Meme büyütme ameliyatı sonrası ağrılar

Normlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
12
12
33
Merhaba kızlar cuma günü ameliyat oldum kas altı 350 cc hp mentor. 3. Günün başlangıcındayım ağrım ilk günden bu yana azalmadı çok ağrım var 2 gün bakanım var şuan yok memem çok şişti buz gezdiriyorum taktıkları ameliyat sütyeni canımı yakıyor uyku haram yatamıyorum yatınca on beş dk zorlanarak kalkıyorum ilaçları alıyorum ama etkileri %30 civarı tavsiyeleriniz var mı ? Oturunca ve yürüyünce rahat ediyorum bu zarar lı mı acaba

Merhaba canım. Benim 2. Gün akşam çok kötüydü ağrılarım, nefes alamıyordum ağrıdan.korse inanılmaz sıkıyordu ve ağrı oluyordu. Dr bana günde 2 kez ağrı kesici yazmıştı onu uygulamaya çalışırken bu hale gelmiştim.dayanamayınca dr un da izniyle 4 e çıkardım ağrı kesici sayısını.o şekilde rahatladım. 2 etol fort 2 arveles şeklinde içtim.beni çok rahatlatmıştı. Ben 3. Günden sonra çok hızlı toparladım bu şekilde.

Merhaba canım. Benim 2. Gün akşam çok kötüydü ağrılarım, nefes alamıyordum ağrıdan.korse inanılmaz sıkıyordu ve ağrı oluyordu. Dr bana günde 2 kez ağrı kesici yazmıştı onu uygulamaya çalışırken bu hale gelmiştim.dayanamayınca dr un da izniyle 4 e çıkardım ağrı kesici sayısını.o şekilde rahatladım. 2 etol fort 2 arveles şeklinde içtim.beni çok rahatlatmıştı. Ben 3. Günden sonra çok hızlı toparladım bu şekilde.

İnşallah. Bende atlatırım oturarak ağrımı daha az hissediyorum umarım zararı yoktur

Günde iki taneyse 3. Yü de al ağrı kesici bişey olmaz 2-3 saat geçtiyse alabilirsin ve güçlü bişey al apranax gibi

Merhaba benim de 9. Günüm bu gün. Bana ilk hafta sabah akşam 2’şer tane ağrı kesici ve kad gevşetici iğne (toplamda günde 4 tane), ayrıca apranax plus hap verildi. Çok şükür göğüslerimde hiç acı hissetmedim sadece drenler varken onlar bıçak gibi batıyorlardı :KK43: doktorunuza ulaşıp daha etkili bir ağrı kesici isteyebilirsiniz. Ben hassasım diye dr Baya bir şeyler yazmıştı. Su an sadece göğsümde bir sızı başlayınca ağrı kesici alıyorum. Lütfen sabret insallah geçecek.

Merhaba benim de 9. Günüm bu gün. Bana ilk hafta sabah akşam 2’şer tane ağrı kesici ve kad gevşetici iğne (toplamda günde 4 tane), ayrıca apranax plus hap verildi. Çok şükür göğüslerimde hiç acı hissetmedim sadece drenler varken onlar bıçak gibi batıyorlardı :KK43: doktorunuza ulaşıp daha etkili bir ağrı kesici isteyebilirsiniz. Ben hassasım diye dr Baya bir şeyler yazmıştı. Su an sadece göğsümde bir sızı başlayınca ağrı kesici alıyorum. Lütfen sabret insallah geçecek.
Okuduğum kadarıyla çoğu kadına apranax verilmiş bana parafon verdi etki etmiyor perşembe kontrolüm var bende apranax isteyeceğim sağ memem çok ağrıyor uyku haram belim saçım başım fena haldeyim Allah yardım eder inşallah geçer teşekkürler

kızlar öncelikle geçmiş olsun, ben de olmayı düşünüyorum. ist da yaşıyorum fiyat konusunda bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Merhaba kızlar bi güncelleme atayım dedim ağrılarım 5. Günden itibaren iyi yönde aZalarak yüzde 10 a kadar düştü çok şükür rabbime şuanlık çok çok mutluyum iki hafta oldu 1 ayım dolsun hastane doktor ve fiyat paylaşacağım tam bi deneyim olsun ki öyle paylaşacağım sonuçta bu süreç bir bütün öptüm 💋

her silikon ameliyatında diren takılıyor mu?

Merhaba kızlar bi güncelleme atayım dedim ağrılarım 5. Günden itibaren iyi yönde aZalarak yüzde 10 a kadar düştü çok şükür rabbime şuanlık çok çok mutluyum iki hafta oldu 1 ayım dolsun hastane doktor ve fiyat paylaşacağım tam bi deneyim olsun ki öyle paylaşacağım sonuçta bu süreç bir bütün öptüm 💋
Cnm merhaba simdi naslsn kaçıncı gundesin ve agrilarn gectimi.bugun benim 5nci günüm ama zorladm kendimi sanırım sag göğsüme sancı girdi çıkmıyor 🤦10 günde fln daha iyi olurmuyum sen ne alemdesin🙄🙄

Cnm merhaba simdi naslsn kaçıncı gundesin ve agrilarn gectimi.bugun benim 5nci günüm ama zorladm kendimi sanırım sag göğsüme sancı girdi çıkmıyor 🤦10 günde fln daha iyi olurmuyum sen ne alemdesin🙄🙄
Evet canım 18. Günümdeyim hiç ağrım kalmadı ilk hafta çok ağrı oluyor 1 haftadan sonra azalarak bitiyor 10 günden sonra iyi olursun merak etme geçmiş olsun

Evet canım 18. Günümdeyim hiç ağrım kalmadı ilk hafta çok ağrı oluyor 1 haftadan sonra azalarak bitiyor 10 günden sonra iyi olursun merak etme geçmiş olsun
Ay çok sevindim adına ne güzel masallah🥰🥰 inşallah ya Allahimm nsl bekliyorum iyilesmeyi cok moral oldun cok teşekkür ederim 🙏

Benim de 22. Günüm hiç ağrı yok kolumu tamamen kaldırıyorum memişlerin üstüne yatıyorum kendi göğsüm gibi rahatım şimdiden ☺️ Bi kaç güne ağrınız baya azalıcaktır bence de geçmiş olsun

Benim de 22. Günüm hiç ağrı yok kolumu tamamen kaldırıyorum memişlerin üstüne yatıyorum kendi göğsüm gibi rahatım şimdiden ☺ Bi kaç güne ağrınız baya azalıcaktır bence de geçmiş olsun
Ay ağzınız bal yesin🥰 böyle tecrubelilerden böyle şeyler duymak çok iyi geliyor🤗inşallah bende bian önce toparlarim bugün oglumla beraber duş aldk duş cok iyi geliyor bana pazartesi ise baslicam 12.nci günüm oluyor insallah daha iyi olurum🙏🙏

Kızlar enteresan bi durumdur ki bugün tam bi hafta oldu ameliyat olalı ama sol göğsümden şıpır şıpır süt geliyo emzirmeyi birakali 2 sene oldu halbuki dr a sordum normalmis başınıza böyle bisey geldimi çok şaşırdım gercekten🤷

2. Günüm benimde agrıdan delircem dayanılmaz bişey sadece parol veriyor ve bence hiç işe yaramıyor ağrı kesici olarak ne kullandınız parol ve arveles alsam nasıl olur

Kızlar enteresan bi durumdur ki bugün tam bi hafta oldu ameliyat olalı ama sol göğsümden şıpır şıpır süt geliyo emzirmeyi birakali 2 sene oldu halbuki dr a sordum normalmis başınıza böyle bisey geldimi çok şaşırdım gercekten🤷
Al canım çekme ağrı yazık günah parol nedir ya 😥

merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık bir ayda geçmişti ağrılar. zamanla bir şey kalmıyor ve sonuçtan memnun oluyorsunuz. ameliyat sonrası sütyen kullanmayı ihmal etmeyin derim.

Mrb

X