Meme büyütme ameliyatım

Boy kilon nedir. Meme dokun var mı?Ben 9 senedir silikonlarımlayım ve emziriyorum.
Eşinize söyleyin. Benım eşim biliyor. Evlilikte gizli saklı olmaz. Misal trafik kazası gecırdın gögsüne bişey saplandı silikonun değişmesi gerekiyor ve sen baygınsın doktor eşine protezi söyledi. Hoş olur mu sizce. Ben empatı yaptıgımda hoslanmazdım böyle bi durumdan.
Ben hipogonadizm hastasıyım. Cocugumun olma ihtimali anca tüp diyodu doktorlar ve ben eşime evlenmeden söyledim oda olmazsa dünyayı gezeriz dedi ve evlendık. 1.5 yılda 5 tedavi ve 5.sinde ikizlerim oldu. Ben bu rahatsızlıgımı soylemesem ve cocugum olmasaydı vicdan azabını cok cekerdım.
O yuzden eşinizden gizli saklı bişey yapmayın. Mutlala bi gün ortaya cıkar
Allah yavrularınla size huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah canım. Ben söyledim zaten nişanlıma bilgisi var canım böyle şeyleri bence de bilmeye hakları olduğunu düşünüyorum. Meme döküm var 75A çupi dolduruyor şuan ameliyattan sonra bedenim ne olur diye merak ediyorum bende

Kızlar merhabaaa yıllardır buradan bu konuyu çok fazla takip ediyorum ancak ameliyatımı olurken sizlere yazmak istedim 1 haziran cumartesi günü meme büyütme ameliyatı oluyorum şuan 75 A cup kullanıyorum ve doktorum 275 cc kas altı kullanacağını söyledi yaptıran var mı? Ve sizce 300 cc istemeli miyim? Ağustos 4'de nikâhım var bu memişler büyümeliydi 😂
Merhaba ameliyatınızı oldunuzmu? Durumunuz nasıl