Meme büyütme ameliyatı sonrası süreç

elimi meme üzerine değemiyorum acıyor derisi gibi tarif etmekte güçlük yaşıyorum oradaki hssiyatı sizde oyle durumlar oldu mu?

Benim rüzgar esse sızlıyordu. Aşırı hassasiyet sanırım, inanın doğal. Bugün 2 ay 5 gün olmuş. Bazen hala meme uçlarıma saniyelik bir yanma giriyor. Böyle böyle iyileşeceğiz

28 şubat perşembe sabahı ameliyat oldum bu sürecin ağrılı bir süreç olduğunu biliyordum ama tahminlerimden çok daha fazla acı çekiyorum. Bugün 4.günüm ağrılarımda bir gram azalma yok dik bi şekilde yürüyemiyorum ellerimde güç yok bunlar normal mi arkadaşlar ameliyat olanlardan rica ediyorum normal yaşantınıza ne kadar sürede döndünüz, en azından dik bişekilde yürümeye yada desteksiz yatıp kalkmaya ne zaman başladınız yardımcı olur musunuz😢
Canim ertesi gun eve geldigimde yataktan kalkmak disinda her isimi kendim yavas yavas yapabiliyodum. Saclarimi bole toplamistim. Yataktan da 4.gunden sonra karin kaslarimi kullanrak kalkmaya baslamistim

Canim ertesi gun eve geldigimde yataktan kalkmak disinda her isimi kendim yavas yavas yapabiliyodum. Saclarimi bole toplamistim. Yataktan da 4.gunden sonra karin kaslarimi kullanrak kalkmaya baslamistim
Bugün 13.günüm çok şükür artık iyiyim hiç bi şikayetim kalmadı sabretmek gerekiyormus bütün acılar geçiyor 😊

Bugün 13.günüm çok şükür artık iyiyim hiç bi şikayetim kalmadı sabretmek gerekiyormus bütün acılar geçiyor 😊

Cok gecmis olsun.
Hangi doktora yaptirdiniz ve sonuctan memnun musunuz? Ben Eser Aydogduyu dusunuyorum ancak hala kararsizim doktor konusunda..

Cok gecmis olsun.
Hangi doktora yaptirdiniz ve sonuctan memnun musunuz? Ben Eser Aydogduyu dusunuyorum ancak hala kararsizim doktor konusunda..
Mehmet Çelike yaptırdım ve çok memnunum diğer arkadaşların bahsettiği gibi dikdörtgen durma yada şekilde herangi bi tuhaflık yok ödemlerimin olmasına rağmen çok doğal duruyolar

Bende 4 gün.. bugün sanki ağrım daha da azaldı.ama yine de ağrı var coxuklarin ihtiyaçlarını goremiyorim.bu arada ağrı kesici leri düzenli kullandınız mı?yani 1 hafta sonra agrilarim azalicak ağrı kesiciye ihtiyacım kalmayacak dimi,🤪
Ben 1 hafta sonrasında ağrım oldukca almıştım

X