Aslında belli olmaz. Ben yaklaşık iki yil önce Ameliyat oldum ve hiç kimse silikon olduğunu anlamadı. Tesettürlü olmanız göğüsü daha da kapatır bence, güzelce saklarsınız. Bayan doktor seçimi çok yanlış, en azından bana göre, zaten günaha giriyorsunuz, ha erkek ha kadın o saatten sonra ne değişecek... Kalmış ki erkekler daha tecrübeli bu işte.
Telefonda bilgi almak güzel bir şey elbet, fakat direkt doktor ile görüşmüyorsunuz, asistanı bilgilendiriyor sizi. Telefonda konuştuğunuz kişi ile oraya vardığınız kişinin tavrı hap hayrı. Bu forumda uzun süredir meme bölümünde varım, kimin ne kadar “iyi/kötü” ameliyat ettiğini biliyorum. Ve o kişiler arasında çoğu kadın. Sizin gibi bir çok bayan var yurtdışından gelen, doktor soran. Bir üye ile konuşmuştuk, aklına takılmış özelden bana yazıp ameliyat olacağı doktoru soruyordu. durumu anlatmıştım o da kapora ödedim ameliyat olmalıyım diyip İstanbul’a geldi. Geldi de ameliyat günü ameliyattan kaçtı. Yani ameliyat için beklerken, üstünü değiştirmişken çekip gitti. Doktorun gerçek yüzünü orada gördü. Sonra da bana mesaj attı çok haklıydın, “hayatımı kurtardın” diyerek. Ve en üzücü şeyde o doktorun ismi senin konunda geçmesi.