- 21 Ocak 2019
- 2
- 3
- 38
-
- Konu Sahibi ydshazirlik_
Cok ıyı yapmıssın bosver degmez.ben yarın cıkattırıorum o yabancı nesle benı cok hasta yaptı taktıralı 15 ay oldu once dr bana mentor dedı allergan taktı alerganda bırtur lenfoma kanserı yapıormus ve yasaklandı belkı mentor taksaydıda boyle hasta olacaktım ben sana takıldıgı gunden sonra yavas yvas olan seylerı anlatayım bende olanlar sık sık nezle grıp oluorum bagırsak problemlerı yasadım ve yasıorumda adet gunlerım sastı azaldı gece terlemelrım oldu ve anksıyete olustu bızım turkıyede ya yok bu problemlerı yasayan yada ınsanlar farkında degıl bazı hastalıklarının ama arastırmalarıma gore yurt dısında bır cok kadın var ımplantların hasta ettıgı sac dokulmesı ıltıhab daha neler neler yabancı sıtelerde arastırın.bazılarına komık gelebıle banada komık gelmıstı ama hastalıklarıma bı sebep bulunamayınca buna gercekten ınandımmerhaba.22 yaşındayım.uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmayı çok istiyodum. ankarada ameliyat gününü de kararlaştırmıştık.az bir süre kala iptal ettim.yabancı plastik bir malzemenin vücudumda bulunacak olması beni korkuttu galiba. sizce doğru mu yaptım? yaptırıp da pişman olan var mır
geçmiş olsun umarım rahatlarsınız çıkınca. Ama bu binde bir bile değil bence yaşayan. Markasından dolayı da bu şekilde rahatsız etmiş olabilir sizi. Belki de maddeye alerjiniz oldu. Değişik ne kere daha okumuştum yorumunuzu. Tekrar geçmiş olsunCok ıyı yapmıssın bosver degmez.ben yarın cıkattırıorum o yabancı nesle benı cok hasta yaptı taktıralı 15 ay oldu once dr bana mentor dedı allergan taktı alerganda bırtur lenfoma kanserı yapıormus ve yasaklandı belkı mentor taksaydıda boyle hasta olacaktım ben sana takıldıgı gunden sonra yavas yvas olan seylerı anlatayım bende olanlar sık sık nezle grıp oluorum bagırsak problemlerı yasadım ve yasıorumda adet gunlerım sastı azaldı gece terlemelrım oldu ve anksıyete olustu bızım turkıyede ya yok bu problemlerı yasayan yada ınsanlar farkında degıl bazı hastalıklarının ama arastırmalarıma gore yurt dısında bır cok kadın var ımplantların hasta ettıgı sac dokulmesı ıltıhab daha neler neler yabancı sıtelerde arastırın.bazılarına komık gelebıle banada komık gelmıstı ama hastalıklarıma bı sebep bulunamayınca buna gercekten ınandım
Cok ıyı yapmıssın bosver degmez.ben yarın cıkattırıorum o yabancı nesle benı cok hasta yaptı taktıralı 15 ay oldu once dr bana mentor dedı allergan taktı alerganda bırtur lenfoma kanserı yapıormus ve yasaklandı belkı mentor taksaydıda boyle hasta olacaktım ben sana takıldıgı gunden sonra yavas yvas olan seylerı anlatayım bende olanlar sık sık nezle grıp oluorum bagırsak problemlerı yasadım ve yasıorumda adet gunlerım sastı azaldı gece terlemelrım oldu ve anksıyete olustu bızım turkıyede ya yok bu problemlerı yasayan yada ınsanlar farkında degıl bazı hastalıklarının ama arastırmalarıma gore yurt dısında bır cok kadın var ımplantların hasta ettıgı sac dokulmesı ıltıhab daha neler neler yabancı sıtelerde arastırın.bazılarına komık gelebıle banada komık gelmıstı ama hastalıklarıma bı sebep bulunamayınca buna gercekten ınandım
Evet amalıyat surecım zordu ıyılesmem uzun surdu ama sonra tamam gectı normal hayata dondum bu belırtıler yavas yavas gelıstı sonra tavan yaptı doktor doktor gezdım ne va acaba dıe sonra bu sıteye denk geldım ve cok saırdım bır suru ama bır suru ınsan bu tarz sorunlar yasıordu hepımızınmı pskolojısı bozuk bazıları amalıyattan ıkı yıl sonra bu septomları yasamıs bazısı 6 ay sonra bazısı 5 sene sonra bakalım artık ınsallah cıkınca hersey gecergecmiş olsun evet Breast augmentation illness diye bir gercek var ve ben bu hastalıgın biraz da psikolojik kaynaklı oldugunu düsünüyorum.
Allergan markasından dolayı da olabilir tabi, yasaklanan bir marka.
Bende yaklaşık 1 senedir huzursuz bağırsak sendromu sürekli grip ve yoğun anksiyete yaşıyorum - göğüs protezlerim daha 2 hafta önce kondu.
acaba biraz da kendi kendinizi sartlamış olabilir misiniz? Ya da ameliyat olduğunuz zamanlarda veya kısa süre önce geçirdiğiniz travmalar var mı? Sıkı bır Neuroformat takıpcısıyım ve bu Sisteme inanıyorum. Bütün Hastalıkların tetikleyeni psikolojidir. Acaba Ameliyat süreciniz zor mu geçti pişmanmı oldunuz?
Bence hemen cıkarttırmadan bir Psikologla veya kendi Estetk Doktorunuzla birdaha görüşün derim daha 15 ay cok yeni :/ umarım haddimi aşmamışımdır sadece yardım etmek istedim
geçmiş olsun ama bu hastalıklara protezin sebep olduğunu düşünmüyorum. meme silikonu kozmetik ve gıda sanayisinde fazla kullanılan bir maddedir ve vücuda karşı en fazla uyum sağlayan maddelerden biridir.Cok ıyı yapmıssın bosver degmez.ben yarın cıkattırıorum o yabancı nesle benı cok hasta yaptı taktıralı 15 ay oldu once dr bana mentor dedı allergan taktı alerganda bırtur lenfoma kanserı yapıormus ve yasaklandı belkı mentor taksaydıda boyle hasta olacaktım ben sana takıldıgı gunden sonra yavas yvas olan seylerı anlatayım bende olanlar sık sık nezle grıp oluorum bagırsak problemlerı yasadım ve yasıorumda adet gunlerım sastı azaldı gece terlemelrım oldu ve anksıyete olustu bızım turkıyede ya yok bu problemlerı yasayan yada ınsanlar farkında degıl bazı hastalıklarının ama arastırmalarıma gore yurt dısında bır cok kadın var ımplantların hasta ettıgı sac dokulmesı ıltıhab daha neler neler yabancı sıtelerde arastırın.bazılarına komık gelebıle banada komık gelmıstı ama hastalıklarıma bı sebep bulunamayınca buna gercekten ınandım
geçmiş olsun ama bu hastalıklara protezin sebep olduğunu düşünmüyorum. meme silikonu kozmetik ve gıda sanayisinde fazla kullanılan bir maddedir ve vücuda karşı en fazla uyum sağlayan maddelerden biridir.
ayrıca allergan da iyi bir marka
yengem 8 senedir gayet rahat, allergan
yine mi iyi marka katalogisine girmiş
Bosver ne okudugunu unut bazı ınsalar uc maymun olmaktan mutludur bende uc maymunu oynuorum bundan sonra kendım kurtuldumda ınanmak ısdemeyen ınsanlar umrumda degıl bundan sonra
yine mi iyi marka katalogisine girmişhelal olsun valla ne iyi marka
3 maymunla alakası ne? sizin yaşadıklarınızı herkes yaşamıyor. ayrıca siz memnun kalmadınız diye herkes mi pişman olsun. 8 9 sene önce yengeme doktor bu markayı kullandı ve hala da takılı. hiç bir sağlık sorunu veya sarkma gibi bi deformasyonu da olmadı. en iyi marka demedim, iyi marka dedim. en azından bize iyi denk geldi.Bosver ne okudugunu unut bazı ınsalar uc maymun olmaktan mutludur bende uc maymunu oynuorum bundan sonra kendım kurtuldumda ınanmak ısdemeyen ınsanlar umrumda degıl bundan sonra
Bak guzelım benı tanımazsın bende yengenı tanımam sorun yasamamıs olabılır zaten herkez sorun yasıycak dıede bısey yok bazı ınsanın vucudu kaldırmaz bende onlardan bırıyım goguslerımde gc bır sorun hc sarkma yoktu gogusle ılgılı hc bırın sorun yoktu bagısıklık sıstemımle ılgılı sorunlar vardı cok sık grıp olma enfenksıyon kapma gece terlemelerı kasıntı,lenflerımde sık sık buyume vudumda bır suru kırmızı benler cıktı anksıyete olustu bunlar ımplardan kısa bır sure sonra oldu bende cıkartırdım bundan ıbaret.bende nette explant dıe bı sayfaya dekkelmeseydım bende ımplantlardan olduguna ınanmazdım.3 maymunla alakası ne? sizin yaşadıklarınızı herkes yaşamıyor. ayrıca siz memnun kalmadınız diye herkes mi pişman olsun. 8 9 sene önce yengeme doktor bu markayı kullandı ve hala da takılı. hiç bir sağlık sorunu veya sarkma gibi bi deformasyonu da olmadı. en iyi marka demedim, iyi marka dedim. en azından bize iyi denk geldi.
bu arada C Cigdemm33 hanım, benle ilgili konuşacaksanız beni etiketleyerek konuşunuz
iyi günler
Nasıl böyle bir konuda bir oran verebiliyorsunuz? Bu konuda herhangi bir arastirmaniz oldu mu? Ya da herhangi bir araştırma makalesi okudunuz mu?geçmiş olsun umarım rahatlarsınız çıkınca. Ama bu binde bir bile değil bence yaşayan. Markasından dolayı da bu şekilde rahatsız etmiş olabilir sizi. Belki de maddeye alerjiniz oldu. Değişik ne kere daha okumuştum yorumunuzu. Tekrar geçmiş olsun
neden saldırıyorsunuz onu anlamadım. Evet araştırmam oldu çünkü ameliyat oldum ve olmadan elbette araştırdım. Bu bahsedilen şikayetleri de ilk defa duydum! Demek ki çok yaygın değil. Çünkü ben aylarca araştırdım. Yabancı makaleler derseniz onları da okudum. Yazılanlar arasında bu oran veriliyordu. Demek ki iyi araştırmamış olan ben değilim ....Nasıl böyle bir konuda bir oran verebiliyorsunuz? Bu konuda herhangi bir arastirmaniz oldu mu? Ya da herhangi bir araştırma makalesi okudunuz mu?
Bahsedilen şikayetleri yeni duyduysaniz gerçekten çok iyi araştırma yapmışsınız...neden saldırıyorsunuz onu anlamadım. Evet araştırmam oldu çünkü ameliyat oldum ve olmadan elbette araştırdım. Bu bahsedilen şikayetleri de ilk defa duydum! Demek ki çok yaygın değil. Çünkü ben aylarca araştırdım. Yabancı makaleler derseniz onları da okudum. Yazılanlar arasında bu oran veriliyordu. Demek ki iyi araştırmamış olan ben değilim ....
Iyi ki de yaptirmamissin zaten evlenince ve çocuk dogurunca kocaman oluyor simdiden uaptirirsan dahada büyüyüp omuzlarin sürekli tasiyamafigindatasiyamafigindn kambur gibi gezmek zorunda kalırsınmerhaba.22 yaşındayım.uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmayı çok istiyodum. ankarada ameliyat gününü de kararlaştırmıştık.az bir süre kala iptal ettim.yabancı plastik bir malzemenin vücudumda bulunacak olması beni korkuttu galiba. sizce doğru mu yaptım? yaptırıp da pişman olan var mır