Meme büyütme ameliyatı sonrası enfeksiyon yardım lutfennnn!!

Merhaba sizin nasıl bi akıntıydı ödem varmıydı benım doktor eliyle sıkıp boşalttı ve dün bitane dikiş attı çok sıkı bandaj var nefes alamıorım bandaj yüzünden umarım gecer doktor hatasımı bu delircm

Son durumunuzu haber verırsenz sevinirim
Enfeksıyon olmadıgını soyledı kesınlıkle rahat olmamı tedırgın olmamam gerektıgını soyledı. 1 haftayı öyle gecırdım. Antıbıyotık kullandım pansuman yaptım. Ama cok üzüldüm ve korktum. Dün kontrole gıttim. Enfeksıyon degıl dedı. Enfeksıyon olsa meme bolgesı şişer kıpkırmızı olur akıntı kokulu olur dedı. Ben daha rahatladım. İç dikişlerden diyo. Kımısı içinde kaynar kimisi dışa atar dıyo. Yanı bunun gıbı bır sey soyledı. Pansumana devam edıcem sabah aksam. Haftaya yıne kontrol var. Ama benım akıntım yok denilecek kadar azaldı. Üç dört gün öncesi bandajımı acıyodum pansuman ıcın direkt akıyodu. İnanın cok moralim bozulmustu ama şimdi moralim bıraz daha iyi

Ödem yoktu bende. Sol göğsümde akıntı. Silikon aşagı ındı yerıne oturdu. Şag gögsum daha yukarıda o daha tam oturmadı.

Son durumunuzu haber verırsenz sevinirim
Enfeksıyon olmadıgını soyledı kesınlıkle rahat olmamı tedırgın olmamam gerektıgını soyledı. 1 haftayı öyle gecırdım. Antıbıyotık kullandım pansuman yaptım. Ama cok üzüldüm ve korktum. Dün kontrole gıttim. Enfeksıyon degıl dedı. Enfeksıyon olsa meme bolgesı şişer kıpkırmızı olur akıntı kokulu olur dedı. Ben daha rahatladım. İç dikişlerden diyo. Kımısı içinde kaynar kimisi dışa atar dıyo. Yanı bunun gıbı bır sey soyledı. Pansumana devam edıcem sabah aksam. Haftaya yıne kontrol var. Ama benım akıntım yok denilecek kadar azaldı. Üç dört gün öncesi bandajımı acıyodum pansuman ıcın direkt akıyodu. İnanın cok moralim bozulmustu ama şimdi moralim bıraz daha iyi

Doktora gidicem salı günğ haber verırm ama sankı agrım azaldı bıraz daha iyi hissedıorım kendımı ve carşamba işe başlıycm

Kızlar selam akıntım yok işe başladım ama şu var sağ göğsümdekı akıntıdan ve doktorun sıkıp boşaltmasından sonra göğsümün şeklı aşağıda gibi ikisi birbirnden farklı sizdede böyle olup düzeldimi

Benim de akıntı olan gögsum asagı ındı diğeri daha yukarı da. Doktorum onun da inecegıni soyledi ama bılmıyorum. Bazen kafama takıyorum bazen saglık olsun dıyorum

Merhaba; sizin yaşamış olduğunuz durumu 4.kez yaşıyorum şuan. Ben de meme büyütme operasyonu geçirdim ama malesef 2015ten beri kuş gözü kadar açılmayla ve akıntıyla başlayan bu sorunla uğraşiyorum.Benim de sol göğsümde aynı problem oluyor hep. 3 kez temizlenip yeniden dikiş atıldı, olmadı protez yeri temizlendi, olmadı 2 kez protez çıkartıldı ve son olarak 2 yıl önce protez tekrar çıkartıldı ve ben 2 yıl bekledim. 10 gün önce yeniden protez takıldı ama ameliyattan 1 hafta sonra yine açılma oldu ve akıntım devam ediyor. Doktorum artık ısrar etmem gerektiğini ve her iki protezin de çıkartılmasının gerektiğini söyledi. Şuan o kadar moralim bozuk ki anlatamam, 5 yıldır uğrasıyoruz. Aranızda böyle bir durum yaşayan başka arkadaşlar var mı? Yardım eder misiniz lütfen? Napıcamı bilmiyorum artık

Sevgili ayselplt; Merhaba, seni o kadar iyi anlıyorum ki, az önce seninle aynı durumda olan sorunumu yazdım, ben de çaresiz içindeyim ve ve bir care arıyorum. Şuan sağlığına kavuşabildin mi? Hala sorunun devam ediyor mu? Eğer saglığına kavuştuysan (inş.kavuşmuşsundur) bana nasıl iyileştiğini veya iyileşme sürecin hakkında bilgi verir misin? Ben de 5 yıldır seninle aynı durumdayım, ve sırf bu sorundan dolayı 3. Kez protez takıldı, lütfen bana da bilgilerinle yardımcı olur musun?

Bende ameliyat oldum 2 hafta bitiyor fakat sağ göğsünün altındaki dikiş apse olmuş doktoruma gittim muane etti ateş oldumu dedi bende yok hayır dedim ağrımda yok sadece uyuşuk orası hissetmiyorum dedim içde apse olsaydı hem sana ateş ve ağrı yapardı dedi korkma sadece dikişte var dedi pomad krem verdi bide batikon günde 2 kez sür dedi inşallah geçer

Merhaba, ben de 3 hafta önce kas altı meme silikon ameliyatı oldum. Diren çıkmasıyla Diren deliğinden ardından dikişlerdeki.bandajın çıkmasıyla dikişte minicik bir noktadan sarı su akıntısı var. Doktorum beklememiz gerektiğini dokunun kendini toparlayınca biteceğini söyledi ç herhangi bir zamanlama da verilemiyor..benim kendi tespitim de derin mefes alınca gülünce sağ dikiş yerim bıçak saplanması gibi rahatsızlık duyuyor. Durumu yaşayan arkadaşlarım bu akıntı ne zaman bitiyor, benim de piskolojim alt üst olmuş durumda. Okadsr hevesle yaptırdığımız memelere hevesim kursağımda kaldı. Tavsiye ve deneyimlerinizi bekliyorum.

Bazı doktorlar dren kullanmıyorlar. Vücudun o sıvıları doğal şekilde dışarı atabildiğini savunuyorlar. Ben bu süreçte özellikle dren kullanmayan doktor arayışına girmiştim. Geçmiş olsun.

Merhaba. 3 haftadır amelyat sonrası akıntı sorunu yaşıyorum tek göğsümde. Aynı yazıldığı gibi damla damla sarı su şeklinde geliyor. Doktorum iyileşme sağlanınca bitecek riskli birşey değil dedi.. dikiş vs söz konusu olmadı hatta akıp çıkması daha iyi yoksa şırınga ile almak zorunda kalırız dedi. Ama insan da huzursız oluyor. Bu problemi benim gibi 3 haftadan fazla yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…