Meme büyütme ameliyatım

aoob

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
31
10
37
Herkese merhaba. Eskişehir den yazıyorum. 4 şubatta Meme büyütme ameliyatı oldum. Bugün 3. günüm.. 375 cc mentor marka kullanıldı. Görüntü olarak şuan çok şiş ve korkunçlar

Merhaba hemşerim. Çok geçmiş olsun. Ben de 10 gün önce oldum ödem de var ama şekli çok garip bir an önce normal meme görüntüsü olsun diye bekliyorum :)

Eskişehir de mi oldunuz peki ? Tanıştığıma çok memnun oldum. Görüntü anlamında aynı kaderi yaşıyoruz o zaman. Sanki ağzımda memitolar ayna da bakmak dahi istemiyorum yüzde 35 küçülecek dedi doktor ya bakalım ? Agrıların nasıl hafifledi mi ?

Merhaba hemşerim. Çok geçmiş olsun. Ben de 10 gün önce oldum ödem de var ama şekli çok garip bir an önce normal meme görüntüsü olsun diye bekliyorum :)
şehir de mi oldunuz peki ? Tanıştığıma çok memnun oldum. Görüntü anlamında aynı kaderi yaşıyoruz o zaman. Sanki ağzımda memitolar ayna da bakmak dahi istemiyorum yüzde 35 küçülecek dedi doktor ya bakalım ? Agrıların nasıl hafifledi mi ?

Ben de memnun oldum. Ama ben İstanbul'da oldum mesajı Eskişehir doğumluyum. O kadar kuculmesin ya ben 400 CC taktırdım c cup olsun istiyorum ama bakalım. Aynaya benim de bakasım yok açıkçası. Masaj yapmak da içimden gelmiyor

Ben alıntı yapmayı beceremedim nedense. Ağrım hiç olmadı diyebilirim hele de dikiş yerlerini hiç hissetmiyorum. Ve bu yüzden de çok şımardım sürekli iş yapıyorum umarım silikonlara zarar vermem. Sizin durumunuz nasıl?

Demekki senin güzel duruyor şuan için. Benimki kare bir Meme olarak düşün. Doktoru da darlamak istemiyorum mecbur bekliyorum.

Ne güzel. Mutlu oldum sizin adınıza. Ben ilk 2 gün çok acı cektim bugün 4. Gün halen ara ara acılar çekmekteyim. Ve kocaman memitolarım var. Üstelik kare

Benim de şekli bir garip. Üst kısmı bombeli uçlar aşağı bakıyor. Doktor zamanla normal görüntüsüne kavuşacağını söyledi ama sabretmek zor. Hiç bakasım gelmiyor. Sizin ağrılarınız da en yakın zamanda geçer inşallah

Geçmiş olsun hayırlı olsun ben de cumartesi günü oldum 6 şubatta bir an önce sağlıkla güzellikle atlatalım hepimiz fesang A aoob benim yarın 3. Gün kontrolüm olacak bardaklarım çıkacak.. öyle dayanılmaz ağrılar yaşamadım ama hareketlerim aşırı kısıtlı sizde de var mı bu durumlar? Bir daha eskisi gibi hareket edemeyecek gibi hissediyorum onun dışında yatış kalkış evet zor ama bugün sabah patlayacak gibiydi benimkiler

Z Zmzmzm sana da coook geçmiş olsun. Gün gün iyileşeceksin hiç endişelenme. Bardaklar derken bu arada?

Bende bandaj yoktu. Medikal sütyen le çıktım ameliyattan. Bir ay kullanacakmısım. Bugün 5. Günüm. Çok daha iyiyim.
İyi olmanıza çok sevindim gün be gün iyi olacağız gözle görülür şekilde inşallah Bende sütyende çıktım ama yanlar ve üstleri hatta sanırım altları bandajlamışlar Ksclila canım bandajlarla ilgili bilgin var mı senin sen çok daha hakimsin neden takıyor doktorumuz?

Merhaba hepinize benim 19. Günüm ilk 1 hafta nasıl meme bunlar aşağıya bakiyo sanki erkek vücudu göğüs kası yapar ya öyle saçma bir görüntüsü vardı üstler şiş altlar boş gibi fotoğrafı herkese atıyorum sizde bakın aynı durum böyleydi şuan coook güzel yuvarlacik odemler azaldı çok çok memnunum görüntüden acayip değişti görüntü çok korkmuştum öyle kalacak diye ama herkesin durum böyleymiş düzeliyor korkmayın. Bandajlar gelince 3 gün bende de vardı bandaj 3. Gün sokuyolar kayma falan yapmasın diye galiba üstten yanlardan ve alttan bandajli oluyor. Üstüne medikal sutyen oluyo. 15. Gün sonra medikal sutyeni çıkarttım şimdi sporcu sütyeni takıyorum. 15 günde bu tarz suymtyen takip sonra istediğime gecicem korkmayın şekiller düzelecek

Ksclila bana doktor medikal sütyeni en az 4 hafta takacaksin dedi. Sporcu sütyeni nerden aldın ben de alicam ama yanlış bir şey alırım diye korkuyorum. Bir de masaj yaptın mı?

Her doktor farklı yol izliyo hiç medikal sutyen kullandirmayanda var 1 ay kullandıran da var yani farklı farklı galiba. Ben medikali 15. Gün değiştirdim. Önce başka bı yerden aldım hiç rahat edemedim sporcu sutyenini LCW dan aldım geçen gün Cook beğendim bunu çok rahat içinde süngeri var ama cikiyo çok ince sünger zaten uclari belli olmasın diye ama ben çıkarttım

Ksclila bana doktor medikal sütyeni en az 4 hafta takacaksin dedi. Sporcu sütyeni nerden aldın ben de alicam ama yanlış bir şey alırım diye korkuyorum. Bir de masaj yaptın mı?
Masaja 9. Gün başladım yanlardan ortaya doğru bastırdım goguslerimi çatalı birleşecek şekilde 1 hafta bunu yaptım dün itibariyle de ustlerden tutup hafif çeviriyorum gibi bı masaj yapmaya başladım 1 haftada bunu yapicam şuan gayet iyi baya yumuşadı. Birde her gece kantaron yağı ile yaptım.masajlarimi çok iyi geldi

Ozel den yqzdim ama gormedinz sanirim cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…