meme büyütme ameliyatımı iptal ettim

Fikirlerimiz kesinlikle uyuşmak zorunda değil ama saygı duymamızda gerekiyor madem boşa yazıyorum cvp verme gereğinde bulunmassan sevinirim
her ameliyatın riski vardır herkes aynı sonucu almaz , ancak bu ameliyat sonucunda gayet mutlu insanlar da var , siz ise direk felaket tellallığı yapıyorsunuz , 10 yıl sonra anlaşılır gibi
Fikirlerimiz kesinlikle uyuşmak zorunda değil ama saygı duymamızda gerekiyor madem boşa yazıyorum cvp verme gereğinde bulunmassan sevinirim
her ameliyatın riski vardır , silikon taktırıp da son derece mutlu insanlar da çok fazla , siz ise felaket tellallığı yapıyorsunuz , 10 yıl sonra anlaşılır gibi kendinizden emin cümleler kuruyorsunuz , nereden bu bilgiye sahipseniz , size cevap veren insanlar da size katılmıyorlar bu sayfayı inceleyen insanlara kendi görüşlerini paylaşmak için cevap veriyorlar sizi muhatttap almaya öldükleri için değil , 10 gün sonra silikonu çıkarmışşsınız , işin psikolojik boyutlu olduğunu tahmin etmek zor değil , veya psikoljik değilse bile demek ki siz bunu yaşamışsınız hiç belli olmaz belki ilerde ben de yaşarım , büyük konuşamam ama siz maşallah 10 günlük bir silikon deneyimden sonra nerdeyse bu işin uzmanı olmuşsunuz , bir kadın için meme önemlidir , tabi ki küçük de olabilir kimsenin fiziği dört dörtlük değil , yaptıramayanlar üzülmesinler , ancak bu işi çok kafasına takan insanlar zaten tedirginlik yaşarken korkarken onları daha da korkutmaya ne hakkınız var , kendi deneyimlerinizi bilimsel veri gibi sunuyorsunuz , merak etmeyin sizin felaket tellalliğinize kimsenin ihtiyacı yok , insanlar araştırıyorlar artısını eksisini düşünüyorlar ve bu işe kalkışıyorlar , siz sadece kendi deneyiminizi paylaşsanız kimse size bu kadar tepki vermezdi , ama siz uzmanmışsınız gibi iddialı cümleler kullanıyorsunuz , burayı okuyanlar için ben de kendi durumumu bir kez daha belirteyim , meme yok gibiydi , bu beni çok üzüyordu , ameliyat olalı 6 ayı geçti allaha şükür ilk günlerki ağrım dışında ( bu kısım kişiden kişiye değisir ben de dayanılamaz boyutta değildi ) hiç bir sorunla karşılaşmadım ve şu anda çok mutluyum , iyi ki bu ameliyatı yaptırmışım diyorum ve tabi ki ekliyorum bilemeyeceğim için inşallah allah ileri de de pişman ettirmesin ,bu arada aqua feelingle ilgili tamamen temizlenemediği için çok zararlı olduğu bilgisi var ( yani zararlı olmasının nedeni de açıklanıyor ) aqua düşünenlere bir kez daha düşünmelerini tavsiye ederim

Bence hic gerek yok gogsunuz buyuk olsa ne farkedicek. Ben evliyim. Hic problem olmuyor. Hem ayrica biz her halimizle guzeliz. Oyle dusunmek lazim. 22 yasindasiniz zaten. Cok erken boylr birsey dusunmek icin.

Merhabalar..Ne acayip bir polemiğe dönüşmüş bu protez olayı 🙄 Haftaya annelik estetiği olcak biri olarak şöyle bir yorum yapmak istiyorum ; kimi insanlar protezi çok keyfi (bana göre) taktırır misal biraz küçüktür daha büyük olsun ister kimi de geçmişte bir kanser öyküsü yaşamış ve memesi alınmıştır veya benim gibi 2 doğum sonrası meme içi boşalmıştır..Bir kadın için meme önemli arkadaşlar büyüklüğü küçüklüğünden bahsetmyrm şekil bozukluğu veya hiç olmamasından bahsediyorum burada..Yani kötü yorum yapan arkadaşlar buna mecbur olanları düşünerek biraz daha pozitif yorumlar yapabilirler diye düşünüyorum benim vazgeçme gibi bir lüksüm yok ama inanın okuduğum yorumlar beni etkiledi ve modumu düşürdü her nekadar bu durumların biraz da kişiye bağlı olduğunu bildiğim halde.Evet vücuda yabancı bir madde giriyor bunun iyi birşey olmadığını zaten biliyoruz ama bütün yaşanan sıkıntıları da bir tek proteze bağlamak saçmalık diye düşünüyorum. Halam 57 yaşında 25 yıldır meme protezi var 2 yıl önce yenisini taktırdı sigaradan dolayı oluşan anfizem ve boyun ağrısı dışında sağlığı iyi yani son yorumum bu..Herkese sağlıklı güzel ömür diliyorum🙏🏻

Merhabalar..Ne acayip bir polemiğe dönüşmüş bu protez olayı 🙄 Haftaya annelik estetiği olcak biri olarak şöyle bir yorum yapmak istiyorum ; kimi insanlar protezi çok keyfi (bana göre) taktırır misal biraz küçüktür daha büyük olsun ister kimi de geçmişte bir kanser öyküsü yaşamış ve memesi alınmıştır veya benim gibi 2 doğum sonrası meme içi boşalmıştır..Bir kadın için meme önemli arkadaşlar büyüklüğü küçüklüğünden bahsetmyrm şekil bozukluğu veya hiç olmamasından bahsediyorum burada..Yani kötü yorum yapan arkadaşlar buna mecbur olanları düşünerek biraz daha pozitif yorumlar yapabilirler diye düşünüyorum benim vazgeçme gibi bir lüksüm yok ama inanın okuduğum yorumlar beni etkiledi ve modumu düşürdü her nekadar bu durumların biraz da kişiye bağlı olduğunu bildiğim halde.Evet vücuda yabancı bir madde giriyor bunun iyi birşey olmadığını zaten biliyoruz ama bütün yaşanan sıkıntıları da bir tek proteze bağlamak saçmalık diye düşünüyorum. Halam 57 yaşında 25 yıldır meme protezi var 2 yıl önce yenisini taktırdı sigaradan dolayı oluşan anfizem ve boyun ağrısı dışında sağlığı iyi yani son yorumum bu..Herkese sağlıklı güzel ömür diliyorum🙏🏻
ki halanız 25 yıl önce taktırmış , o zamandan bu zamana ciddi teknolojik ilerlemeler olmuştur , varsa eksiklikler mümkün mertebe giderilmeye çalışılmıştır , inşallah herşey gönlünüze göre olsun :)

merhaba.22 yaşındayım.uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmayı çok istiyodum. ankarada ameliyat gününü de kararlaştırmıştık.az bir süre kala iptal ettim.yabancı plastik bir malzemenin vücudumda bulunacak olması beni korkuttu galiba. sizce doğru mu yaptım? yaptırıp da pişman olan var mır
[/QUOTEHayatinin hatasini yapmissin. Asla yabanci bir plastik olarak hic bir zaman hissetmeyecektin ki.

Cogu hastaligin sebebi psikolojik aslinda, ciddi bi agrinin nedeni basit bi stresten bile kaynaklaniyor olabilir bilimsel seyler bunlar. Breast illnessi kastetmiyorum hicbi arastirma yapmadim bu konuda ama bi seye alisma suresi vardir ilk 10 gun sahsen ben de cok pismandim ama 1 ay 2 hafta olcak nerdeyse goruntu olarak iyi ki diyorum ama his kaybim gecene kadar buyuk konusmak istemiyorum cunku gorselden daha onemli bi sey bu. estetigi seven biri oldugum halde kimseye ne yaptir ne yaptirma diye akil verebilirim o vebali alamam ama umarim yaptiran, yaptircak olan kimse pismanlik yasamaz maddi manevi zor bi surec. Bu arada benden sonra ameliyattan cikan kisi podyumda gibi yururken ben saatler sonra bile olum doseginde gibi yatiyordum yani aci esigi diye bi gercek de var. Allah herkesin yardimcisi olsun 😗

X