meme büyütme ameliyatı sonrası yeşil çay tuketimi yararlı mı zararlı mı ?

minnos26 sen nerde oluyorsun ameliyatı hangi dr a? sırada ben varım o zaman .

Canim insallah sende sorunsuz atlatirsin bizler gibi..rahat ol hersey güzel olacak insallah..iyi haberlerini bekliyoruz
Su film lerdeki gibi eterle bayiltsalar ya ben gormesem igneyi cok saol canim eksik olmayin o iyi haberleri bende bekliyorum kendimden.

Su film lerdeki gibi eterle bayiltsalar ya ben gormesem igneyi cok saol canim eksik olmayin o iyi haberleri bende bekliyorum kendimden.

hadi canım dualarımız seninle..sen de acısız atlatıp kavuşursun inş güzelliklere..haberdar et bizi süreçten.ayyıldız ın sporcu sütyenini alsaydın.pijamalar önden düğmeli .çorap,ıslak mendil ve ayna tabiki :)

selam ciarasisi,ne kadar sürede geçti tam olarak?sen de hasan fındık a mı yaptırdın? memnun musun canım?
yok canım ben bülent tekerekoğluna yaptırdım esteworld şuan çok memnunum yumuşasalar tam daha da mutlu olacağım bugun 27.gün hiç ağrım kalmadı bu hafta sonuna balenli sütyenlere geçebilirmişim maşallah izlerimde gayet iyi ..buarada doktoruma kasımda burun amelıyatı da olacagım hastaneden ve doktorumdan çok memnunum.

canim balenli sütyen nasil oluyor?

ha desteklide diyorlar sanirim.bu almanyada türkcemizde kötülesti iyice..bana 4 ay dan önce destekli yasak dedi doktorum ama
Aynen öyle canım, bende aynı soruyu dün sordum. Balenli = telli, destekli = sütyenin içi dolu yani memenin yarısı sahteyse, doğrumu kızlar?

sen meme altindan olmadinmi?benim sütyen degince bile rahatsiz oluyorum dikislere.destekli zaten kullanamam..sen nasil kullanacaksin ki
Bende alttan oldumda uzerıne çok abstırınca agrıyo onun dısında agırcagını pek sanmıyorum pekı neden izin evrsinki doktor oyleyse

Oldum ameliyatimi. Biraz daha iyi olayim ayrintilariyla yazicam. Biraz gerginluk var tabi onun haric8nde iyiyim

hadi gözünaydın canım.bugün 4 ay önce ameliyat olan arkadaşımla konuştum iyiki olmuşum dedi ben mutlu oldum valla :) ben de çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…