lolitaaaaa Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2023 50 21 26 28 Eylül 2023 Konu Sahibi anonimlendik #21 sudep .!.: Benim de hacim farkliligi oldu. Kızlar bir sorum olacak, kas altı protezde bir tarafta protezin kasin diger memeden farklı daha derinine vs konması gibi bir şey mümkün mu. Cunku belirgin şekilde sağ memedeki protez daha küçük duruyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba merak ettim son durumunuz nedir acaba asimetri devam ediyor mu
sudep .!.: Benim de hacim farkliligi oldu. Kızlar bir sorum olacak, kas altı protezde bir tarafta protezin kasin diger memeden farklı daha derinine vs konması gibi bir şey mümkün mu. Cunku belirgin şekilde sağ memedeki protez daha küçük duruyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba merak ettim son durumunuz nedir acaba asimetri devam ediyor mu
Y yedinumara06 Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2023 17 1 34 20 Şubat 2024 Konu Sahibi anonimlendik #22 Honeyunny .!.: Maalesef benimkiler böyle kaldı. 1 sene oldu zaten. Farklı doktorlarla görüştüm hepsi revize edilmesi gerektiğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Hangi Dr a ameliyat oldunuz?
Honeyunny .!.: Maalesef benimkiler böyle kaldı. 1 sene oldu zaten. Farklı doktorlarla görüştüm hepsi revize edilmesi gerektiğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Hangi Dr a ameliyat oldunuz?