sardunya35 Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 516 134 25 Ekim 2021 Konu Sahibi In the end #21 mommyjuly .!.: Tecrübeliler forumu terk etmiş sorularımız sorunlarımız ve biz başbaşa kaldık Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten çok takılıyor kafama.. umarım seviyeleri eşitlenir..
mommyjuly .!.: Tecrübeliler forumu terk etmiş sorularımız sorunlarımız ve biz başbaşa kaldık Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten çok takılıyor kafama.. umarım seviyeleri eşitlenir..
D Dkb2209 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2020 172 62 29 25 Ocak 2022 Konu Sahibi In the end #22 lindas97 .!.: Şuan ki durumunuz nedir çok küçülme oldu mu bende 300 yuvarlak yüksek profil taktım korsem çok sıkıyor bana pek büyük gelmedi 4 günüm tabi Genişletmek için tıkla... Merhaba bende 10 gün önce ameliyat oldum bana da 300 cc mentor yüksek profil takıldı fakat boyut olarak son iki gündür tatmin olmamaya başladım sanki küçüldüler siz de durumlar nasil
lindas97 .!.: Şuan ki durumunuz nedir çok küçülme oldu mu bende 300 yuvarlak yüksek profil taktım korsem çok sıkıyor bana pek büyük gelmedi 4 günüm tabi Genişletmek için tıkla... Merhaba bende 10 gün önce ameliyat oldum bana da 300 cc mentor yüksek profil takıldı fakat boyut olarak son iki gündür tatmin olmamaya başladım sanki küçüldüler siz de durumlar nasil
B Buket0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2022 16 6 39 14 Ağustos 2022 Konu Sahibi In the end #23 stks .!.: E Evet valla bende tekrar ameliyat olmak istemiyorum. Goze alamam zaten. Insallah kuculmez kuculurse de eskiye bakip avunucaz artik Genişletmek için tıkla... Merhabalar memeniz nasıl şu an memnun musunuz çok küçülme oldu mu? benim 16.günüm.
stks .!.: E Evet valla bende tekrar ameliyat olmak istemiyorum. Goze alamam zaten. Insallah kuculmez kuculurse de eskiye bakip avunucaz artik Genişletmek için tıkla... Merhabalar memeniz nasıl şu an memnun musunuz çok küçülme oldu mu? benim 16.günüm.