Meme Büyütme Ameliyatı Tecrübelerimizi Paylaşalım

Hepınıze merhaba bende 8 ay oldu amelıyat olalı 300 cc kas altı oldum ılk zamanlar aşırı kötüydü hatta cok pısman olmustum ama suan Hersey ıyı göğüs boyutumda kuculme oldu bılgınız olsun ılk zamanlardaki gıbı klmıyor benım boyum 1.60 kilom 48 suan normal duruyorlar 80 b takıyorım tek sorun hala normal meme kıvamında degıl bır tarafta hıssızlıkte oldu gecmedıde sertlık var yanı ılerde düzelır mı bılmıyorum aynı sorunu olan varmı acaba

Ne güzel, sevindim dilediğiniz boyuta gelmenize. Sertlik konusunda benim henüz iki ay gecti. Yumuşama, biraz daha dogallasmaya başlama mevcut ama bir anı bir anını tutmuyor. Tam yumuşuyor derken bir bakıyorum sertleşmiş oluyor. Zaman vermem gerekli galiba hala.
Siz doktorunuza danıştınız mi bu durumu? Onun yorumu nedir?

Suan orada olmadığım ıcın kontrole gıdmedım doktorumla telefon san gorustuk zamanla oturacagını söyledi ama umarım zamanla dogallasır

Bende düşünuyorum taktirmayı doktor ve fiyat arastirması yapıyorum siz ne kadar verdiniz acaba

Canım kac cc kullandılar

Canım geçmiş olsun güle güle kullan. Bende zayıfım bugün doktora gittim250 cc dedi ve boyutu nasıl bilmiyorum nasil oldu görünümü

merhaba. sizin adınıza cok sevındım. doktorunuz kımdı ve hangı marka protez kullanıldı acaba

B cup tam dolu mu dolduruyor mu

cesaretinden dolayı tebrik ederim! sürecin harika ilerlemiş. ve uzun zaman olmuş yaptıralı, umarım memnunsundur :)

Bende ameliyat olalı 8 gün oldu göğüslerinin şekli üçgen gibi duruyor ve dediğiniz yere baktım moralim düzeldi resmen ağlamak üzereydim böylemi kalacak o kadar para verdim diye teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Çoook geçmiş olsunnn benim de ameliyat günümle birlikte 6. günüm

Ne güzel anlatmışsınız. Benim de 6.
Günüm kas altı. İlk gün hemşire biraz öne doğru eğik yürü dedi hala dik yürüyemiyorum Gollum gibi geziyorum hala. Ve korsen çok dar değil sadece sarıyor? Sizin nasıldı bu durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…