meme büyütme ameliyatı sonrası yeşil çay tuketimi yararlı mı zararlı mı ?

ciarasisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
133
kızlar bugun doktorun yanına ugradım sağ gogsum agrıodu diğerinden değişik olarak 5.gunum... normal sıkıntı yok dedi... çıkarken sordum yeşil cayı ödem içinde bılmedgın seyleri içme dedi şimdi ben dun bi bardak ada cayı içtım aksamda kıraz sapı kaynattım ama yogun olmus bi kupa içtim acaba agrım ondanmı kanama artsa anlasılır mıydı kızlar valla taktım buna bakın bi

Canım yeşil çayın bir zararı dokunmaz da, kiraz sapı kanı sulandırıyor diye biliyorum.

ben baya araştırmıştımm aktarlarla bıle sordum..özellıkle kıraz sapı verıyoruz bız amelıyat olanlara dedı.zaten en fazka gunde ıkı bardak bıtkı cayı ıcılmelı adet gunlerınde yeşil çay ıcılmemelı.....artı agrı sızı olması normal zaman gectıkce odemlerı atması gerek vucudun.hatta sole dıyım benım akıntım nerdeyse adet donemımın son gunlerı gıbı aktı 2 hafta valla...birer gun arayla ıc sende canım ama bol su iç onu ıhmal etme...zaten adet donemınde bıle bazen bıtkı cayı ıcın rahatlatır dıye solerler..ama kanı cogalıyor yeşil cay bu dogru denedım cunku

canım normaldede zaten bır gogous dgerıne gore daha agrı yapıyor benımde ole oldu burdanda bırkaç arkadasında ole olmustu cunku konusmustuk..benım yakın arkadasımda aynı amelıyatı oldu onunda oyleydı evham yapma sakın...strese sokma kendını daha da agrı hıssedersın aman dıyım... bıtkılerle olan seyı yukarda yazdım:)

evet canım burda okumustum ama genelde sol memeden sıkayetcılerdı benım sağ gergın ve bıraz agrılı olunca telaşlandım dun muayenede doktor banttları çıkardı dikiş yerlerinden başka bant taktı duş aldım ve bu sabah baktım sağ mememdeki dikiş yerinden ıkı yerde koyu kahve rengı kan sızıntı yapmıs galıba bantta gözüküyo da acaba bu da normalmi oyyy ne cok sorunluyummm

evet canım bende ıkı bardak içiyodum zaten :)

aynı sey banada oldu aglıycaktım nerdeyse ahanda kanadı dıkış patladı dıye ama banttan dolayı pişik gıbı bırsey dedı doktor banada ılaç sıktı hatta pansumandayken.onarıcı krem kullanabılırsın dedı..hatta o yara ızı de vallahı bıldgın kesı ızı gıbıde kaldı ama nedenını pek anlamadım... acaba amelıyat sırasında hanı neşterı falan mı yalnıslıkla degdırdı dedım ama ole kesık ızıde degıl sadece kapalı kalırda pişik olur yara olur gıbıyydı ustnde durmadım zaten ..korkma senn kuzum :)

bugunden beri hapşırıyorum memelerim sallanıp yer degıstırmese yada dıkıslere bıse olmasa bari sağ memem okadar sıkıstıyoki agrı yok ama sankı sılıkon cıkmaya calısıyo canım

bugunden beri hapşırıyorum memelerim sallanıp yer degıstırmese yada dıkıslere bıse olmasa bari sağ memem okadar sıkıstıyoki agrı yok ama sankı sılıkon cıkmaya calısıyo canım

cancagızım benım evhamlı hatunum :) sımdı ben bıldıklerımı yazayımda yalnısım varssa duzelten cıkar zaten:) ole hıssetmen gayet normal cunku vucuduna dısardan bır madde gırdı halıyle vucut ılk zamnalar onu dısarı atmaya çalışıcak dıcek kı bu ne bu bana ait bır parca degıl gıbı:)) ama sonra halıyle atamıycak cunku senın dıkışlerın etin derın var hep onunde ve gogsun artık atamadgını anlayınca kabullenecek sarıp sarmalıcak kaslarını yağlarını etlerını vs.ustune :) senın oldu artık onlar ınş.sorunsuz atlatcaksın bbu gunler :) sen az daha zamana bırak sabret tatlım :)

ayyy destegınız olmasaaa ....hiç sorma o kadar evhamlıyımkı canım bugun baskı daha iyi ama buseferde doktor kesilerdekı bantları cekıp krem surmemı soyledi çok az cıkarmaya calıstım hemen kanadı yanı bugun ıyıyım dıye mutluydum oysa ki doktorum dönüş yaparsa soracagım ne yapmam gerektıgını ayyy bu amelıyat sonrası süreç beni öldürecek amelıyata gırerkense tam tersi girdim :)

Senin dedigin bu agri bendede var hala ya..sanki tas var gögsümün üstünde..kalbim daraliyo..bende iyice evhamlanmaya basladim

Senin dedigin bu agri bendede var hala ya..sanki tas var gögsümün üstünde..kalbim daraliyo..bende iyice evhamlanmaya basladim
aynen ve sabah yataktan hiç kalkılmıyo çok oturamıyorum da karnım hala şiş şu iyileşme dönemi geçse artık..

Hic gulesim yoktu cok hossunuz.. Cikmadilar ins yerlerinde duriyolar off puff bende yarin gidiyorum sabahtan tahliller olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…