Meme büyütme ameliyatım

İyi olmanıza çok sevindim gün be gün iyi olacağız gözle görülür şekilde inşallah 😍Bende sütyende çıktım ama yanlar ve üstleri hatta sanırım altları bandajlamışlar @Ksclila canım bandajlarla ilgili bilgin var mı senin sen çok daha hakimsin neden takıyor doktorumuz?
Merhaba. Dedim ya bende hiç bandaj yok. Dikişlerde bantlar var sadece. Medikal sütyen de protezlerin kayma yapmaması için dedi doktorum. Ben aralarda acıyorum. 30 sn kadar. Çünkü çöl darlıyor. Açıp bakmadın mı hiç. Kaçıncı günün bugün.

Geçmiş olsun hayırlı olsun 😇 ben de cumartesi günü oldum 6 şubatta bir an önce sağlıkla güzellikle atlatalım hepimiz @fesang A aoob benim yarın 3. Gün kontrolüm olacak bardaklarım çıkacak.. öyle dayanılmaz ağrılar yaşamadım ama hareketlerim aşırı kısıtlı sizde de var mı bu durumlar? Bir daha eskisi gibi hareket edemeyecek gibi hissediyorum 🙈 onun dışında yatış kalkış evet zor ama bugün sabah patlayacak gibiydi benimkiler 😂
Benim ki biraz daha rahatladı bugün. Dün çocuklarıma çorba bile içirdim ben yapmasam da 😅 şişlikleri de biraz indi sanki. O kare görüntü yok artık.

Benim ki biraz daha rahatladı bugün. Dün çocuklarıma çorba bile içirdim ben yapmasam da 😅 şişlikleri de biraz indi sanki. O kare görüntü yok artık.
Merhaba hepinize ✋ benim 19. Günüm ilk 1 hafta nasıl meme bunlar aşağıya bakiyo sanki erkek vücudu göğüs kası yapar ya öyle saçma bir görüntüsü vardı 🤭 üstler şiş altlar boş gibi fotoğrafı herkese atıyorum sizde bakın aynı durum böyleydi 😊 şuan coook güzel yuvarlacik odemler azaldı çok çok memnunum görüntüden acayip değişti görüntü çok korkmuştum öyle kalacak diye ama herkesin durum böyleymiş düzeliyor korkmayın. Bandajlar gelince 3 gün bende de vardı bandaj 3. Gün sokuyolar kayma falan yapmasın diye galiba üstten yanlardan ve alttan bandajli oluyor. Üstüne medikal sutyen oluyo. 15. Gün sonra medikal sutyeni çıkarttım şimdi sporcu sütyeni takıyorum. 15 günde bu tarz suymtyen takip sonra istediğime gecicem 🥰 korkmayın şekiller düzelecek
Bana da foto atar mısjn

Benim 3. günüm bugün ağrı kesici ihtiyacı hiç duymuyorum ama ödem attırıyormuş diye günde bir tane içiyorum, biraz hareketlerim de rahatladı ama 3 gündür çok kasıldım sanırım omuzlarım çok tutulmuş çok az ovalanması bile rahatlatıyor.. 3de bandajlarım çıkacak bakalım 🤔

X