Meme büyütme ameliyatı sürecim (Vanity Estetik 400 cc kas üstü)

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun bence de meme ameliyatı daha zor ne zaman geçiyor acaba omuz ve sırt ağrısı?
Merhaba bende 3 mayısta ameliyat olucam. Dr yeterli dokun var kas üstü yapıcağını söyledi siz şuan ne durumdasınız kas üstü olmasının bi dezavantajı oldumu yada olur mu bi sürü şey okuyunca insanın kafası karışıyo çünkü dalgalanma olur yok doğumdan sonra sarkar kas üstü fln bi sürü yorum var. Tabi çok önerende var ama insanın kafası karışıyo

Merhaba ben daha önce alper burak usluya kepçe kulak estetiği oldum ama sürekli misina gibi sert birşey çıkıyor kulaklarımın arkasından bir kere gittim kesti tekrar dikiş attı ama 3. Senemdeyim yine aynı şey tekrarladı acaba meme estetiği konusunda nasıl başarılı mı şuan bir sıkıntınız var mı birde fiyatı nedir acaba meme estetiğinin bende doğum sonrası sarkma yaşadım ve meme büyütme artı dikleştirme yaptırmak istiyorum çoğu doktordan fiyat aldım 250 bin üstü fiyat verdiler bütcem max 100 bin

Merhaba ameliyat oldunuz mu süreciniz nasıl ilerliyor?

Merhaba şu an ne durumdasınız süreciniz nasıl geçti ve doktor seçiminde nelere dikkat ettiniz acaba? Ben de inşallah mayıs sonuna kadar ameliyat olmak istiyorum ama hala doktora karar veremedim. Nelere göre araştırma yapacağımı nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum

Bende vanityde sali gunu semih beye meme büyütme olacagim cok hafif grip gibi oldum tam ameliyatima 2 gun varken umarim yarina gecmis olur.

Sizede gecmis olsun hastaneden memnun kaldiniz mi

Merhaba hastaneden sonra eve geçtiğinizde süreç nasıldı neler yaşadınız nelere dikkat ettiniz tecrübe olması açısından anlatabilir misiniz

Bana da yazmadı daha 4. Günüm meme estetiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…