HİÇ PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ desemde inanmayınyaşadığınızda anlarsınız görüntüm güzel olsun sağlığım yerinde olmasada olur diyorsanız hayat sizin kalın sağlıcakla
Protezleri kafama taktığımı söylemedim ki bence yorumlarımı iyi oku iyi anla bende huzursuz bacak sendromu ve skolyozumdan dolayı sırt ağrısı yaptı o yüzden çıkardım aquafeeling yada yağ enjeksiyonu protez kadar zararlı değil çünkü geçici bir çözüm bir kısmı vücutta kalıyor bir kısmı eriyip gidiyor emin ol bir haftada protezlerim iyileşti ve yan yatmaya başlamıştım bile görsel olarakda gayet güzellerdi kafama takmış olsam iyileşmemiş olsam emin ol doktorum zaten çıkarmaz dı lütfen ya mantıklı olun herkez memnun kalmak zorunda değil herkez olumlu konuşmak zorunda da değil deveye hendek atlatıcam artık muhattabım değilsiniz ciddi anlamdaCanım Çiğdem ile senin yaşadıkların hap hayrı. Çiğdem ameliyat olalı bir yılı geçti, senin ki ise 10 gün. Çiğdem devamlı rahatsızdı, doktoru istenilen protezi koymadı ve sağlıksız olanı koydu. Daha bir sürü problemleri oldu, ameliyat tekniği, protezler ve hastalıklar ile karşı karşıya geldi. Sen ise daha ameliyattan yeni çıkıp iyileşmeden kafana takıp da protezleri çıkarttın. Çıkartıp üyelere Aquafeelingi tavsiye ettin. Cümle alem Aquafeeling çok zararlı olduğunu biliyor. Hatta en son protezi düşünün dedin. Sağlıktan bahsedip protez taktırmayın aquafeeling yaptırın demen inanılmaz tersti.
Protezleri kafama taktığımı söylemedim ki bence yorumlarımı iyi oku iyi anla bende huzursuz bacak sendromu ve skolyozumdan dolayı sırt ağrısı yaptı o yüzden çıkardım aquafeeling yada yağ enjeksiyonu protez kadar zararlı değil çünkü geçici bir çözüm bir kısmı vücutta kalıyor bir kısmı eriyip gidiyor emin ol bir haftada protezlerim iyileşti ve yan yatmaya başlamıştım bile görsel olarakda gayet güzellerdi kafama takmış olsam iyileşmemiş olsam emin ol doktorum zaten çıkarmaz dı lütfen ya mantıklı olun herkez memnun kalmak zorunda değil herkez olumlu konuşmak zorunda da değil deveye hendek atlatıcam artık muhattabım değilsiniz ciddi anlamda
Sabah sabah sinir etti bu nasıl bit hadsizliktir. Kadının kendi dediklerinden haberi yok.ay şaka gibi o kadar kisi bastıra bastıra anlatmasına ragmen hâlâ aquafilling daha iyidir diyor kesinlikle bu isin altında baska bi sey var
anlattıklarının bile kurmaca oldugunu düsünmeye basladım ben zatenSabah sabah sinir etti bu nasıl bit hadsizliktir. Kadının kendi dediklerinden haberi yok.
Ya bosverın kırmayın bırbırınızı degmez boyle seyler ıcınanlattıklarının bile kurmaca oldugunu düsünmeye basladım ben zaten
Benim bilgilerim bana yeterliPsikolojik planla kabullenemedim demedin mi? Psikolojik olarak iyi değilim anlamına getirmedin mi?Olmadığın o kadar belli ki. Yazık, yazdıklarından haberin yok. Sende okuduklarını ve duyduklarını iyi anla. 2-5 saat sürecekse de anlamama çalış. Buradan 100 kişiye ve doktora Aquafeellingi sorsan çok zararlı diyecektir ama sen itinayla taktın beni anlamıyorlar, onlar mantıksız, onlar benim olumlu konuşmanı istiyorlar vs vs. 5 kişi sana Aquafeelini tavsiye etme diyorsa bildikleri var! Ayrıca rıca ediyorum haddinizi bilin artık, muhattabım değilsiniz ne demek? Bir yorum yazdım, size ciddi anlamda gidin bilgilenin. Konuştukça terbileşiyorsunuz. İtinayla söylüyorum Çiğdem’le kendini bir sayma aranızda dağ gibi fark var.
Siz ortaklaşa protez ticareti falan yapıyorsunuz bence kesin öyle bunun altında böyle bir iş olmalıSabah sabah sinir etti bu nasıl bit hadsizliktir. Kadının kendi dediklerinden haberi yok.
Bence Bu protezler sizi parayonak hale getirmiş bariz belli ediyosunuzanlattıklarının bile kurmaca oldugunu düsünmeye basladım ben zaten
anlattıklarının bile kurmaca oldugunu düsünmeye basladım ben zaten
inanın yazdıklarınızı okumuyorum, boşa roman yazdınız. Üç gün sonra cevap vermenin de gereği yoktu. diğer üyelerle tartışma yarattığınız gibi bana gelmeyin. Yazın da boşa yazıyorsunuz çünkü okuyanınız yok.Benim bilgilerim bana yeterliherkezin kendi kararı ,umarım 10 yıl sonra aynı düşüncelere sahip olursun . olmadığın o kadar belli derken ? Açıp göğüslerimi sergilicek halim yok isteyen özelden yazar foto ister her türlü halini kanıtlarım öncesinide sonrasınıda benim için sıkıntı yok kendi adıma zararım neresinden dönersem kârdır diye düşünüyorum sonuçta insanlar pişman olabiliyorlar sen mutlusun diye yaptıran herkezde mutlu olmak zorunda değil kafan basmıyo heralde herkezde aynı etki tepki olayı olcak diye birşey yok birdaha söylüyorum Muhattabım Değilsin ! Bende o zaman farklı düşüneyim meme protez ticareti falanmı yapıyosun insanları yaptırmaya teşvik falanmı ediyosun hoş birşeymi yani bu , görüntü olarak mükemmel ama sağlığı ciddi anlamda etkileyebilir diyorum bundan kötü birşey yok vücuda giren her madde sağlığı etkileyebilir ilaçlara karşı bile alerjik reaksiyon gerçekleşebiliyor kişiden kişiye değişebilir uzatmanın anlamı yok sürekli aynı şeyleri yazıp anlatmaktan yoruldum gerçekten isteyen istediğini yapsın
Bence Bu protezler sizi parayonak hale getirmiş bariz belli ediyosunuz
yazdıklarınızı okumuyorum, boşa roman yazdınız. Üç gün sonra cevap vermenin de gereği yoktu. diğer üyelerle tartışma yarattığınız gibi bana gelmeyin. Yazın da boşa yazıyorsunuz çünkü okuyanınız yok.Siz ortaklaşa protez ticareti falan yapıyorsunuz bence kesin öyle bunun altında böyle bir iş olmalı
Siteden engellendiğin için 3 gün sonra yorumumu görme ihtimalin oldukca yüksek canıminanın yazdıklarınızı okumuyorum, boşa roman yazdınız. Üç gün sonra cevap vermenin de gereği yoktu. diğer üyelerle tartışma yarattığınız gibi bana gelmeyin. Yazın da boşa yazıyorsunuz çünkü okuyanınız yok.