Meme büyütme ameliyatı sonrası 10.günüm.

lagertha23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
6
6
Merhaba kızlar, 10 gün önce meme büyütme ameliyatı yaptırdım. Hala evde dinlenme aşamasındayım. Hazır boş vaktim varken bu siteye üye olayım da merak edilen soruları cevaplayayım dedim. Doktorumla da her gün sohbet ettiğimiz için baya bir bilgi sahibiyim. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Bekliyorum. :)

Hayirli olsun. Memnun musunuz? Nerde oldunuz? Ve ne kadara oldunuz? Kasalti mi kas ustu mu? Boyunuz kilonuz kacti ve kac cc takildi😊

Hayirli olsun. Memnun musunuz? Nerde oldunuz? Ve ne kadara oldunuz? Kasalti mi kas ustu mu? Boyunuz kilonuz kacti ve kac cc takildi😊
İlk 3 gün inanılmaz pişmandım. Ölsem de kurtulsam diyeceğim derecede bir ağrı oldu. Kas altı yerleştirildi. Onun da etkisi var tabii ancak kişiden kişiye değişiyor. Bazısının çok az ağrısı oluyor. 250 cc high profile takıldı. Meme dokum biraz vardı. Boyum 1.58, kilom da 45. Şu an bedenini bilmiyorum ancak ortanın biraz üstü bir büyüklükte oldu diyebilirim. Görüntüsü gayet güzel. Biraz sert ve yukarda ama yavaş yavaş iniyor. :) Yuvarlak protez tercih ettiğimiz halde top gibi bir görüntü olmadı. 10 gün olmasına rağmen çok doğal gözüküyor. Devlet hastanesinde yaptırdım. Fiyatı da 8000 TL.

Sizinki de hayirli olsun. İyi gayet dun uyurken yan bile yatmışım farkında değilim🤣 ödemler biraz gitti açıkcası ama aşağı inmesi lazim 400cc round taktırdım ben. Aşağı inmesini bekliyorum hem de endişeleniyorum 🥺🥺🥺
Ben hala yan yatmıyorum. Hiç rahat edemiyorum. :KK43: Aşağı inmesi için bant kullanıyorum. Doktor önerdi. 1 hafta sonra da masaja başlayacağım. Sizin doktorunuz bir şey dedi mi?

Ben hala yan yatmıyorum. Hiç rahat edemiyorum. :KK43: Aşağı inmesi için bant kullanıyorum. Doktor önerdi. 1 hafta sonra da masaja başlayacağım. Sizin doktorunuz bir şey dedi mi?
Yarın 15.gun kontrolum varr ben korse takmıoyrum su an odemlerden dolayı zaten aşağı inemiyor diye. Odem inince biraz indi ama daha cok inmesini istiyorum 😂😂

İlk 3 gün inanılmaz pişmandım. Ölsem de kurtulsam diyeceğim derecede bir ağrı oldu. Kas altı yerleştirildi. Onun da etkisi var tabii ancak kişiden kişiye değişiyor. Bazısının çok az ağrısı oluyor. 250 cc high profile takıldı. Meme dokum biraz vardı. Boyum 1.58, kilom da 45. Şu an bedenini bilmiyorum ancak ortanın biraz üstü bir büyüklükte oldu diyebilirim. Görüntüsü gayet güzel. Biraz sert ve yukarda ama yavaş yavaş iniyor. :) Yuvarlak protez tercih ettiğimiz halde top gibi bir görüntü olmadı. 10 gün olmasına rağmen çok doğal gözüküyor. Devlet hastanesinde yaptırdım. Fiyatı da 8000 TL.
Ayy sonunda devlet hastanesinde ameliyat olan biri 😍 guncel fiyat ogrenebildim cok sukur. Sehir olarak nerde oldunuz

Merhabalar. Ben de ameliyat oluyorum haftaya. Kilo ve boy olarak ayniymisiz. Doktorum bana da 250-300 CC arası dedi ama ben küçük olur mu diye düşünmeye başladım. Göğüs dokum az demissiniz, ne kadar azdı acaba? Mesela benim 75a destekli bir sütyeni bile doldurmuyor genelde. Sizin de öyle miydi acaba? Bu CC konusunda kafam çok karışık da :))

Merhaba ben de 20 kasımda dikleştirme ve protez ameliyatı oldum, 295 cc mentor marka takıldı, şu anda çok büyük geliyorlar gözüme umarım iner, ağrılarım 5-6. Gün anca azaldı, gece çok artıyor. Benim sporcu sütyenim gereğinden fazla rahat acaba büyük mü geliyor çünkü okuduğum tüm deneyimlerde çok çok sıkı olduğundan bahsediliyor?

Merhaba,hangi devlet hastanesi acaba?doktor ismi nedir?ben de bu aralar cok fazl taktim,yaptirmak istiyoru..memeli bir canliyim ama memem yok😁 ama cok fazla korkuyorum.daha once hic narkoz almadim.dogumumu bile normal yaptim narkoz korkum yuzunden😥

Bende 2 araşıkta oldum 4. Günüm ilk 3 gün dediğiniz gibi bin pişmanlık ama 4. Gün nisanda azalıyor . Kontrole gittim çok şiş hala. 400 cc takıldı bana

Ben de dün ameliyat oldum çok fazla ağrım yok ama korse çok sıkıyor doktorum 4-6 hafta korse takmami söyledi nasıl dayanacagim bilmiyorum

Merhaba kızlar, 10 gün önce meme büyütme ameliyatı yaptırdım. Hala evde dinlenme aşamasındayım. Hazır boş vaktim varken bu siteye üye olayım da merak edilen soruları cevaplayayım dedim. Doktorumla da her gün sohbet ettiğimiz için baya bir bilgi sahibiyim. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Bekliyorum. :)
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. 11.günüm meme büyütme ameliyatı oldum. Halen yarı oturur şekilde uyuyorum.ayaklarımdan destek alarak kalabiliyorum. Derin nefes alamadıkça pişman oluyorum sanki. Ama öncesinde de mutsuzdum zaten. İyi ki yaptırmışm dermiyim bilmiyorum. Bana biraz bilgi verir misin

X