Merhaba; iki gün önce Hasan Fındık'a meme büyültme ameliyatı oldum. Forumu hep takip ediyordum ancak yeni yazma cesaretini buldum. Kas altı 250 cc yuvarlak protez takıldı. İlk gorusmede 200cc yaparız diye konuşmuştuk. Ben dolgun doğal görüntü olmasını istiyordum. ameliyattan sonra 250yı gorunce biraz şaşırdım açıkcası.
İlk gece çok zor geçti narkoz ve ağrıdan dolayı. şimdi kollarımı rahat hareket ettirebiliyorum ama inanılmaz sertler hala ve ödem var. dokunduğumda elimin altından sıvılar kayıyor. sizde de öyle oluyor muydu?
bir de zamanla yumuşayıp daha küçülecek mi çünkü hala gözüme büyük gorunuyorlar.
Pansumana henüz gitmedim. size de danışmak istedim. daha kolay bir ameliyat olacağını düşünmüştüm hep ondan birazcık tedirgin oldum sanırım. pazartesi işe başlayacağım inşallah.
yorumlarınızı bekliyorum. Bu kadar ödem sizde de olmuş muydu? teşekkürler
İlk gece çok zor geçti narkoz ve ağrıdan dolayı. şimdi kollarımı rahat hareket ettirebiliyorum ama inanılmaz sertler hala ve ödem var. dokunduğumda elimin altından sıvılar kayıyor. sizde de öyle oluyor muydu?
bir de zamanla yumuşayıp daha küçülecek mi çünkü hala gözüme büyük gorunuyorlar.
Pansumana henüz gitmedim. size de danışmak istedim. daha kolay bir ameliyat olacağını düşünmüştüm hep ondan birazcık tedirgin oldum sanırım. pazartesi işe başlayacağım inşallah.
yorumlarınızı bekliyorum. Bu kadar ödem sizde de olmuş muydu? teşekkürler