Merhaba kızlar 14 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Dün dikiş izlerim üzerinde ki bandı çıkardım ve sarımsı ve kırmızı kan gibi su geliyor açılma vs yok. Sizde daha önce yaşadınız mı 14 günde böyle bir durum. Doktorum şehir dışında olduğu için muayene olamadım uzaktan iletişim kuruyoruz henüz cevap vermedi. Bilenler cevaplarsa çok mutlu olurum.Me
Merhaba kızlar 14 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Dün dikiş izlerim üzerinde ki bandı çıkardım ve sarımsı ve kırmızı kan gibi su geliyor açılma vs yok. Sizde daha önce yaşadınız mı 14 günde böyle bir durum. Doktorum şehir dışında olduğu için muayene olamadım uzaktan iletişim kuruyoruz henüz cevap vermedi. Bilenler cevaplarsa çok mutlu olurum.
Merhaba son durumunuz nedir merak ettim, bendede 20 gün sonunda aynı durumla karşılaştım ve doktorum hemen antibiyotik verdi sızıntı olan bölgeyi iyice sıkıp temizledi gazlı bez ve batikonla gün içinde temizlememi istedi ve takip edeceğiz dedi. Sizin şuanki durumunuz nedir iyileşmiş olmasını diliyorum..