Meme büyütme ameliyatım

Merhaba ben de eskişehirde doktor araştırıyorum. Hangi doktora ameliyat oldunuz?

Merhaba. Dedim ya bende hiç bandaj yok. Dikişlerde bantlar var sadece. Medikal sütyen de protezlerin kayma yapmaması için dedi doktorum. Ben aralarda acıyorum. 30 sn kadar. Çünkü çöl darlıyor. Açıp bakmadın mı hiç. Kaçıncı günün bugün.

Benim ki biraz daha rahatladı bugün. Dün çocuklarıma çorba bile içirdim ben yapmasam da şişlikleri de biraz indi sanki. O kare görüntü yok artık.

Benim ki biraz daha rahatladı bugün. Dün çocuklarıma çorba bile içirdim ben yapmasam da şişlikleri de biraz indi sanki. O kare görüntü yok artık.
Bana da foto atar mısjn

Benim 3. günüm bugün ağrı kesici ihtiyacı hiç duymuyorum ama ödem attırıyormuş diye günde bir tane içiyorum, biraz hareketlerim de rahatladı ama 3 gündür çok kasıldım sanırım omuzlarım çok tutulmuş çok az ovalanması bile rahatlatıyor.. 3de bandajlarım çıkacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…