Meme büyütme ameliyatım

Kajuko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
336
243
103
Kızlar merhabaaa yıllardır buradan bu konuyu çok fazla takip ediyorum ancak ameliyatımı olurken sizlere yazmak istedim 1 haziran cumartesi günü meme büyütme ameliyatı oluyorum şuan 75 A cup kullanıyorum ve doktorum 275 cc kas altı kullanacağını söyledi yaptıran var mı? Ve sizce 300 cc istemeli miyim? Ağustos 4'de nikâhım var bu memişler büyümeliydi 😂

Konuyla alakali hiçbir bilgim yok ama umarim güzel geçer şimdiden geçmiş olsun 🤗🙏

Olursan tecrübelerini yazar mısın bende olmak istiyorum param hazır da doktor bulamıyorum

Bide eşine söyleyecek misin silikon taktıracağını
Ben söylemeyi düşünmüyorum acaba anlaşılır mı

Olursan tecrübelerini yazar mısın bende olmak istiyorum param hazır da doktor bulamıyorum
Cumartesi oluyorum hayırlısıyla canım istanbuldaysan doktorumda 2 arkadaşım daha ameliyat oldu aşırı memnunlar bende yaşadıklarımı anlatırım tabii

Bide eşine söyleyecek misin silikon taktıracağını
Ben söylemeyi düşünmüyorum acaba anlaşılır mı
Canım nişanlım biliyor çok istediğimi benim nasil iyi hissedersem onu yapmanı soyledi sağolsun zaten zamanla normal meme dokusunu alıyor belli olmaz hiç

Boy kilon nedir. Meme dokun var mı?Ben 9 senedir silikonlarımlayım ve emziriyorum.
Eşinize söyleyin. Benım eşim biliyor. Evlilikte gizli saklı olmaz. Misal trafik kazası gecırdın gögsüne bişey saplandı silikonun değişmesi gerekiyor ve sen baygınsın doktor eşine protezi söyledi. Hoş olur mu sizce. Ben empatı yaptıgımda hoslanmazdım böyle bi durumdan.
Ben hipogonadizm hastasıyım. Cocugumun olma ihtimali anca tüp diyodu doktorlar ve ben eşime evlenmeden söyledim oda olmazsa dünyayı gezeriz dedi ve evlendık. 1.5 yılda 5 tedavi ve 5.sinde ikizlerim oldu. Ben bu rahatsızlıgımı soylemesem ve cocugum olmasaydı vicdan azabını cok cekerdım.
O yuzden eşinizden gizli saklı bişey yapmayın. Mutlala bi gün ortaya cıkar

Back
X