Meme büyütme ameliyati sonrası gebelik hakkinda

Cape Town

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
22
27
35
Herkese merhaba, önümüzdeki ay meme büyütme ameliyatı için tarih aldim.
Merak ettiğim konu operasyon sonrası ne kadar sürede hamile kalinmasi güvenli.
Doktoruma sorduğumda 1 yıl iyi bir süre demişti.
Uzun zamandır bu ameliyati olmayı çok istiyordum ve bu yıl nihayet imkanlarım olgunlaşti ve bir sürece girdim.
Yıllardır hayalini kurduğum bir şeydi ve inşallah sonunda gerçekleşecek.
Bebek sahibi olnal istiyorduk bu sene ama bebeği beklersek 3 yılımı en az böyle geçirecektim dolayısıyla fırsatta geçince elime önce operasyon olmak istedim eşimde anlayışla karşiladi çok şükür.
Meme büyütme sonrası ne kadar sürede gebelik planladini ce ne gibi tecrubeler yaşadiniz.? Tecrübelerini paylaşanlara şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.

Bende merakla bekliyorum, güzel konu açmışsın bende araştırıyordum. Bir sorun olmayacağını söyledi benim doktorum. Ama tecrübe daha iyi bir şey. Tecrübe edenler yazsalar ne güzel olur.

Süt kanallarına hiç bir şey olmuyor kas altı yaparsan eğer. Bildiğim sadece, senin de araştırıp bildiklerin. Bize şu an tecrübe lazım. 😊

Henüz olmadim. 3 haftam kaldi bakalım :) süt kanallarina dokunmuyor ama protezin oturması ve son şeklini almasi için 1 yıl beklesen iyi olur demişti doktorum. Süreç herhalde belli eder kendini bilemiyorum şuan. Tecrübe edenler yazarsa iyi olur tabiki.
N’aptın ?

Herkese merhaba, önümüzdeki ay meme büyütme ameliyatı için tarih aldim.
Merak ettiğim konu operasyon sonrası ne kadar sürede hamile kalinmasi güvenli.
Doktoruma sorduğumda 1 yıl iyi bir süre demişti.
Uzun zamandır bu ameliyati olmayı çok istiyordum ve bu yıl nihayet imkanlarım olgunlaşti ve bir sürece girdim.
Yıllardır hayalini kurduğum bir şeydi ve inşallah sonunda gerçekleşecek.
Bebek sahibi olnal istiyorduk bu sene ama bebeği beklersek 3 yılımı en az böyle geçirecektim dolayısıyla fırsatta geçince elime önce operasyon olmak istedim eşimde anlayışla karşiladi çok şükür.
Meme büyütme sonrası ne kadar sürede gebelik planladini ce ne gibi tecrubeler yaşadiniz.? Tecrübelerini paylaşanlara şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.
Ben 2021 mayısta ameliyat oldum 2 ay sonra hamile kaldım bebeğim 1 aylım oldu ben 350cc taktırmıştım sağlıkla ilgili bende ya da bebekte sıkıntı olmadı emzirmede gayet iyi tek sıkıntı göğüslerim hamilelikte ve hamilelik sonrasında aşırı büyüdü vücuduma göre çık çok büyük oldu umarım emzirmeden sonra eski büyüklüğüne gelir doktorum bana hamilelik için bir şey söylemedi

Ben 2021 mayısta ameliyat oldum 2 ay sonra hamile kaldım bebeğim 1 aylım oldu ben 350cc taktırmıştım sağlıkla ilgili bende ya da bebekte sıkıntı olmadı emzirmede gayet iyi tek sıkıntı göğüslerim hamilelikte ve hamilelik sonrasında aşırı büyüdü vücuduma göre çık çok büyük oldu umarım emzirmeden sonra eski büyüklüğüne gelir doktorum bana hamilelik için bir şey söylemedi
Merhabalar süreciniz nasıl geçti hamilelik sonrası yada emzirme sonrası deforme oldumu

X